iPhone X
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone X gebroken of beschadigd? Je iPhone X scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone X schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€319,9030 Minuten
iPhone X reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone X scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone X scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone X scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone X scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone X reparatie?

iPhone X batterij vervangen

iPhone X batterij vervangen

iPhone X reparatie

iPhone X waterschade

iPhone X overige reparaties

iPhone X overige reparaties

iPhone X scherm reparatie

Het OLED scherm van de iPhone X heeft haarscherpe kleuren en is een echte beleving voor je ogen. Een smet op je telefoon is het dan ook als je jouw iPhone hebt laten vallen en er opeens barst in zit! Zonde! Los dit probleem op door de iPhone X scherm reparatie uit te laten voeren bij Phoneworld.

Phoneworld kan voordelig, secuur en snel je iPhone X scherm reparatie uitvoeren. Wij gebruiken enkel originele Apple schermen en zijn binnen 30 tot 60 minuten klaar met het vervangen van je iPhone X scherm. De beeldkwaliteit is gegarandeerd hetzelfde als voor de beschadiging.

Tarief

De kosten voor de iPhone X scherm reparatie bedragen €319,90. In deze scherpe prijs zit de vakkundigheid van een goed opgeleide monteur, een origineel Apple OLED scherm en 6 maanden garantie inbegrepen. Nieuwe val- en waterschade niet inbegrepen.

Waarom je iPhone X scherm laten vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld is zeer ervaren met het repareren alle soorten Apple producten. We kennen de ins en outs van de iPhone, van de eerste tot de nieuwste generatie. Hierop is de iPhone X geen uitzondering. We laten deze kennis ook blijken uit onze keuze voor originele Apple onderdelen. De reden hiervoor is dat deze authentieke onderdelen veel langer meegaan en simpelweg beter zijn dan namaak onderdelen. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar bieden niet de Apple ervaring die je gewend bent. Kom dus snel langs bij Phoneworld voor je iPhone X scherm reparatie!

Phoneworld is erkend en goedgekeurd door verzekeraars. Dus ook als je de kosten van je scherm reparatie wilt indienen bij je verzekeraar, zit je goed bij ons. Kom langs in een van onze vestigingen. De monteurs informeren je graag over de mogelijkheden.

Levertijd

We zijn trots op de snelheid waarmee we reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 60 minuten klaar, waardoor je snel weer verder kan met je dag. Zeker in het vervangen van het scherm van je iPhone X zijn wij bedreven. Je hoeft dus niet lang te wachten tot je iPhone X scherm reparatie is uitgevoerd. In een mum van tijd kan je weer volop mailen, bellen, sms’en en surfen op internet via je telefoon.

Soms duurt het wat langer om je reparatie uit te voeren, als het onverhoopt gebeurd dat een onderdeel niet voorradig is. Wanneer dit voorkomt, bestellen we het onderdeel en is het binnen 24 uur beschikbaar. Wij zullen je hierover tijdig proberen te informeren, zodat je weet wat je kan verwachten en er rekening mee kan houden.

Contact

Bel of mail om een afspraak te maken voor je reparatie. We zijn bereikbaar via 085 – 760 27 27 of [email protected].

Tijdens openingstijden kan je ook langskomen in een van onze vestigingen voor een kop koffie en gratis vrijblijvend advies.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh