Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XS Max reparatie»iPhone XS Max batterij vervangen
iPhone XS Max batterij vervangen2021-07-22T20:48:47+01:00

iPhone XS Max
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone XS Max niet meer goed? Je iPhone XS Max batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs enorm vaak een iPhone XS Max reparatie uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,9030 minuten
iPhone XS Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XS Max batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XS Max reparatie?

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max waterschade

iPhone XS Max waterschade

iPhone XS Max overige reparaties

iPhone XS Max overige reparaties

iPhone XS Max batterij vervangen bij Phoneworld

Eenvoudig, razendsnel en betrouwbaar. Het zijn de drie belangrijkste speerpunten en tevens de drie die wij leveren wanneer jij de batterij van je iPhone XS Max wil laten vervangen. Onze reparateurs repareren en vervangen de iPhone XS Max batterij al binnen slechts 30 minuten. Hiernaast hebben wij de beste apparatuur, zodat wij de staat van je batterij kunnen achterhalen. Wanneer je iPhone wat ouder is, dan kan het zijn dat de batterij van je iPhone XS Max snel leeg is en aan het einde van zijn levensduur is. Wat ervoor kan zorgen dat je de iPhone niet meer optimaal kunt gebruiken. Natuurlijk kan een defecte batterij ook het gevolg zijn van andere oorzaken. Bij Phoneworld doen de reparateurs daarom ook altijd een kort onderzoek, zodat wij een diagnose van de schade met jou kunnen delen. Indien jij de reparatie dan inderdaad door ons wil laten uitvoeren, zullen wij van start gaan.

Betrouwbare service en een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding staan bij ons centraal. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het repareren en onderhouden van telefoons en tablets. De specialisten repareren jouw toestel met vakmanschap tegen een lage prijs. Bovendien zijn we goedgekeurd door verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voor een reparatie aan je telefoon of tablet zit je goed bij Phoneworld!

Houd jij ook graag rekening met het milieu? Dan ben je voor de vervanging van je batterij van je iPhone XS Max bij Phoneworld aan het goede adres. Waarom? Wij zorgen ervoor dat oude onderdelen gescheiden worden ingeleverd en teruggestuurd. Deze kunnen dan weer netjes worden gerecycled. Elke vorm van reparatie wordt dus bij Phoneworld op duurzame wijze volbracht.

iPhone XS Max nieuwe batterij

Zodra de batterij van je iPhone XS Max snel leeg is en niet meer naar behoren werkt, is vervanging van de batterij noodzakelijk. Het kan namelijk zo zijn dat de iPhone uitvalt boven een percentage van 5%, je toestel laadt niet meer op of de batterij is snel leeg van je iPhone XS Max. Allen zijn veel voorkomende en herkenbare problemen en kunnen al binnen 1 of 2 jaar voorkomen. Dit is mede omdat bij elke volledige laadcyclus de batterij langzaam een beetje minder vol zal zijn. In alle genoemde gevallen zal de iPhone XS Max accu vervangen moeten worden vervangen. Bij Phoneworld streven we naar betrouwbare en hoge kwaliteit en service, daarom wordt bij Phoneworld de batterij van je iPhone XS Max vervangen voor een origineel exemplaar.

Er wordt vaak gezegd dat de batterij van de iPhone volledig moet worden opgeladen en ontladen om zo langdurig mee te kunnen. Let op! Dit is bij iPhones niet het geval. iPhones hebben namelijk een lithium batterij, in tegenstelling tot de nikkel batterijen, kan de iPhone dus op elk gewenst moment worden bijgeladen.

iPhone XS Max nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Wil jij je iPhone XS Max batterij laten vervangen? Bij Phoneworld doen wij dit tegen een betaling van €49,90.

iPhone XS Max batterij origineel

Als we de iPhone XS Max accu vervangen, doen we dit bij Phoneworld uitsluitend met originele onderdelen. Originele onderdelen hebben hun kwaliteit bewezen. Om de duurzaamheid van jouw toestel te borgen, moet de iPhone XS Max batterij origineel zijn. Een snelle, vakkundige reparatie, zonder concessies!

Contact

Reparaties aan de batterij van de iPhone XS Max worden met regelmaat uitgevoerd, wat betekent dat we de juiste, originele onderdelen vaak op voorraad hebben. Je kunt bij onze filialen binnenlopen of eventueel een afspraak maken via de website of per telefoon. Heb je vragen? Ook dan kan je eenvoudig contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 – 760 27 27 of mail ons op [email protected].

Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen bij de vervanging van je iPhone XS Max batterij!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.