Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone SE reparatie»iPhone SE overige reparaties
iPhone SE overige reparaties2019-04-29T15:02:24+01:00

iPhone SE
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone SE kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone SE reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone SE reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone SE reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone SE reparatie?

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangen

Homeknop iPhone SE vervangen

iPhone SE homeknop vervangen

iPhone SE waterschade

iPhone SE waterschade

iPhone SE reparaties

Het is alweer een aantal jaren geleden dat de iPhone se door Apple werd geproduceerd. Het is een zeer betrouwbare smartphone die behoorlijk robuust is. Desondanks heeft een smartphone een gecompliceerd binnenwerk. Dit leidt ertoe dat er weleens softwarefouten ontstaan of dat er hardware onderdelen reparatie of vervanging behoeven. Wat de oorzaak van een defect of schade ook is, bij Phoneworld is je iPhone se in goede handen. Wij hebben de juiste mensen en gereedschappen present om je snel en vakkundig te helpen. Blijf dus niet te lang zitten met een schade of storing en laat Phoneworld je van dienst zijn. Wij hanteren lage tarieven en leveren een snelle, kwalitatieve service.

Een kras of barst in de achterkant

Het blijft een euvel van smartphones: het gebruik van glas. Hoe vaak zie jij wel niet bij anderen dat er een flinke kras of barst in de glazen behuizing zit? Voor je het weet is het jou ook overkomen! Niet alleen het frontglas van een iPhone SEbreekt gemakkelijk. Ook de achterkant kan zonder beschermhoesje gemakkelijk krassen, breken of barsten. Gelukkig zie we bij Phoneworld deze schades vaak voorbijkomen. Wij hebben dan ook voldoende originele iPhone SE achterkanten in de werkplaats liggen om snel de achterkant te vervangen. De kosten hiervan bedragen [tarief]. Daarbij inbegrepen is een gratis onderzoek om te kijken of je iPhone SE ook intern helemaal intact is na vallen of stoten. Niet alleen een originele achterkant terug dus, ook zekerheid dat je smartphone nog helemaal goed is.

De iPhone SE laadt niet meer (goed) op

Ook smartphones met dat defect zien we vaak bij Phoneworld binnenkomen. Omdat er slijtage optreedt aan de oplaadingang van je iPhone SE, zal de verbinding na verloop van tijd slechter worden. Eigenlijk komt het erop neer dat hoe vaker je de kabel in en uit doet, hoe sneller het interne werk achteruit gaat. Dit is helemaal geen probleem! Het enige dat er hoeft te gebeuren, is het vervangen van de dock connector binnenin de iPhone SE. Een reparatie die zo gepiept is. De kosten hiervan bedragen €39,90.

De frontcamera of nabijheidssensor is defect

Denk je dat een frontcamera en bijbehorende nabijheidssensor niet zo belangrijk zijn? Dit blijkt in de praktijk wel anders! Een defect aan een van deze twee kan namelijk ertoe leiden dat je beeldscherm niet meer uitgaat tijdens het bellen. Het gevolg? Een heel warm oor en een batterij die ontzettend snel leeg raakt. Blijf ook met dit vervelende defect niet te lang rondlopen. Dit kan immers tot gevolg hebben dat ook je batterij sneller vervangen zal moeten worden. En dat is zonde want de reparatie aan een frontcamera of nabijheidssensor is zo afgerond door onze kundige monteurs. Een dergelijke reparatie kost je slechts €59,90.

Kosten

Door middel van het vooronderzoek kunnen wij gericht te werk gaan. Dat scheelt veel tijd en kosten waardoor we transparant naar jou kunnen zijn. Op deze  tarievenpagina vind je een indicatie van prijzen. Het kan echter zijn dat er bijvoorbeeld uit het vooronderzoek blijkt dat je iPhone SE na vallen of stoten intern ook schade heeft. Mocht dit het geval zijn, dan bespreken we dat altijd met je. We laten je weten wat we kunnen doen en wat de bijbehorende kosten zijn. Wij laten je nooit voor verrassingen staan.

Kwalitatief en snel laten repareren

Een achterkant oplaadconnector, frontcamera of nabijheidssensor vervangen is voor ons een eitje. Het zijn kleine ingrepen die hoogstens 30 minuten duren. Als je bij een van onze vestigingen binnenloopt, ben je niet alleen snel klaar. Je krijgt in dat halfuur een goede bak koffie en internet van de zaak.

De monteurs van Phoneworld zijn gescreend en ervaren in smartphonereparaties. Je iPhone SE is dus niet alleen in betrouwbare maar ook in specialistische handen. Daarnaast helpen zij mee aan een beter milieu. Als het dus voorkomt dat zij een defect of beschadigd onderdeel uit je iPhone SE halen, dan houden ze dat apart van ander afval. Vervolgens kunnen deze oude onderdelen ter recycling aangeboden worden.

Wij werken uitsluitend met originele Apple-onderdelen. Is een van de componenten uit je iPhone SE vervangen? Dan is deze zowel origineel als uitgerust met een vernieuwde garantie. Wij bieden zes maanden garantie voor onderdelen die wij in telefoons plaatsen. Nooit dus zomaar de bon weggooien!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.