Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone SE reparatie
iPhone SE reparatie2021-07-22T20:04:39+01:00

iPhone SE
reparatie

Is het scherm van je iPhone SE gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone SE reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone SE reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE batterij vervangen

iPhone SE batterij vervangen

Homeknop iPhone SE vervangen

iPhone SE homeknop vervangen

iPhone SE waterschade

iPhone SE waterschade

iPhone SE overige reparaties

iPhone SE overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone SE reparatie

In 2016 bracht Apple de iPhone SE op de markt. Een uitstekende telefoon die een lange tijd mee kan gaan. Uiteraard kan het onverhoopt toch voorkomen dat je toestel schade of een defect krijgt en dat je iPhone SE gerepareerd moet worden. Bij Phoneworld hebben we de kennis en kundigheid in huis om alle soorten iPhones te kunnen behandelen. Als jij dus een grondige, kwalitatieve reparatie van je iPhone SE wilt, dan ben je bij Phoneworld aan het juiste adres.

Een snelle service op maat

Alvorens wij met de reparatie van je iPhone SE beginnen, gaan we in een gratis vooronderzoek bekijken wat de schade of het defect aan je telefoon is. Een reparatie die wij veelvuldig aan de iPhone SE uitvoeren is die van het vervangen van een gebroken/gebarsten scherm of rand van de achterkant. Daarnaast zijn er nog veel meer reparaties die wij aan de iPhone SE kunnen uitvoeren:

  • Batterij
  • Aan/uit knop
  • Oplaadconnector/lader ingang
  • Front camera en nabijheidssensor

Wij vinden een vooronderzoek aan de telefoon belangrijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je iPhone SE ook interne schade heeft na een val, al lijkt alleen je scherm gebarsten. Daarnaast kunnen we zo gericht te werk gaan en direct het probleem aanpakken. Dat scheelt ons tijd en jou kosten.

We zijn in staat om je snel te helpen bij een reparatie, omdat wij de meeste onderdelen in stock klaar hebben liggen Wacht daarom niet te lang met het repareren van je iPhone SE en kom bij ons langs voor een service op maat.

Kwalitatief repareren

Als je bij ons een iPhone SE reparatie laat uitvoeren, krijg je te maken met de best mogelijke service en behandeling van je telefoon. Dat is belangrijk want met name het interne werk van een iPhone is fragiel en kan bij de minste aanraking of verkeerde behandeling nog verder beschadigd raken. Wij hebben monteurs in dienst die een expert zijn op het gebied van telefoon reparaties. Zij hebben een defect snel opgespoord om er vervolgens op een secure manier hun probleemoplossing op los te laten. Simpel gezegd: met de juiste precisie en tools gaan ze aan het werk om jou snel weer de deur uit te laten lopen met een gerepareerde iPhone SE.

Voor ons hangt duurzaamheid nauw samen met kwaliteit. Daarom gooien wij defecte of beschadigde onderdelen die uit een gerepareerde iPhone SE komen niet zomaar weg. Sterker nog, we verzamelen die onderdelen om ze vervolgens ter recycling aan te bieden.

Alleen originele onderdelen met garantie

Het is een goedkope oplossing om een displayscherm of een moederbord van mindere kwaliteit terug te plaatsen in een iPhone. De ervaring leert echter dat dit soort lapmiddelen binnen afzienbare tijd leiden tot hetzelfde defect of schade aan de telefoon. Dit is voor ons een reden om alleen originele onderdelen terug te plaatsen bij een iPhone SE reparatie. Op die manier blijft de kwaliteit van je telefoon gewaarborgd en kun je bij doorverkoop melden dat je telefoon uitsluitend originele onderdelen bevat. Dit is overigens niet het enige pluspunt dat Phoneworld jou biedt. Ook zetten wij een hernieuwde garantie op het onderdeel (of de onderdelen) die vervangen zijn. Een zekerheid van de zaak noemen wij dat. Bewaar je factuur dus minstens een halfjaar als je bij ons bent geweest voor de reparatie van je iPhone SE.

Kosten en tijd

Omdat onze professionals gericht te werk gaan, zijn de meeste reparaties binnen 30 minuten afgerond. Als je ervoor kiest in een van onze vijf filialen langs te komen, dan krijg je gedurende dat halfuur een kopje koffie van het huis. Daarnaast kan je, als je nog een ander apparaat bij je hebt, gratis gebruikmaken van ons Wifi-netwerk. Vervelend hoeft een iPhone SE reparatie dus niet te zijn!

Mocht het voorkomen dat we langer de telefoon ter reparatie moeten houden, dan stellen we je hier na het vooronderzoek van op de hoogte. Een ding staat voorop: jij bepaalt de planning en wat voor jou het beste uitkomt. Ook zijn we daarbij meteen helder in de kosten. Op onze site staan weliswaar indicaties van de tarieven, toch kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld meerdere onderdelen reparatie behoeven. Hoe dan ook, wij overleggen eerst met je voordat we aan de slag gaan. Geen gekke verrassingen dus tijdens een iPhone SE reparatie bij Phoneworld!

Op zoek naar een reparatie voor een ander model?

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

iPhone 11 reparatie

iPhone XR reparatie

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone X reparatie

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 reparatie

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.