Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone X reparatie»iPhone X scherm reparatie
iPhone X scherm reparatie2021-07-22T20:37:22+01:00

iPhone X
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone X gebroken of beschadigd? Je iPhone X scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone X schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€179,9030 Minuten
iPhone X reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone X scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone X scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone X scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone X scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone X reparatie?

iPhone X batterij vervangen

iPhone X batterij vervangen

iPhone X reparatie

iPhone X waterschade

iPhone X overige reparaties

iPhone X overige reparaties

iPhone X scherm reparatie

Gaat je scherm niet meer aan of zit er een barst in? Dan is het tijd voor vervanging van het scherm. Wacht daar niet te lang mee! Het brengt zoveel waarde voor nu en later met zich mee en daardoor de voordelen de kosten overstijgen. Phoneworld kan jouw helpen en ervoor zorgen dat jij nog veel plezier hebt van jouw iPhone X. Bij een aantal verzekeraars zijn deze reparaties verzekerd binnen de inboedelverzekering. Check daarom bij je verzekeraar of de schermreparatie vergoedt kan worden

Tarief

Voordelig een nieuw scherm op je iPhone X laten plaatsen? Het is het absoluut waard bij Phoneworld! De kosten voor de iPhone X scherm reparatie bedragen €199,90. In deze scherpe prijs zit de vakkundigheid van een goed opgeleide monteur, een origineel nieuw glas voor je iPhone X en 6 maanden garantie inbegrepen. Bewaar daarom altijd de factuur goed als je bij ons bent geweest. Dit kan ook nog eens van waarde zijn als je een declaratie wilt indienen bij je verzekering.

Waarom je iPhone X scherm laten vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld is zeer ervaren in het repareren van alle soorten Apple producten. We kennen de ins en outs van de iPhone, van de eerste tot de nieuwste generatie. Hierop is de iPhone X geen uitzondering. We laten deze kennis ook blijken uit onze keuze voor originele Apple onderdelen, ook als we een iPhone X glas vervangen. De ervaring leert namelijk dat authentieke onderdelen veel langer meegaan en simpelweg beter zijn dan namaak onderdelen. Deze zijn weliswaar goedkoper, maar bieden niet de Apple ervaring die je gewend bent. Kortom, bij Phoneworld doen wij geen concessies aan kwaliteit en kan je altijd de beste vervangen onderdelen terug in je toestel verwachten. Kom snel bij ons lang voor een iPhone X reparatie!

Heeft je iPhone X een nieuw scherm nodig? Wij zijn weliswaar ontzettend voordelig maar toch brengt dit kosten met zich mee. Daar is mogelijk een oplossing voor! Wist je namelijk dat Phoneworld een erkend reparatiebedrijf is bij de meeste verzekeraars? Check dus goed of een reparatie onder je inboedel- of telefoonverzekering valt. Indien de gemaakte schade onder de verzekering valt, kan je met een factuur van Phoneworld een declaratie indienen bij je verzekeraar. Wil je hier meer advies over? Kom langs in een van onze vestigingen waar onze monteurs je graag informeren over de mogelijkheden.

Razend snel jouw iPhone X scherm laten vervangen

Bij Phoneworld zijn wij trots op de snelheid waarmee we reparaties kunnen uitvoeren. Doorgaans zijn we binnen 30 tot 60 minuten klaar waardoor je snel weer verder kan met je dag. Zeker in het vervangen van het scherm van je iPhone X zijn wij bedreven. Je hoeft dus niet lang te wachten tot de reparatie is uitgevoerd. In een mum van tijd kan je weer volop mailen, bellen, sms’en en surfen op internet via je telefoon.

Contact

Bel of mail om een afspraak te maken voor je reparatie. We zijn bereikbaar via 085 – 760 27 27 of [email protected].

Tijdens openingstijden kan je ook langskomen in een van onze vestigingen voor een kop koffie en gratis vrijblijvend advies.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.