Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XR reparatie»iPhone XR scherm reparatie
iPhone XR scherm reparatie2021-07-22T20:45:18+01:00

iPhone XR
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone XR gebroken of beschadigd? Je iPhone XR scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone XR schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€139,9030 minuten
iPhone XR reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XR scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XR scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XR scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XR scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XR reparatie?

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR batterij vervangen

iPhone XR waterschade

iPhone XR waterschade

Overige iPhone XR reparaties

iPhone XR overige reparaties

iPhone XR schermreparatie?

Heeft jouw iPhone XR scherm krassen of een barst? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een iPhone XR glas reparatie. De kosten voor een iPhone XR scherm reparatie lopen erg uiteen. Het ene bedrijf lijkt het nog goedkoper te kunnen dan de ander, maar deze bieden geen garantie of gebruiken geen originele onderdelen waardoor de kans groot is dat het op korte termijn het scherm toch nog defect kan gaan. De iPhone XR is aan de voor- en achterkant gemaakt van glas. Het is daarom onmogelijk het te laten maken. Het glas laten vervangen voor jouw iPhone XR kost €139,90. Veel geld, maar jouw telefoon is daardoor voor meer door te verkopen en voelt weer aan als nieuw waardoor je deze eigenlijk helemaal niet wil verkopen. De reparatieduur van het scherm van jouw iPhone XR zal ongeveer 30 minuten bedragen.

iPhone XR batterij laten vervangen?

Een batterij van de iPhone XR is naast het voor- en achter scherm een onderdeel dat vaak moet worden vervangen door Phoneworld. De batterij van de iPhone is een slijtage onderdeel en daarom in de meeste gevallen binnen 1 à 2 jaar aan vervanging toe. De voordelen van het vervangen van jouw iPhone XR batterij is dat de telefoon merkbaar beter functioneert en jij zelfs ’s avonds nog een halfvolle batterij hebt. Ook is het in deze tijd belangrijk dat je ten alle tijden bereikbaar bent door vrienden/familie/collega’s/klanten en up to date bent met het nieuws. Een nieuwe batterij maakt hierin het verschil. Het vervangen van de batterij van de iPhone XR kost €74,90. De reparatieduur zal ongeveer 30 minuten bedragen.

iPhone XR achterkant reparatie

Heb je per ongeluk jouw iPhone XR laten vallen en is de achterkant stuk? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een iPhone XR achterkant reparatie. Tegenwoordig hebben bijna alle iPhones een glazen achterkant. Dit is mooi voor het design van de iPhone, maar natuurlijk niet erg handig wanneer je je iPhone laat vallen. Het glas breekt erg snel, wat kan zorgen van lelijke barsten in de achterkant. Bij Phoneworld is het hierdoor mogelijk om de glazen achterkant van jouw iPhone XR te laten repareren. Het repareren van de achterkant van je iPhone XR kost €249.

iPhone XR speaker defect?

Een van de meest vervelende problemen is wanneer je iemand belt, op speaker ziet en vervolgens alleen maar gekraak hoort. ‘Crackeling’ op de speaker is een frequent probleem. Laat daarom voor de zekerheid jouw telefoon even controleren door een telefoonreparateur. Door simpel een afspraak te maken bij ons online kunnen de reparateurs van Phoneworld jou zeer goed adviseren en helpen.

iPhone XR waterschade?

Heb je je iPhone XR per ongeluk in het water laten vallen? Dan kan je je het toestel het beste zo snel mogelijk laten repareren aan onze ervaren monteurs. Ondanks dat de iPhone XR waterdicht zou moeten zijn, kan water toch voor schade zorgen aan de camera, speakers of de microfoon van de iPhone XR. De reparatieduur voor waterschade aan je iPhone XR bedraagt ongeveer 3 werkdagen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade die het water heeft veroorzaakt op je iPhone XR.

Contact

Heb je nog steeds vragen over de reparatie van de iPhone XR? Phoneworld staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op! Je kan altijd een van onze filialen binnenlopen. Verder is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer 085 – 760 27 27. Je kan je vragen ook mailen naar [email protected]

Andere telefoon reparatie nodig?

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.