Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XS Max reparatie»iPhone XS Max overige reparaties
iPhone XS Max overige reparaties2021-07-22T20:51:08+01:00

iPhone XS Max
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone XS Max kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone XS Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere iPhone XS Max reparatie?

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max waterschade

iPhone XS Max waterschade

Overige iPhone XS Max reparaties

Schade aan je iPhone XS Max is heel vervelend en zeker in de gevallen dat het je gebruik van je toestel beperkt. Bij Phoneworld zijn we specialist op het gebied van telefoon reparaties. Met onze ruim 10 jaar ervaring voeren we vrijwel alle reparaties voor je uit, ongeacht het merk en type van je toestel. Dus heb je een defect aan je iPhone XS Max en wil je het laten repareren? Wacht niet langer en stap binnen bij Phoneworld!

Wanneer je schade of een defect hebt opgelopen aan je iPhone XS Max kan dit in veel gevallen gerepareerd worden. Naast het vervangen van een kapot scherm of een oude batterij, kan je bij Phoneworld ook terecht voor de volgende reparaties;

  • De volumeknop/muteknop werkt niet meer
  • iPhone XS Max achterkant reparatie
  • De oplaad connector/microfoon maakt geen verbinding
  • De aan/uit knop werkt niet meer
  • Front camera en nabijheidssensor werken niet meer optimaal
  • Back camera met flits is beschadigd
  • Behuizing van zijkant en achterkant heeft schade opgelopen
  • Schade aan je moederboard/logicboard

Staat je defect of reparatie er niet bij? Niet getreurd, neem contact met ons op. De specialisten van Phoneworld weten raad!

Waarom je iPhone XS Max laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld streeft ernaar om jou de beste service te bieden. Hoe doen we dit? Dat is heel eenvoudig. We leveren jou bij een reparatie aan je toestel een supersnelle, betrouwbare service tegen een laag tarief.

Phoneworld heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het repareren van telefoons en tablets. Door de jaren heen hebben de specialisten die werkzaam zijn bij Phoneworld heel veel kennis opgedaan. Niet alleen van de soorten reparaties, maar ook van alle merken en de verschillende types. Hierdoor is de kans groot dat we jou kunnen helpen bij de reparatie aan je telefoon, ongeacht het merk of het model.

Bij de reparatie van de toestellen werken we alleen met originele onderdelen. De tijd heeft uitgewezen dat deze onderdelen merkbaar beter presteren dan replica onderdelen. Je telefoon wordt duurzaam gerepareerd en behoud hierdoor ook de kwaliteit die je van het toestel mag verwachten.

Doordat we de onderdelen voor de veel voorkomende reparaties over het algemeen op voorraad hebben, kunnen we je toestel razendsnel repareren. Je hoeft niet eindeloos te wachten. Het kost je slechts een half uur van je tijd. Daarna loop jij bij ons tevreden de deur uit met een telefoon, die weer als nieuw is! Dat is de service van Phoneworld!

Contact

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Of neem contact met ons op via ons landelijke telefoonnummer 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.