Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XR reparatie»iPhone XR waterschade
iPhone XR waterschade2021-07-22T20:45:54+01:00

iPhone XR
waterschade

Heeft je iPhone XR waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone XR te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone XR reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XR waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XR waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XR waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XR waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XR reparatie?

iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR overige reparaties

iPhone XR overige reparaties

iPhone XR waterschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een plons in het zwembad, uit je broek gegleden bij het toilet of een herfstige regenbui, het overkomt iedereen. Soms zie je de schade pas weken of zelfs maanden later, maar dan blijkt het vochtschade te zijn. Water corrodeert de onderdelen, waar de iPhone XR slecht van gaat functioneren. Wacht bij een vermoeden niet lang en ga direct langs bij Phoneworld om ergere vochtschade te voorkomen.

Ga niet aan de slag met bakken rijst of een föhn. Dat wordt door alle experts ten zeerste afgeraden. Onze ervaren en opgeleide monteurs staan voor je klaar om jouw iPhone XR met vochtschade volledig te herstellen. Wacht niet en neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Snelle service

Ook voor het herstel van waterschade van je iPhone XR Plus kan je bij ons terecht. Onze ervaren medewerkers onderzoeken je toestel grondig en kunnen meteen aan de slag. Herstellen van waterschade aan je iPhone XR kan razendsnel, in 30 minuten. Na de reparatie is je telefoon weer de oude en kan je hem weer zorgeloos gebruiken. Onze methode van herstel is erkend en goedgekeurd door telefoonverzekeraars. Bij Phoneworld ga je met een goed gevoel naar buiten!

Garantie

Meestal is het niet nodig om onderdelen te vervangen, maar als het water ver is doorgedrongen kan het vervangen van de batterij vereist zijn om je telefoon weer te laten functioneren. In dat geval gebruiken wij originele onderdelen. De nieuwe batterij is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Op de gehele reparatie, inclusief het reinigen van de telefoon, krijg je bij ons altijd 6 maanden garantie met de originele factuur.

Kosten herstellen vochtschade iphone XR (Plus)

Je iPhone XR water- en vochtvrij maken door middel van ultrasone reiniging doe je al vanaf een scherpe prijs van €49,95 bij Phoneworld.

Data in vertrouwen

Het herstel van de iPhone XR met vochtschade vindt secuur en vertrouwelijk plaats door de specialisten van Phoneworld. Met je persoonlijke data wordt bij ons zorgvuldig omgesprongen. De ultrasone reiniging kan plaatsvinden met databehoud. Dat is de ruim 10 jaar ervaring van Phoneworld.

Contact

Phoneworld heeft meerdere vestigingen verspreid door het land. De adresgegevens vind je hier. Woon je niet in de buurt of komt het niet uit om langs te komen? Dan kan je jouw toestel ook naar ons opsturen. Via de website kan je jouw opgestuurde iPhone XR en het herstel van de waterschade volgen. Zo weet je wanneer je toestel weer gereed is.

Voor advies of het maken van een afspraak kun je bellen naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of e-mailen naar [email protected]. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen!

Overige reparaties

Ook met andere problemen van je iPhone XR (Plus) kun je bij ons terecht. Wij voeren de volgende reparaties uit:

 • Gebroken of beschadigd glas
 • Nieuwe batterij
 • Behuizing
 • Herstellen slechte stand-by tijd batterij
 • Reparatie van vastzittende of defecte aan/uit knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Herstel microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Home button reageert slecht of helemaal niet
 • Dock connector onderaan de telefoon reageert niet
 • Display of LCD-scherm defect of reageert slecht
 • Speakers / luidsprekers, weinig of geen geluid
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover
Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.