Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone X reparatie»iPhone X batterij vervangen
iPhone X batterij vervangen2021-07-22T20:35:31+01:00

iPhone X
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone X niet meer goed? Je iPhone X batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone X batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
iPhone X reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone X batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone X batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone X batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone X batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone X reparatie?

iPhone X scherm reparatie

iPhone X scherm reparatie

iPhone X reparatie

iPhone X waterschade

iPhone X overige reparaties

iPhone X overige reparaties

iPhone X batterij vervangen

De iPhone X heeft een fantastische bouwkwaliteit en is ook nog eens waterbestendig. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Een versleten of slecht werkende batterij kan echter al snel roet in het eten gooien, doordat je steeds moet opletten of je nog genoeg batterij hebt als je buiten de deur bent. Is de batterij van je iPhone X snel leeg? Los je batterij problemen dan snel op door de batterij van je iPhone X te laten vervangen.

Phoneworld heeft doorgaans alle soorten iPhone batterijen op voorraad en zet probleemloos een nieuwe batterij in je iPhone X. Binnen 30 tot 60 minuten is je iPhone X accu vervangen en kan je met je gloednieuwe iPhone X weer overal naar toe.

iPhone X nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van je iPhone X batterij kost €74,90. Hiervoor krijg je van ons een professionele en nette service, de kennis van een deskundige monteur en een originele iPhone X batterij van 2716 mAh. Ook geven we 6 maanden garantie op deze reparatie. Als dat geen service is.

Batterij snel leeg iPhone X

Herken je het probleem dat de batterij van je iPhone X snel leeg is? Bij Phoneworld snappen we dat het heel vervelend is. Veelal wordt dit probleem veroorzaakt door een defecte batterij. Een probleem dat we snel voor je op kunnen lossen door de iPhone X accu te vervangen.

Een nieuwe batterij heeft doorgaans een levensduur van 2 tot 2,5 jaar. Bij het gebruik van goedkope onderdelen of namaak onderdelen dan kan dit aanzienlijk minder zijn. Apple is zorgvuldig met het kiezen van hun onderdelen en zo zijn wij dat ook. Om de kwaliteit van je toestel te borgen, heeft het vele voordelen als de iPhone X batterij origineel is. Hier kan je zeker van zijn als je bij Phoneworld je iPhone X accu laat vervangen. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor het repareren van de iPhone X batterij.

Als je voor Phoneworld kiest, dan kies je voor een voordelige manier om de levensduur van je smartphone te verlengen. De iPhone X is nog relatief nieuw en het zou zonde zijn om zo snel al weer een nieuwe telefoon te moeten kopen. Een kwalitatief hoogstaande reparatie zorgt dan voor een echte meerwaarde, omdat het immers veel voordeliger is om je oude telefoon als nieuw te maken, dan om hem nieuw te kopen!

Heeft jouw iPhone X een nieuwe batterij nodig? Wacht dan niet langer en kom naar Phoneworld. Al meer dan 10 jaar lang repareert en onderhoud Phoneworld de Apple iPhone. Mede door onze ervaring en deskundigheid kan je er zeker van zijn dat een reparatie goed en vakkundig zal worden uitgevoerd. Het vervangen van de batterij van je iPhone X is snel gepiept, maar er komt wel voorzichtigheid en kennis bij kijken. Dit krijg je bij Phoneworld.

Levertijd

iPhone x accu vervangen, maar weinig tijd? Binnen 30 tot 60 minuten is de batterij van je iPhone X vervangen. Duurt het toch wat langer? Dan zullen we je hierover tijdig informeren. Doorgaans gaat het om een onderdeel dat even niet beschikbaar is, maar wel binnen 24 uur leverbaar is. Als je zeker wil weten dat je niet lang hoeft te wachten, kan je het beste een afspraak maken. Hiermee minimaliseren we de tijd dat je zonder je iPhone X zit. Wel zo belangrijk, aangezien je ondertussen wel bereikbaar en mobiel wil blijven. Aarzel dus niet te lang en laat de batterij van je iPhone X vandaag nog bij ons vervangen.

Contact

Je kan ons bereiken op 085 – 760 27 27 of mailen via [email protected]

voor al je vragen en opmerkingen.

Liever direct een deskundige blik van een monteur? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Een reparatie duurt niet lang, want als alles goed gaat, ben je binnen 30 tot 60 minuten klaar.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.