Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone waterschade
iPhone waterschade2021-07-22T20:31:15+01:00

iPhone
waterschade

Heeft je iPhone waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone waterschade reparatie uit binnen 3 werkdagen.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone waterschade reparatie uit binnen 3 werkdagen.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon vervangen

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone waterschade

iPhone in het water gevallen? Of heb je per ongeluk je telefoon in het toilet laten vallen? Gedanst in de regen of een glas om gestoten? Dan is de kans groot dat je iPhone waterschade heeft opgelopen. Dit is een vervelend probleem, omdat water ernstige interne schade kan aanrichten aan de elektronische componenten in het toestel. Ook als je denkt dat de schade meevalt is het aan te raden om je iPhone te laten controleren op schade. Doordat water mogelijk het toestel is binnen gedrongen kan dit achteraf alsnog interne schade aanrichten.

Waterschade aan je iPhone, wat nu? Een aantal dingen die je zelf kan doen om ergere schade te voorkomen zijn; allereerst het uitzetten van je toestel. Probeer je iPhone met waterschade ook niet meer aan te zetten. Dit voorkomt kortsluiting in het geval er water in het toestel is gelopen. Probeer je telefoon zo droog mogelijk te maken. Dit kan voorkomen dat het water het toestel kan binnen dringen. Twijfel je of er water het toestel is binnen gedrongen kom dan langs in een van de Phoneworld vestigingen.

Herstellen van iPhone waterschade

De vestigingen van Phoneworld zijn uitgerust met de modernste apparatuur en technieken. Daarnaast hebben wij experts in dienst, waardoor je iPhone die in het water is gevallen bij ons in goede handen is. Bij iPhones met waterschade maken we gebruik van een speciale, zogenoemde ‘ultrasoon reiniging’. Hiermee zijn we in staat om het merendeel van de iPhones met waterschade te redden. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen is bij ons langs te komen in het geval je iPhone water- of vochtschade heeft opgelopen. Wacht hier echter niet te lang mee. Des te eerder je langskomt, des te groter de kans dat we je iPhone nog kunnen herstellen.

Het kan voorkomen dat een iPhone met waterschade onherstelbaar is beschadigd, door bijvoorbeeld te lang contact met water. In dat geval is de interne schade zo groot dat het toestel niet meer gerepareerd kan worden. Wat we in dat geval nog wel kunnen doen is het uitvoeren van een datarecovery. Hiermee kunnen we de data op je iPhone met waterschade veilig stellen.

Kwaliteit

Bij Phoneworld vinden we het belangrijk dat je tevreden bent over de door ons uitgevoerde reparatie. Daarom zeggen we; ‘ben je tevreden, vertel het andere. Ben je niet tevreden, vertel het ons’. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om jou de best passende oplossing te bieden. Met onze ruim jaar ervaring hebben we een unieke kennis ontwikkeld op het gebied van telefoon reparaties. Hierdoor zijn we in staat om voor elk merk, type en probleem een oplossing te bieden.

Om de kwaliteit van onze reparaties te borgen maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Deze onderdelen hebben in de loop der jaren hun kwaliteit bewezen en leveren vaak betere prestaties dan de niet echte onderdelen. Met reparatie met originele onderdelen mag je dan ook verwachten dat je toestel er weer even tegen kan.

iPhone in het water gevallen – wat zijn de kosten?

Is je iPhone in het water gevallen? Dan is de kans op waterschade aanwezig. Bij Phoneworld kunnen we je iPhone bij waterschade reinigen. De kosten voor het reinigen van je iPhone met waterschade bedragen €39,95. Het kan zijn dat er door de waterschade andere onderdelen zijn aangetast die vervangen dienen te worden. Voorafgaand aan de reparatie wordt je hierover geïnformeerd. De monteurs gaan pas over tot reparatie wanneer jij akkoord geeft. Bovendien krijg je van ons maar liefst 6 maanden garantie op de door ons vervangen onderdelen.

Contact

Wil je graag een afspraak maken of heb je vragen, neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op 085 – 760 27 27 of [email protected] voor vragen of het maken van een afspraak.

iPhone met waterschade? Kom dan direct langs in een van onze vestigingen. Je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.