Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XS Max reparatie»iPhone XS Max scherm reparatie
iPhone XS Max scherm reparatie2021-07-22T20:49:27+01:00

iPhone XS Max
scherm reparatie

Op zoek naar een iPhone XS Max scherm reparatie? Je iPhone XS Max scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone XS Max schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€249,9030 minuten
iPhone XS Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XS Max reparatie?

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max waterschade

iPhone XS Max waterschade

iPhone XS Max overige reparaties

iPhone XS Max overige reparaties

iPhone XS Max scherm reparatie

Hoe vaak maak jij het mee dat je iemand ziet met een gebroken of gebarsten scherm? Met de glazen displays van het moment is het bijna onmogelijk om zonder hoesje een barst te vermijden. Dit zou jou ook makkelijk op een dag kunnen overkomen. En haast niets is vervelender dan wanneer het beeldscherm van je iPhone XS Max zo beschadigd of gebarsten is, dat je het display niet meer optimaal kunt lezen en/of gebruiken. Wij raden je dan ook aan het scherm snel te laten maken van je iPhone XS Max. Zo voorkom je dat je belemmerd wordt in je dagelijkse werkzaamheden op je telefoon. Ook krijgen nare glassplinters die losgekomen zijn dan geen kans om in je oor en vingers terecht te komen.

Het vervangen van het scherm van je iPhone XS Max laat je razendsnel uitvoeren door een van onze opgeleide monteurs. Omdat schade vaak alleen aan de buitenkant is te zien, wordt het aangeraden je iPhone XS Max glas zo spoedig mogelijk te vervangen. Als er namelijk barsten hierin zitten, is de kans aannemelijk dat er ook vocht(ige lucht) in de telefoon kan doordringen. Dit is in alle gevallen funest voor de interne elektronica. Ook kan een nieuw stootje of val ervoor zorgen dat er nieuwere en/of grotere interne schade aan je smartphone ontstaat. Een nieuw glas voor je iPhone XS Max is in de kosten nog te overzien. Is er echter sprake van grotere interne schade, dan loopt het kostenplaatje enorm op en dat is zonde. Kom gerust langs bij Phoneworld zodat onze reparateurs eerst een kort onderzoek kunnen doen. Zij zullen vaststellen of er uitsluitend schade aan het display is of aan meerdere interne onderdelen. Aansluitend zullen wij een nieuw scherm op je iPhone XS Max plaatsen.

iPhone XS Max nieuw scherm zo snel mogelijk geplaatst

Zit je krap in je tijd en ben je eigenlijk niet in de gelegenheid om bij ons binnen te stappen? Wij hebben een verzendservice waar je gebruik van kunt maken. Daarbij moet gezegd worden dat de reparatie aan een iPhone XS Max scherm slechts 30 minuten in ons filiaal hoeft te duren. Helemaal als je van tevoren een afspraak bij ons maakt, dan weten wij precies wanneer je komt en zitten we klaar. De benodigde onderdelen zijn in huis en de koffie is gezet. Indien gewenst kan je zelfs later op de dag terugkomen als dat jou beter uitkomt.

Kosten iPhone XS Max beeldscherm

Helaas kan een stootje of val al genoeg schade aanrichten en dan is een reparatie aan het scherm van je iPhone XS Max zo snel mogelijk gewenst op een secure wijze. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij bij Phoneworld al vele verschillen reparaties uitgevoerd en mede door het gebruik van de best verkrijgbare en originele onderdelen, zijn reparaties bij ons te allen tijde uiterst nauwkeurig en succesvol volbracht. Is je glas gebroken? Dan zal waarschijnlijk je iPhone XS Max glazen scherm/display vervangen moeten worden en wordt er een nieuw LCD scherm geplaatst. Bij Phoneworld kan de scherm reparatie uitgevoerd worden voor een bedrag van €249,90. Na de iPhone XS Max scherm reparatie ontvang je maar liefst 6 maanden garantie en zullen wij je voorzien van een officiële factuur. Om schade aan je scherm in de toekomst te voorkomen, raden wij aan een beschermglas te gebruiken. Deze kun je bij ons al krijgen voor € 10,-.

iPhone XS Max reparatie met aandacht voor het milieu

Je iPhone XS Max scherm reparatie wordt bij Phoneworld op een duurzame wijze gedaan. Omdat vele kapotte onderdelen en tevens ook gehele iPhone toestellen vaak niet meer doorverkocht en dus hergebruikt worden, hebben wij bij Phoneworld hier nu een oplossing voor bedacht: Wij zorgen dat na de reparatie van je iPhone XS Max, oude onderdelen gescheiden worden ingeleverd en teruggestuurd. Zo kunnen deze onderdelen gerecycled en weer hergebruikt worden voor andere doeleinden. Wil je jouw oude iPhone verkopen? Afhankelijk van de staat van je iPhone, bieden wij een cashback. Zo dragen jij en wij, samen een steentje bij aan het milieu.

Kies voor kwaliteit

Wil jij een iPhone XS Max scherm reparatie laten uitvoeren? Phoneworld staat voor je klaar! Kom op een door jouw gewenste tijd binnenlopen bij onze filialen of maak een afspraak via de website. Voor overige vragen, informatie of advies: bel naar 085 – 760 27 27 of mail ons [email protected].

Wij helpen je graag.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.