iPhone SE
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone SE gebroken of beschadigd? Je iPhone SE scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone SE schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€79,9030 minuten
iPhone SE reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone SE scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone SE scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone SE scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone SE scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone SE reparatie?

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangen

Homeknop iPhone SE vervangen

iPhone SE homeknop vervangen

iPhone SE waterschade

iPhone SE waterschade

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE scherm reparatie

Het is inmiddels een aantal jaar geleden dat Apple de robuuste iPhone SE uitbracht. Een mooi exemplaar uit de iPhone serie, maar voor veel toestellen geldt dat er inmiddels onderdelen toe zijn aan vervanging. Een veelgehoorde reparatie daarin is het vervangen van het iPhone SE scherm. De glazen schermen zijn prachtig om te zien, maar helaas is het een zeer kwetsbaar onderdeel van smartphones. Zonder extra bescherming is een kras of barst snel gemaakt. Bij Phoneworld zijn we gespecialiseerd in de iPhone SE scherm reparatie. Kies dus voor de topservice en -kwaliteit die wij bieden!

Gratis vooronderzoek

Voordat we het scherm van je iPhone SE vervangen, doen wij eerst een gratis onderzoek. Het komt namelijk geregeld voor dat er bij vallen of stoten niet alleen externe schade aan de telefoon is, maar ook interne schade. Wij willen er zeker van zijn dat als je jouw telefoon bij ons brengt ter reparatie, dat dit volledig en goed gebeurd. Je telefoon wordt dus eerst doorgelicht voordat we aan het werk gaan. Dit om te voorkomen dat je binnen afzienbare tijd tegen een ander defect aanloopt. Als we het vooronderzoek hebben afgerond, bespreken we precies met je wat we gaan doen, hoe lang het duurt en wat de kosten van de reparatie zijn.

Kwalitatieve en snelle reparatie

Mocht er een barst of flinke kras in je scherm zitten, dan raden we altijd aan dit zo snel mogelijk te laten verhelpen. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand met glassplinters in de handen bij ons komt voor een iPhone SE scherm reparatie. Daarnaast loop je het risico dat je telefoon nog meer schade oploopt door het kapotte scherm. Zo krijgt vocht bijvoorbeeld meer kans om het interne werk van de smartphone te bereiken. En dat is zonde want zo lopen reparatiekosten alleen nog maar verder op.

Je hoeft niet bang te zijn dat je jouw toestel lang kwijt bent, de iPhone SE scherm reparatie is binnen 30 minuten uitgevoerd. Wij hebben de schermen altijd op voorraad liggen. Loop je bij een van onze filialen naar binnen, dan ben je vaak dezelfde dag nog verzekerd van een gerepareerde iPhone SE.

De monteurs die bij ons in dienst zijn, hebben een jarenlange staat van dienst achter de rug. Ze weten dus exact hoe ze een scherm bij de iPhone SE moeten vervangen met de juiste gereedschappen. Zij begrijpen het externe en interne werk van een telefoon als geen ander. Zo ben je niet alleen snel geholpen, maar ook op de beste manier. In overleg met jou vertellen ze na het vooronderzoek wat het probleem of de schade is en laten ze zien wat ze gaan doen. Een nummer 1 service en kwaliteit die je van Phoneworld kan verwachten!

Hoe kapot een scherm er ook uit mag zien, we gooien een vervangen iPhone SE scherm nooit zomaar weg. Wij verzamelen defecte en kapotte onderdelen in om ze vervolgens weer op te sturen voor recycle doeleinden. Zo draagt Phoneworld ook bij aan een duurzamere samenleving.

Alleen originele onderdelen mét garantie

Of het nou om een scherm, batterij, knop of moederbord gaat, het is belangrijk om kwaliteit te waarborgen. Wij doen dus niet aan goedkope vervanging van kapotte of defecte onderdelen maar plaatsen uitsluitend originele onderdelen terug die afkomstig zijn van Apple. Als jij dus je kapotte iPhone SE scherm laat vervangen, krijg je er een origineel scherm voor in de plaats. Zo blijft je smartphone altijd in dezelfde hoedanigheid zonder achteruit te gaan na een scherm reparatie. Heel fijn als je nog een tijdje wilt genieten van je iPhone SE.

Als je iPhone SE scherm reparatie door ons is uitgevoerd, krijg je hier een vernieuwde garantie vanuit Phoneworld op. Bewaar de factuur dus in ieder geval voor zes maanden als je bij ons je iPhone SE scherm reparatie hebt laten uitvoeren.

Kosten en tijd

Gezien onze gerichte werkmethode, kunnen we een scherm reparatie snel uitvoeren. Met onze razendsnelle service kan je er vanuit gaan dat je iPhone SE scherm reparatie binnen een half uur wordt uitgevoerd. In dat halfuur krijg je van ons gratis een lekkere kop koffie voorgeschoteld en als je daar behoefte aan hebt, dan kun je ook gebruikmaken van gratis internet. Ook dat is een extra service van Phoneworld die wij graag in onze filialen aanbieden.

Wij vinden het belangrijk om naar jou toe helder te zijn in de reparatiekosten. Op onze overige reparaties vind je daarom een indicatie van de kosten als je een iPhone SE scherm laat vervangen. Het kan echter voorkomen dat een reparatie duurder uitvalt als er meerdere onderdelen beschadigd blijken te zijn. Wij overleggen altijd eerst met je alvorens wij beginnen met een reparatie en/of vervanging.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh