iPhone XS Max
waterschade

Heeft je iPhone XS Max waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone XS Max te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone XS Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XS Max waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XS Max waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XS Max waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XS Max waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XS Max reparatie?

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max overige reparaties

iPhone XS Max overige reparaties

iPhone XS Max waterschade

Heb je jouw iPhone XS Max in het water laten vallen? Kom zo snel mogelijk langs bij Phoneworld, wanneer je iPhone XS Max water- of vochtschade heeft opgelopen. Deze vorm van schade kan namelijk zeer veel defecten veroorzaken, voornamelijk intern. Door het water of vocht kan het de interne onderdelen van je toestel aantasten. Omdat wij bij Phoneworld gebruik maken van een unieke werkwijze voor het herstel van de waterschade, ben je voor de gehele reparatie bij ons aan het juiste adres. Wist je dat wij goedgekeurd zijn door verzekeraars en sinds 2009 ervaring hebben in de telefoon reparatie branche? Onze professionele en opgeleide monteurs zullen uiterst zorgvuldig te werk gaan om zo de waterschade aan je iPhone XS Max succesvol te herstellen.

Herstellen van de iPhone XS Max waterschade

In het geval je waterschade hebt opgelopen aan je iPhone XS Max, is het van belang dit zo spoedig mogelijk te herstellen. Mede omdat deze vorm van schade de iPhone intern erg kan beschadigen, raden wij het te allen tijde af zelf actie te ondernemen om zo de schade te herstellen. Een aantal dingen die je wel zelf kan doen bij waterschade; Zet je telefoon uit en probeer je telefoon niet aan te zetten. Leg je telefoon zeker niet aan de oplader. Indien je dit wel doet loop je kans op grotere schade. Laat je toestel nakijken door een specialist.

Bij Phoneworld maken we gebruik van een speciaal werkwijze en uniek apparatuur om jouw iPhone XS Max te herstellen van waterschade. Hiermee slagen wij er uiterst vaak in om de gehele schade te herstellen. In het uiterste geval, wanneer de waterschade van je iPhone XS Max niet hersteld kan worden, kunnen we een data recovery uitvoeren. Hiermee zorgen we dat de data op je toestel wordt veilig gesteld. Mocht je toestel door de waterschade zo erg zijn aangetast dat we hem niet meer kunnen repareren, dan hebben wij bij Phoneworld ook vervangende toestellen beschikbaar voor een eerlijke prijs.

Reparatie en kosten

Ook bij waterschade beginnen we met een kort onderzoek. Na dit onderzoek zullen wij de kosten en verwachtingen van de gehele reparatie met je delen, zodat jij zelf kunt beslissen of je met akkoord gaat. Indien je de reparatie bij Phoneworld wilt laten uitvoeren, zullen wij van start gaan en gebruik maken van het speciale recept om je toestel te herstellen.

Met ons expertise en vele jaren ervaring slagen wij er bij Phoneworld vaak in om de waterschade aan een toestel te herstellen. Voor het herstel van waterschade aan de iPhone XS Max maken wij gebruik van een zogenoemd ‘speciaal recept’. Dit houdt in dat wij de iPhone XS Max met waterschade behandelen met speciale vloeistoffen. Vervolgens zullen wij het toestel achtereenvolgens door speciale machines halen. Deze behandeling van waterschade heeft een zeer groot slaginspercentage.

We voeren de gehele behandeling uit voor €49,95. Bij Phoneworld ontvang je na de reparatie een garantie van 6 maanden en zullen wij je altijd voorzien van een officiële factuur.

Kom langs bij Phoneworld

Heb jij waterschade opgelopen aan je iPhone XS Max? Kom dan zo snel mogelijk langs bij Phoneworld. Je kunt op jouw tijd binnenlopen bij onze filialen om je toestel zo snel mogelijk te laten repareren.

Uiteraard zullen onze professionele reparateurs je zo spoedig mogelijk helpen. Heb je overige vragen? Bel voor gratis advies naar via telefoonnummer 085 – 760 27 27 of mail ons op [email protected]. Wij staan voor je klaar!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh