iPhone
touchscreen werkt niet

Werkt het touchscreen van je iPhone niet meer (goed)? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Het touchscreen van je iPhone laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze touchscreen reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone touchscreen reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone touchscreen reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone touchscreen reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone touchscreen reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon vervangen

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone touchscreen werkt niet

Intern is een smartphone een kwetsbaar stuk techniek. Ondanks zorgvuldigheid met je toestel kan het dus voorkomen dat je iPhone touchscreen niet werkt. Dit kan veroorzaakt worden door een intern defect. Erg vervelend, want je iPhone is nu volledig onbruikbaar. Niet meer bereikbaar en geen gebruik van essentiële apps. Snel weer in de lucht? Ook voor het controleren en/of vervangen van een iPhone touchscreen dat niet werkt zit je bij Phoneworld goed. Niet alleen ben je binnen een halfuurtje weer bereikbaar, de vervanging van je iPhone touchscreen wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. 30 minuten bij Phoneworld betekent dus niet alleen de beste zorg voor jezelf met gratis koffie en internet, ook krijgt je iPhone de beste behandeling met uitsluitend originele onderdelen!

Transparantie in de kosten

Alvorens wij beginnen met een reparatie, onderzoeken we een smartphone grondig. Op die manier kunnen we een goede raming van de reparatiekosten maken voordat we aan de slag gaan en kom jij niet voor verrassingen te staan. Het vervangen van een iPhone touchscreen dat niet werkt, is gelukkig niet altijd nodig. Hier zijn wij dan ook eerlijk in en geven je een passend advies voor je defecte smartphone. Is er sprake van een softwareprobleem? Dan brengen we je hiervan op de hoogte. Mocht er onverhoopt toch een reparatie nodig zijn, dan zijn we graag transparant naar jou toe. En over transparantie gesproken: mochten we iets hebben vervangen, dan krijg je meteen 6 maanden garantie op de vervangen onderdelen. Vergeet dus niet je factuur te bewaren!

Verantwoord en kwalitatief repareren

Dat vinden wij belangrijk. Een touchscreen is een fragiel onderdeel van de iphone en het vervangen daarvan is dan ook precisiewerk. Zelf proberen een niet werkend iPhone touchscreen te vervangen of het door een particulier laten doen, is dan ook risicovol en af te raden. Het beschadigen van de homebutton is een veelgemaakte fout en het ook moeten laten repareren van deze homebutton jaagt je alleen maar op nog meer kosten. De monteurs van Phoneworld hebben jarenlang ervaring in het repareren van smartphones en weten precies de juiste technieken en professionele gereedschappen toe te passen voor een succesvolle reparatie van een iPhone touchscreen dat niet meer werkt. Wist je dat wij daarnaast het milieu een warm hart toedragen? Door de oude onderdelen te scheiden en op te sturen, helpen wij mee aan recycling.

iPhone touchscreen dat niet werkt? Voor alle soorten een oplossing!

Touchscreens zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten door de enorme range aan beschikbare iphones die er uitgebracht en verkocht worden. Voor elke soort iphone waarvan het touchscreen niet meer werkt en vervangen moet worden, hebben wij genoeg touchscreens op voorraad liggen. Je bent er bij Phoneworld dus altijd van verzekerd dat je snel geholpen bent en dat je meteen weer je smartphone optimaal kunt gebruiken. Wel zo handig als je met apps de weg moet kunnen vinden, je bankzaken moet regelen of je mail onderweg wilt checken!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh