iPhone XS Max
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone XS Max kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone XS Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XS Max reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XS Max reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XS Max reparatie?

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max waterschade

iPhone XS Max waterschade

Overige iPhone XS Max reparaties

Schade aan je iPhone XS Max is heel vervelend en zeker in de gevallen dat het je gebruik van je toestel beperkt. Bij Phoneworld zijn we specialist op het gebied van telefoon reparaties. Met onze ruim 10 jaar ervaring voeren we vrijwel alle reparaties voor je uit, ongeacht het merk en type van je toestel. Dus heb je een defect aan je iPhone XS Max en wil je het laten repareren? Wacht niet langer en stap binnen bij Phoneworld!

Wanneer je schade of een defect hebt opgelopen aan je iPhone XS Max kan dit in veel gevallen gerepareerd worden. Naast het vervangen van een kapot scherm of een oude batterij, kan je bij Phoneworld ook terecht voor de volgende reparaties;

  • De volumeknop/muteknop werkt niet meer
  • De oplaad connector/microfoon maakt geen verbinding
  • De aan/uit knop werkt niet meer
  • Front camera en nabijheidssensor werken niet meer optimaal
  • Back camera met flits is beschadigd
  • Behuizing van zijkant en achterkant heeft schade opgelopen
  • Schade aan je moederboard/logicboard

Staat je defect of reparatie er niet bij? Niet getreurd, neem contact met ons op. De specialisten van Phoneworld weten raad!

Waarom je iPhone XS Max laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld streeft ernaar om jou de beste service te bieden. Hoe doen we dit? Dat is heel eenvoudig. We leveren jou bij een reparatie aan je toestel een supersnelle, betrouwbare service tegen een laag tarief.

Phoneworld heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het repareren van telefoons en tablets. Door de jaren heen hebben de specialisten die werkzaam zijn bij Phoneworld heel veel kennis opgedaan. Niet alleen van de soorten reparaties, maar ook van alle merken en de verschillende types. Hierdoor is de kans groot dat we jou kunnen helpen bij de reparatie aan je telefoon, ongeacht het merk of het model.

Bij de reparatie van de toestellen werken we alleen met originele onderdelen. De tijd heeft uitgewezen dat deze onderdelen merkbaar beter presteren dan replica onderdelen. Je telefoon wordt duurzaam gerepareerd en behoud hierdoor ook de kwaliteit die je van het toestel mag verwachten.

Doordat we de onderdelen voor de veel voorkomende reparaties over het algemeen op voorraad hebben, kunnen we je toestel razendsnel repareren. Je hoeft niet eindeloos te wachten. Het kost je slechts een half uur van je tijd. Daarna loop jij bij ons tevreden de deur uit met een telefoon, die weer als nieuw is! Dat is de service van Phoneworld!

Contact

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Of neem contact met ons op via ons landelijke telefoonnummer 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1219 reviews op Kiyoh