Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XR reparatie»iPhone XR batterij vervangen
iPhone XR batterij vervangen2021-07-22T20:40:19+01:00

iPhone XR
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone XR niet meer goed? Je iPhone XR batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone XR batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
iPhone XR reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XR batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XR batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XR batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XR batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XR reparatie?

iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR scherm reparatie

iPhone XR waterschade

iPhone XR waterschade

Overige iPhone XR reparaties

iPhone XR overige reparaties

iPhone XR batterij vervangen

De batterij van je iPhone XR staat erom bekend sterk te zijn, maar kan na verloop van tijd helaas toch kuren gaan vertonen. Naast slijtage van de batterij kunnen ook kou of hitte een negatieve invloed hebben op de capaciteit van de batterij. De batterijcapaciteit kan je opzoeken in instellingen onder batterij -> batterijconditie. Als de batterij van je iPhone XR snel leeg is en je telefoon zomaar uitgaat weet je vaak al hoe laat het is. Tijd om de batterij van je iPhone XR te vervangen. Dit doe je snel en gemakkelijk bij Phoneworld.

Is de batterij snel leeg van je iPhone XR en ben je het beu om je telefoon continu op te laden? Wacht dan niet langer met je iPhone XR accu vervangen en kom naar Phoneworld. Onze ervaren en opgeleide monteurs kijken je telefoon na en voorzien je iPhone XR van een nieuwe batterij.   De iPhone XR accu vervangen kan razendsnel, binnen 30 minuten word je bij ons geholpen. Klaar terwijl je wacht! We bieden altijd scherpe prijzen voor onze service.

iPhone XR nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

De kosten van een nieuwe iPhone XR batterij en het installeren ervan bedragen €74,90. Als je iPhone XR accu is vervangen kan je weer optimaal gebruik maken van je toestel. Met de originele factuur krijg je op de reparatie een garantie van 6 maanden. Niet tevreden is geen optie bij ons!

iPhone XR batterij origineel

Overal wordt er gewaarschuwd voor het gebruik van batterijen van derden, omdat deze kwalitatief minder zouden zijn dan de originele iPhone XR batterij.  Voor het vervangen van de batterij van je iPhone XR gebruiken de experts van Phoneworld enkel een iPhone XR batterij van originele kwaliteit. Zo garanderen we een telefoon met een batterij die er na reparatie weer tegenaan kan. De reparatie is bovendien erkend en goedgekeurd door verzekeraars.

Data in vertrouwen

De reparateurs van Phoneworld gaan vertrouwelijk om met de persoonlijke data op je toestel. Met het vervangen van de batterij checken we alleen of de batterij goed is aangesloten. Reparaties voeren we uit in jouw bijzijn. Over dataverlies hoef je je ook geen zorgen te maken. Je telefoon is bij ons in goede handen.

Het herstel van je iPhone XR batterij kan groen! Daarvoor moet je bij Phoneworld zijn. Wanneer wij de iPhone XR accu vervangen bieden we de oude onderdelen uit reparaties gescheiden aan en sturen ze terug. Met het recyclen van oude onderdelen geven we de materialen een tweede leven en dragen we samen bij aan elektronica met een minder negatieve impact op het milieu. Dat is mooi meegenomen!

Contact

Is de batterij van je iPhone XR snel leeg? En wil je de iPhone XR accu vervangen? Kom dan naar Phoneworld. Met onze vestigingen in onder andere Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle zijn we  door heel Nederland te vinden. De adresgegevens vind je hier. Geen vestiging in de buurt of geen tijd om langs te komen? Stuur je telefoon dan gemakkelijk en snel naar ons op! Het herstel van de iPhone XR batterij kun je online volgen via onze website. Zo zie je wanneer je toestel ontvangen is en wanneer we de batterij vervangen hebben.

Afspraak maken of advies nodig? Bel naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een mail op [email protected]. Een van onze medewerkers neemt dan spoedig contact met je op.

Ook voor andere reparaties aan je iPhone XR of XR kun je terecht bij de experts van Phoneworld. Kijk voor meer informatie of neem contact met ons op. We helpen je zo snel mogelijk.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.