iPhone X
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone X kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone X reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone X reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone X reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere iPhone X reparatie?

iPhone X scherm reparatie

iPhone X scherm reparatie

iPhone X batterij vervangen

iPhone X batterij vervangen

iPhone X reparatie

iPhone X waterschade

Overige iPhone X reparaties

Je kan bij ons terecht voor een gebarsten scherm of een versleten batterij, maar ook voor veel andere problemen aan je iPhone X. Op deze pagina tref je aantal voorbeelden.

iPhone X reageert niet

Wanneer je iPhone X vastloopt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Je hebt geluk als het een software-probleem is, dan wordt het mankement meestal via een harde reset of een software-update wel verholpen. Als er echter sprake is van een hardware probleem, ligt het iets ingewikkelder. Laat je telefoon in dat geval door een professional nakijken.

Bij Phoneworld onderzoeken onze monteurs je telefoon en stellen vast wat het probleem veroorzaakt. Dit onderzoek is helemaal gratis. De kosten voor een eventuele reparatie aan je toestel zijn afhankelijk van de onderdelen die vervangen moeten worden.

Camera maakt slechte foto’s of stelt niet meer scherp

De hoogwaardige camera van de iPhone X is één van de beste die nu op de markt is. Het is ook gevoelige apparatuur, waardoor er snel iets mis kan gaan als je telefoon bijvoorbeeld valt. Phoneworld kan de camera van je iPhone X repareren voor €74,90.

Lightning-poort is versleten of zit los

De Lightning-poort verbindt je iPhone met de buitenwereld: je kan er foto’s mee op je computer zetten, maar ook je telefoon mee opladen. Wanneer de Lightning-poort versleten is of een defect vertoont, kan de kabel geen contact meer maken, waardoor je geen verbinding kan maken met je computer of je telefoon niet oplaadt. Phoneworld verhelpt dit probleem snel en voordelig voor €69,90.

Andere veel voorkomende iPhone X problemen

Phoneworld weet raad met heel veel andere problemen aan je iPhone X. Bijvoorbeeld:

  • Slecht verstaanbare gesprekspartners
  • Luidspreker die kapot is of kraakt
  • Niet goed werkende harde schijf

Veel problemen, die vaak schuilen in één bepaald onderdeel, kunnen bij Phoneworld hersteld worden tegen een laag tarief.

Waarom je iPhone X laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld is dé expert op het gebied van Apple en Android reparaties. Zo voeren we al 10 jaar met succes reparaties uit aan de iPhone. Van het vervangen van schermen, batterijen en camera’s tot het redden van telefoons bij waterschade. In die 10 jaar zijn ons een aantal dingen duidelijk geworden. Allereerst het belang van de tijd van onze klanten. Je telefoon is een essentieel deel van je werk en privéleven. Je navigeert ermee, houdt notities bij, maakt afspraken met je cliënten en blijft ermee up-to-date met je vrienden en familie. Het is dus van belang dat je zo goed mogelijk bereikbaar bent en niet al te lang zonder telefoon zit. Wij komen tegemoet aan deze behoefte door reparaties zo snel en netjes mogelijk af te ronden. Binnen 30 tot 60 minuten worden de meeste reparaties uitgevoerd en heb je jouw telefoon weer terug.

Ook vinden we het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige service te verlenen. Dit doen we onder andere door het gebruik van originele onderdelen bij een reparatie. Wanneer je kiest voor Apple, kies je voor de waarborging van het merk en de garantie dat de onderdelen gewoon goed zijn. Wij geven dezelfde waarborging en gebruiken voor al onze reparaties van de iPhone alleen originele Apple onderdelen.

Levertijd

Bij Phoneworld leveren we snelle service. Dit is mogelijk doordat we proberen om alle iPhone onderdelen op voorraad te hebben. Soms lukt ons dit niet, waardoor je moet wachten tot een onderdeel geleverd is, voordat een reparatie aan je iPhone X kan beginnen. Hierover zullen we je tijdig informeren. Meestal zijn onderdelen binnen 24 uur leverbaar, waardoor je dus niet al te lang hoeft te wachten. Wil je zeker weten dat je telefoon binnen no time wordt gerepareerd? Maak dan een afspraak voor de reparatie aan je toestel.

Contact

Word je probleem hierboven niet genoemd? Kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op via 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]. Onze slimme monteurs weten alles van iPhones, dus weten ook voor jouw probleem een oplossing.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh