Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XR reparatie»iPhone XR overige reparaties
iPhone XR overige reparaties2021-07-22T20:40:56+01:00

iPhone XR
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone XR kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone XR reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XR reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XR reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XR reparatie?

iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR waterschade

iPhone XR waterschade

Overige iPhone XR reparaties

Is je iPhone XR kapot en zoek je een reparateur? Kom langs bij Phoneworld! Onze specialisten weten altijd raad. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een reparatie aan een volumeknopje(s), camera of microfoon defect.

Met ruim 10 jaar ervaring in de reparatie branche kun je altijd bij ons terecht. Phoneworld staat voor snelle service. Dat betekent dat je telefoon altijd binnen 30 minuten gerepareerd kan worden. Daarna kun je je herstelde iPhone XR weer zorgeloos gebruiken.

Garantie

Op reparaties krijg je bij ons altijd 6 maanden garantie. Wij willen graag dat je tevreden bij ons naar buiten loopt! Onze reparaties zijn bovendien erkend en goedgekeurd door telefoonverzekeraars.

Voor de volgende iPhone XR reparaties kan je terecht bij Phoneworld:

 • Gebroken of beschadigd glas
 • Het vervangen van de batterij
 • Herstel van waterschade
 • Reparaties aan de behuizing
 • Vastzittende of defecte aan/uit knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Defecte microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Slecht of niet werkende home button
 • Reparatie van de dock connector onderaan de telefoon
 • Defect aan display of LCD-scherm
 • Weinig of geen geluid uit speakers/luidsprekers
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover

Heb je een ander defect dan dat hierboven is genoemd? Neem dan zeker contact op met een van onze medewerkers via contact. Zij denken met je mee over een passende oplossing.

Ook als het niet duidelijk is waardoor je telefoon niet functioneert zoals je zou willen, kan je altijd bij ons langskomen in een van de landelijk gelegen vestigingen. Onze ervaren monteurs kijken wat er aan de hand is en kunnen je iPhone XR meteen repareren als dat nodig is.

Kosten

Verschillende reparaties, verschillende prijzen. Kan je de betreffende prijs van jouw reparatie niet terug vinden op onze website? Pak dan de telefoon en neem contact op met onze monteurs. Zij weten alles van reparaties en prijzen en helpen je graag.

Data in vertrouwen

Bij Phoneworld is de data op jouw telefoon in goede handen. Je kan ervan op aan dat we jouw privacy respecteren en onze experts vertrouwelijk met de persoonlijke data op je telefoon omgaan. Ook om het verlies van de data op je toestel je je geen zorgen te maken. Onze monteurs repareren jouw toestel met behoud van de data die erop staat.

Originele onderdelen

Bij Phoneworld streven we naar tevreden klanten. Daarom gebruiken we voor de reparatie van jouw iPhone XR originele onderdelen. Het is bewezen dat deze sterker zijn en langer meegaan. Je reparatie is bij Phoneworld bovendien minder slecht voor het milieu. Oude onderdelen scheiden we en sturen we terug. Zo krijgen de materialen een tweede leven en dragen we samen bij aan duurzamere elektronica.

Contact

Afspraak maken of advies nodig? Bel naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail op [email protected] en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Phoneworld heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Klik hier voor de adresgegevens. Niet in de buurt van een van onze vestigingen? Geen probleem. Je kan je telefoon ook gemakkelijk naar ons opsturen voor het uitvoeren van een reparatie.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.