Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone SE reparatie»iPhone SE waterschade
iPhone SE waterschade2021-07-22T20:14:11+01:00

iPhone SE
waterschade

Heeft je iPhone SE waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone SE te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone SE reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone SE waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone SE waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone SE waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone SE waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone SE reparatie?

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangen

Homeknop iPhone SE vervangen

iPhone SE homeknop vervangen

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE waterschade

Hoe fijn was het geweest als smartphones direct waterdicht waren gemaakt? Het had veel mensen een hoop ellende bespaard. Misschien jou ook wel! Helaas is de iPhone SE ook gevoelig voor waterschade. Gelukkig kan er nog wat aan gedaan worden als je direct je iPhone SE naar Phoneworld brengt om waterschade te herstellen. Hoe sneller je erbij bent, hoe waarschijnlijker het is dat wij de schade kunnen herstellen. Een advies daarbij: ga niet zelf dokteren aan je iPhone SE als deze waterschade heeft. Vooral niet aan proberen te zetten of in de lader te doen. De kans dat je de iPhone nog verder beschadigd, is zeer groot. Wij hebben de juiste mensen en gereedschappen in huis waarmee we precies weten wat we moeten doen. Zo kan zelfs waterschade aan je iPhone SE bij Phoneworld nog verholpen worden.

Ultrasoon bad

Waterschades zijn er in veel vormen en de ernst van de situatie kan nogal eens verschillen. Het ligt er maar net aan hoelang de iPhone bloot is gesteld aan water en welke onderdelen er aangedaan zijn. Wij gaan daarom eerst een iPhone SE met waterschade helemaal droogmaken en reinigen met een ultrasoon bad. Dit ultrasone bad is een recept van meerdere vloeistoffen en machines waar de telefoon doorheen gaat. Met deze grondige reiniging is er een grote kans dat de iPhone weer aan de praat te krijgen is. Door middel van deze reiniging zijn alle onderdelen 100% vrijgemaakt van vocht. Hierna gaan we verder met het proberen te herstellen van de iPhone.

Verder onderzoek

De iPhone SE met waterschade moet na het ultrasone bad nog verder onderzocht worden. Ondanks dat het slagingspercentage hoog is, kan het zijn dat een iPhone total loss verklaard moet worden. Wij kunnen in dat geval een datarecovery voor je uitvoeren zodat je niet al je data hoeft te verliezen. Uiteraard gebeurt dit in vertrouwen. Daarnaast kunnen we je tegen een gereduceerd tarief een soortgelijke smartphone aanbieden. Wij proberen je hoe dan ook zo goed mogelijk geholpen de deur uit te laten gaan.

Kwaliteitsreparatie

Wij hebben de beste technieken en apparaten in huis om de kans zo groot mogelijk te maken jouw iPhone SE met waterschade te herstellen. Daarnaast zijn onze monteurs kundig en hebben zij jarenlang expertise op het gebied van telefoonreparatie. Zij kunnen je telefoon dus niet alleen vakkundig behandelen, ook kunnen ze je het beste advies geven. Het kan zijn dat bijvoorbeeld je batterij vervangen moet worden of wellicht andere onderdelen na waterschade. Misschien is het daarbij wel lucratiever je telefoon total loss te verklaren. Wat het geval ook is, onze monteurs denken met je mee en bieden je de best mogelijke oplossing aan. Daarbij wordt er altijd rekening gehouden met jouw financiële wensen.

Indien het nodig is een onderdeel van je iPhone SE te vervangen na waterschade, dan doen wij dit alleen met originele onderdelen. Dat betekent dat er altijd onderdelen uit onze werkplaats in jouw telefoon worden geplaatst die direct uit de Apple fabriek komen. De kwaliteit van je telefoon blijft zo hoogstaand. Daarbij komt dat de vervangen onderdelen een nieuwe, verlengde garantie van ons krijgen van zes maanden. Bewaar je factuur na reparatie dus in ieder geval nog voor een periode van een halfjaar.

Zelfs als er onderdelen uit een iPhone SE met waterschade komen, worden deze niet zomaar weggegooid. Deze onderdelen worden verzameld en teruggestuurd zodat deze voor recycling in aanmerking komen. Zo draagt Phoneworld ook een steentje bij aan een beter milieu.

Kosten en tijd

Een waterschadereparatie is een redelijk complex geval. Dit komt doordat er zoveel gradaties zijn van waterschade aan een iPhone SE. Daarnaast gaat de telefoon door verschillende fases om deze te proberen te repareren. Zo vergt het ultrasone bad tijd maar ook de fase daarna waarin wordt bekeken welke onderdelen er allemaal eventueel vervangen moeten worden. Hoe dan ook, onze monteurs proberen zo snel en secuur mogelijk jou weer aan een goede smartphone te helpen met databehoud. De kosten van een ultrasoon bad zijn €49,95. Daarna bespreken onze monteurs met je wat eventueel de kosten zijn bij vervolgstappen. Dan wel reparatie, dan wel je iPhone vervangen voor een ander vergelijkbaar exemplaar.

Advies

Wij kunnen ons voorstellen dat je wat advies kunt gebruiken als je iPhone SE waterschade heeft opgelopen. Je kunt ons daarom altijd eerst bellen op 085 – 760 27 27 of je vragen mailen naar [email protected]. Uiteraard kan je ook altijd binnen bij ons komen lopen in een van onze vestigingen. Onze monteurs zitten klaar om je van dienst te zijn.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.