iPhone XR
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone XR gebroken of beschadigd? Je iPhone XR scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone XR schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€159,9030 minuten
iPhone XR reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XR scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XR scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XR scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XR scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XR reparatie?

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR waterschade

iPhone XR waterschade

Overige iPhone XR reparaties

iPhone XR overige reparaties

iPhone XR scherm reparatie

Een iPhone XR beeldscherm is ongelofelijk geavanceerd en helder. Net als de meeste smartphones is deze telefoon uitgerust met een prachtig, kraakhelder retina display. Glazen displays zijn prachtig om te zien, het nadeel is echter dat het breken ervan altijd op de loer ligt. Met name als er geen hoesje voor de telefoon wordt gebruikt. Het is dan ook niet vreemd als je een iPhone XR glas reparatie nodig hebt. Het kan om een klein scheurtje gaan, maar wij zien ook regelmatig gevallen langskomen waarbij een beeldscherm van een iPhone XR in duizend scherven ligt. Niet alleen kan het je belemmeren in het aflezen van het scherm, ook kunnen er splinters in je vingers en gezicht komen. Heb je daarom een nieuw scherm voor je iPhone XR nodig? Wacht niet te lang want dat leidt alleen maar tot onnodig ongemak. De ervaren monteurs van Phoneworld zijn kundig en kunnen een iPhone XR scherm reparatie razendsnel en voordelig voor je uitvoeren.

Nieuw glas voor je iPhone XR nodig? Wij hebben zowel front- als backcovers op voorraad liggen. Doordat ons magazijn zo uitgebreid is, staat Phoneworld voor een bliksemsnelle service. De reparatie zelf kan ook nog eens binnen 30 minuten voltooid zijn. Op het vervangen iPhone XR glas krijg je ook nog eens 6 maanden garantie. Niet tevreden? Geld terug. Daarnaast is de reparatie erkend en goedgekeurd door de meeste telefoonverzekeraars.

Data in vertrouwen

Als je bij ons een reparatie aan je iPhone XR scherm laat uitvoeren, wordt er vertrouwelijk met je telefoon omgegaan. Persoonlijke goederen en data zijn bij ons heilig. Daarnaast zetten wij alles op alles om je data te behouden als je telefoon zeer beschadigd is geraakt. De kans dat wij je data kunnen behouden, is behoorlijk groot. Kies dus niet voor een simpele reparatie bij de buurman maar kies voor de experts bij Phoneworld. Wij kunnen je het beste helpen.

Kies voor kwaliteit

Bij Phoneworld staan wij voor de beste kwaliteit. Ook als wij onderdelen vervangen, weigeren we hierop in te leveren. Wil je dus je scherm laten maken van je iPhone XR, dan krijg je er altijd een origineel scherm voor in de plaats terug. Alleen met A-merk kwaliteitsonderdelen kunnen we zo de kwaliteit waarborgen, en dat tegen een scherpe prijs!

Tarieven iPhone XR nieuw scherm

De kosten voor een nieuwe en origineel liquid retina LCD-scherm en het plaatsen ervan bedragen €159,90. Met de scherm reparatie ben je verzekerd van een perfect werkend en glanzend nieuw scherm. De originele factuur geeft je recht op 6 maanden garantie.

Bij de reparatie van het scherm van je iPhone XR proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu. Wij scheiden oude onderdelen en sturen ze op om ze zo te recyclen. Zo geven wij een tweede leven aan oude onderdelen die anders weggegooid zouden worden. Daarnaast geloven wij erin dat je beter goedwerkende toestellen aan bepaalde onderdelen kan repareren dan gelijk een nieuw toestel aan te schaffen. De meeste smartphones kunnen software technisch gezien immers nog makkelijk jaren meedraaien. Zo dragen we samen bij aan duurzamere elektronica.

Contact

Onze medewerkers helpen je graag. Phoneworld heeft vestigingen in onder ander Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Onze adresgegevens vind je hier. Woon je niet in de buurt bij een van deze locaties of ben je niet in de gelegenheid langs te komen? Dan kun je jouw toestel voor het vervangen van het iPhone XR scherm naar ons opsturen. Je scherm reparatie kan je online volgen, zodat je weet wanneer je toestel gereed is.

Bel voor advies of het maken van een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail naar [email protected]. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook voor andere reparaties kan je bij ons terecht. Kijk eens bovenaan de pagina bij de soorten reparaties die we uitvoeren. We helpen je graag!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1219 reviews op Kiyoh