iPhone X
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone X niet meer goed? Je iPhone X batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone X batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
iPhone X reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone X batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone X batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone X batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone X batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone X reparatie?

iPhone X scherm reparatie

iPhone X scherm reparatie

iPhone X reparatie

iPhone X waterschade

iPhone X overige reparaties

iPhone X overige reparaties

iPhone X batterij vervangen

De iPhone X heeft een fantastische bouwkwaliteit en is ook nog eens waterbestendig. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Een versleten of slecht werkende batterij kan echter al snel roet in het eten gooien, doordat je steeds moet opletten of je nog genoeg batterij hebt als je buiten de deur bent. Is de batterij van je iPhone X snel leeg? Los je batterij problemen dan snel op door de batterij van je iPhone X te laten vervangen.

Phoneworld heeft doorgaans alle soorten iPhone batterijen op voorraad en zet probleemloos een nieuwe batterij in je iPhone X. Binnen 30 tot 60 minuten is je iPhone X accu vervangen en kan je met je gloednieuwe iPhone X weer overal naar toe.

iPhone X nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van je iPhone X batterij kost €74,90. Hiervoor krijg je van ons een professionele en nette service, de kennis van een deskundige monteur en een originele iPhone X batterij van 2716 mAh. Ook geven we 6 maanden garantie op deze reparatie. Als dat geen service is.

Batterij snel leeg iPhone X

Herken je het probleem dat de batterij van je iPhone X snel leeg is? Bij Phoneworld snappen we dat het heel vervelend is. Veelal wordt dit probleem veroorzaakt door een defecte batterij. Een probleem dat we snel voor je op kunnen lossen door de iPhone X accu te vervangen.

Een nieuwe batterij heeft doorgaans een levensduur van 2 tot 2,5 jaar. Bij het gebruik van goedkope onderdelen of namaak onderdelen dan kan dit aanzienlijk minder zijn. Apple is zorgvuldig met het kiezen van hun onderdelen en zo zijn wij dat ook. Om de kwaliteit van je toestel te borgen, heeft het vele voordelen als de iPhone X batterij origineel is. Hier kan je zeker van zijn als je bij Phoneworld je iPhone X accu laat vervangen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor het repareren van de iPhone X batterij.

Als je voor Phoneworld kiest, dan kies je voor een voordelige manier om de levensduur van je smartphone te verlengen. De iPhone X is nog relatief nieuw en het zou zonde zijn om zo snel al weer een nieuwe telefoon te moeten kopen. Een kwalitatief hoogstaande reparatie zorgt dan voor een echte meerwaarde, omdat het immers veel voordeliger is om je oude telefoon als nieuw te maken, dan om hem nieuw te kopen!

Heeft jouw iPhone X een nieuwe batterij nodig? Wacht dan niet langer en kom naar Phoneworld. Al meer dan 10 jaar lang repareert en onderhoud Phoneworld de Apple iPhone. Mede door onze ervaring en deskundigheid kan je er zeker van zijn dat een reparatie goed en vakkundig zal worden uitgevoerd. Het vervangen van de batterij van je iPhone X is snel gepiept, maar er komt wel voorzichtigheid en kennis bij kijken. Dit krijg je bij Phoneworld.

Levertijd

iPhone x accu vervangen, maar weinig tijd? Binnen 30 tot 60 minuten is de batterij van je iPhone X vervangen. Duurt het toch wat langer? Dan zullen we je hierover tijdig informeren. Doorgaans gaat het om een onderdeel dat even niet beschikbaar is, maar wel binnen 24 uur leverbaar is. Als je zeker wil weten dat je niet lang hoeft te wachten, kan je het beste een afspraak maken. Hiermee minimaliseren we de tijd dat je zonder je iPhone X zit. Wel zo belangrijk, aangezien je ondertussen wel bereikbaar en mobiel wil blijven. Aarzel dus niet te lang en laat de batterij van je iPhone X vandaag nog bij ons vervangen.

Contact

Je kan ons bereiken op 085 – 760 27 27 of mailen via [email protected]

voor al je vragen en opmerkingen.

Liever direct een deskundige blik van een monteur? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Een reparatie duurt niet lang, want als alles goed gaat, ben je binnen 30 tot 60 minuten klaar.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh