Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XS Max reparatie
iPhone XS Max reparatie2021-07-22T20:48:17+01:00

iPhone XS Max
reparatie

Is het scherm van je iPhone XS Max gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone XS Max reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone XS Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max scherm reparatie

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max batterij vervangen

iPhone XS Max waterschade

iPhone XS Max waterschade

iPhone XS Max overige reparaties

iPhone XS Max overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone XS Max reparatie

Reparaties voor je iPhone XS Max kan je uiterst netjes laten uitvoeren bij Phoneworld. Onze professionele medewerkers en tevens opgeleide monteurs, staan te allen tijde klaar om de reparaties van jouw iPhone XS Max uit te voeren. Vaak kunnen deze reparaties al slechts binnen 30 minuten worden volbracht. Na de reparatie ontvang je van ons een officiële factuur en tevens zo belangrijk, een garantie van 6 maanden. Reparaties voor je iPhone XS Max kunnen van belang zijn wanneer je schade hebt opgelopen aan de display, backcover, behuizing, homebutton of aan/uit knop of zelfs volumeknop. Om de gehele schade van je iPhone te achterhalen, zullen wij altijd beginnen met een klein onderzoek. Hierna kunnen wij dan een diagnose vaststellen en de geschatte kosten van de reparatie met je delen. Ga je akkoord? Dan gaan wij zo snel mogelijk van start!

iPhone XS Max reparatie bij Phoneworld

Kom langs bij Phoneworld voor de reparatie aan je iPhone XS Max. Mede door het gebruik van originele apparatuur slagen onze professionele reparateurs erin om iPhone XS Max reparaties uiterst nauwkeurig en succesvol uit te voeren. Wanneer je schade hebt opgelopen aan je iPhone XS Max, kunnen wij je verzekeren dat een reparatie door Phoneworld de juiste keuze is. Onze monteurs zijn zeer ervaren en eveneens razendsnel en natuurlijk worden de reparaties voortdurend met aandacht en precisie uitgevoerd. Je kunt voor alle vormen van schade en defecten aan je iPhone XS Max langs komen bij onze filialen
in Nederland. Voor overige vragen, informatie of advies: bel naar 085 – 760 27 27 of mail ons op [email protected]

Veel voorkomende iPhone XS Max reparaties

Net als bij de overige iPhone toestellen, kunnen er ook bij de iPhone XS Max verschillende soorten schades plaatsvinden. Bij Phoneworld zijn wij getalenteerd en gespecialiseerd en kunnen wij reparaties uitvoeren wanneer je schade hebt opgelopen bij:

  • Het scherm van je iPhone XS Max is gebroken of gebarsten
  • Je hebt waterschade opgelopen aan je iPhone XS Max
  • De homebutton of aan/uit knop werkt niet meer zoals behoren
  • De oplaad connector maakt geen verbinding meer met je oplaadkabel
  • Je kunt geen verbinding me je oortjes en je iPhone XS Max
  • De batterij van je iPhone XS Max werkt niet meer optimaal

Bovenstaand zijn allemaal voorbeelden van veelvoorkomende schades. In een of meer van de bovenstaande gevallen is een reparatie dus zeer gewenst. Met meer dan 10 jaar ervaring in de iPhone operaties en overige Apple producten, ben je voor een reparatie bij Phoneworld in elk geval aan het juiste adres. Wij raden daarom ook altijd aan om niet te lang te wachten met het repareren van je iPhone XS Max. Wanneer je een iPhone XS Max reparatie blijft uitstellen, loop je grote kans op meer of grotere schade, ook intern. Pas op! Interne schade zie je dus niet, maar kan ernstig uitpakken en dus resulteren in een duurdere, grotere reparatie. Omdat wij steevast betrouwbare service willen leveren en waarbij prijs-kwaliteit centraal staat, zullen wij de geschatte reparatie kosten open en eerlijk met jou bespreken voordat wij de reparatie voortzetten. Loop bij ons dus de deur uit met een optimaal werkende iPhone XS Max

Phoneworld en onze aandacht aan het milieu

Mede doordat wij dagelijks vele reparaties uitvoeren, zijn wij begonnen dit op een duurzame wijze te voltooien. Helaas verdwijnt een oude iPhone vaak bij mensen thuis in de la, deze verjaard en dus wordt er dan nooit meer iets mee gedaan. Dit is natuurlijk erg zonde, omdat verschillende onderdelen van de iPhone vaak hergebruikt kunnen worden door middel van deze bijvoorbeeld te recyclen. Bij Phoneworld doen wij dit door onderdelen gescheiden in te leveren en terug te sturen. Hiernaast bieden wij ook nog de mogelijkheid tot een cashback voor een oude iPhone. Kom dus gerust langs en samen lossen we het duurzaam op!

Op zoek naar een reparatie voor een ander model?

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

iPhone 11 reparatie

iPhone XR reputatie

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone X reparatie

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 reparatie

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.