Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone SE reparatie»iPhone SE batterij vervangen
iPhone SE batterij vervangen2021-07-22T20:07:01+01:00

iPhone SE
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone SE niet meer goed? Je iPhone SE batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone SE batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9030 minuten
iPhone SE reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone SE batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone SE batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone SE batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone SE batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone SE reparatie?

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE scherm reparatie

Homeknop iPhone SE vervangen

iPhone SE homeknop vervangen

iPhone SE waterschade

iPhone SE waterschade

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE batterij vervangen

De iPhone SE staat bekend als een zeer betrouwbare en degelijke smartphone in de serie van Apple. Het is echter alweer een paar jaar geleden dat Apple de telefoon uitbracht. Dat kan maar een ding betekenen: na verloop van tijd kunnen bepaalde onderdelen achteruitgaan. Het bekendste voorbeeld daarvan is de batterij. Hoe zuinig je ook bent op je toestel, een batterij heeft helaas maar een beperkte levensduur en je iPhone SE accu vervangen wordt onvermijdelijk. Wij zien al gevallen waarin batterijen na 1 à 2 jaar zodanig achteruitgegaan zijn, dat ze omgewisseld moeten worden. Mocht dit bij jou ook het geval zijn, twijfel dan niet langer. Laat je iPhone SE batterij snel en betrouwbaar vervangen door Phoneworld.

Batterij van je iPhone SE snel leeg? Eerst op onderzoek uit!

Als de batterij snel leeg is van je iPhone SE dan is het voor veel reparateurs een koud kunstje om meteen dit onderdeel te vervangen. Het ligt voor de hand maar toch houden wij er altijd rekening mee dat er een ander defect of meerdere schades aan een telefoon kunnen zijn. Voordat wij daarom een iPhone SE batterij vervangen, gaan we eerst op onderzoek uit. Wij willen er zeker van zijn dat we de kern van het probleem aanpakken. Dit bespaart beide partijen geld en kosten. Het voorkomt namelijk dat jij binnen afzienbare tijd weer terug moet komen voor een andere reparatie. Een gratis onderzoek is daarom hetgeen wat je van ons sowieso kunt verwachten. Wij lichten je smartphone helemaal door en brengen eerst in kaart wat de problemen veroorzaakt. Mocht het dan toch blijken dat je iPhone SE batterij vervangen moet worden, dan gaan we meteen voor je aan het werk.

Kwalitatief en snel je iPhone SE accu vervangen

Een telefoon die uitvalt terwijl je nog meer dan 5% accupercentage had of een telefoon die na een dag al leeg is? Het is ontzettend herkenbaar en niets nieuws. De realiteit is dat het vooral heel erg vervelend kan zijn als je telefoon net op een cruciaal moment uitvalt. Wacht daarom niet te lang met een reparatie en loop voor het vervangen van je iPhone SE batterij gewoon bij ons binnen. Onze monteurs zitten voor je klaar en gaan met hun expertise direct voor je aan de slag. Zij gebruiken alleen de beste tools om jouw telefoon door te lichten en om eventueel je iPhone SE batterij te vervangen.

Als je iPhone SE een nieuwe batterij nodig heeft, is het natuurlijk de vraag wat er met de oude batterij gebeurt. Verdwijnt deze in de prullenbak? Zeker niet! Als jij je iPhone SE batterij bij Phoneworld laat vervangen, zorgen wij dat het milieu daar niet door belast wordt. Wij zamelen alle onbruikbare onderdelen in en sturen die terug. Ook oude batterijen kunnen zo weer ter recycling worden aangeboden en een tweede leven krijgen.

Alleen originele onderdelen met garantie

Is de iPhone SE batterij origineel die jullie terugplaatsen na vervanging? Jazeker! Wij werken uitsluitend met A-merk onderdelen bij Phoneworld. Wat betekent dat voor jou? Zodra jouw iPhone SE batterij vervangen wordt, wordt er een originele Apple batterij voor teruggeplaatst. Geen concessies aan kwaliteit dus! Daarnaast ontvang je van ons een factuur voor de reparatie. Niet omdat we dol zijn op factureren maar omdat jij met dat papiertje nog een extra halfjaar garantie krijgt op je vervangen iPhone SE batterij. Een zekerheid namens ons!

iPhone SE nieuwe batterij – Wat kost het en hoe lang duurt het?

Omdat wij gericht te werk gaan, is het vervangen van een iPhone SE batterij zo gedaan. Als je bij een van onze vestigingen binnenloopt, sta je in een halfuur weer buiten met een gerepareerde smartphone. Onze monteurs werken namelijk niet alleen secuur en snel.

iPhone SE nieuwe batterijen hebben wij vaak in veelvoud op voorraad liggen. Wij kunnen dus direct aan de slag. Mocht er veel vraag zijn naar een bepaald onderdeel, dan kan deze weleens out of stock zijn. In dat geval kunnen wij binnen 24 uur een onderdeel naar het filiaal krijgen. Wil je dus je iPhone SE accu laten vervangen? Laat het ons een dag van tevoren even per telefoon of mail weten, dan zorgen we dat alles klaar ligt als je komt!

Wij zijn altijd transparant in de kosten. Mocht het zo zijn dat je iPhone SE batterij vervangen moet worden, dan kun je rekenen op een bedrag van €39,90. Wat je daarvoor krijgt als je langskomt? Koffie, internet en een smartphone die als nieuw is!

Heb je een aangepaste planning waar wij rekening mee moeten houden? Laat het ons gerust weten, dan kun je zelf een afspraak inplannen. Bel ons via 085 – 760 27 27 of stuur een mailtje naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.