Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone scherm reparatie
iPhone scherm reparatie2021-07-22T20:01:35+01:00

iPhone
scherm reparatie

Is het scherm van jouw iPhone gebroken of beschadigd? Je iPhone scherm reparatie kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben wij al duizenden iPhone scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten. Plan daarom een afspraak in bij de dichtstbijzijnde winkel.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone scherm reparatie

Is jouw iPhone scherm toe aan reparatie? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je scherm vervangen. De kosten voor een beeldscherm reparatie lopen erg uiteen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel verschillende toestellen op de markt zijn, waardoor er ook veel verschil zit in de verschillende soorten telefoon schermen. De prijzen voor het vervangen van je telefoon scherm lopen nogal uiteen. De kosten hangen onder andere samen met het merk telefoon en het type. Je kunt voor de kosten voor het repareren van jouw telefoon scherm kijken op iPhone reparatie(s) of Samsung reparatie(s). Kun je de kosten voor het repareren van jouw telefoon scherm niet vinden? Geen probleem, neem dan even contact met ons op met een van onze vestigingen.

iPhone scherm vervangen bij Phoneworld

Een iPhone scherm vervangen kan allerlei redenen hebben. Een gebarsten scherm is vaak de oorzaak. Zo kan het zijn dat je telefoon is gevallen. Als je iPhone scherm kapot is en je daardoor niet meer kan lezen wat er op je scherm staat, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je iPhone scherm laten maken. dat het scherm zo snel mogelijk wordt vervangen. Onze monteurs zijn ervaren in alle soorten reparaties en vervangen het scherm van jouw iPhone in slechts 30 minuten. Zo kan jij na de reparatie weer van je iPhone scherm genieten als je onze vestiging verlaat.

Naast het feit dat je met een nieuw iPhone scherm weer optimaal kunt genieten van jouw toestel heeft dit ook nog eens een positieve invloed op de verkoopwaarde van je toestel. Mocht je hem willen verkopen natuurlijk Bovendien is je iPhone glas repareren een fluitje van een cent voor de monteurs van Phoneworld. Door de vakkundige iPhone scherm reparatie van onze monteurs en de originele onderdelen die hierbij gebruikt worden, behoudt je iPhone zijn waarde.

Wat zijn de iPhone scherm reparatie kosten?

Laat je iPhone scherm snel en voordelig bij Phoneworld vervangen. We voeren veelvuldig iPhone scherm reparaties uit. Hierdoor hebben we alle expertise in huis. Ook zijn vrijwel alle onderdelen direct op voorraad en kunnen we je meteen helpen met het vervangen van je gebroken of gebarsten scherm. Een nieuw LCD scherm heb je al vanaf €49,90. Voor al onze reparaties maken wij gebruik van originele onderdelen. Daarnaast ontvang je met de originele factuur maar liefst 6 maanden garantie op je iPhone scherm reparatie.

De iPhone scherm reparatie die wij het meest uitvoeren staan hieronder:

Kwaliteit en deskundigheid

Is je iPhone scherm gebroken en wil je je iPhone glas vervangen? Dan ben je bij Phoneworld aan het juiste adres. Onze monteurs zijn deskundig en opgeleid in alle soorten reparaties van diverse merken en modellen van telefoons. Zij voeren de iPhone scherm reparatie met de grootste zorgvuldigheid uit. Voor het vervangen van het iPhone scherm wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Je iPhone scherm laten maken doe je bij Phoneworld met de kwaliteit en deskundigheid van onze vakmensen. Hierdoor ben jij na het vervangen van het scherm van je iPhone verzekerd van een goed werkend scherm.

Contact

Je iPhone scherm herstellen doe je voordelig en snel bij Phoneworld. Kom langs in een van onze vestigingen. Door de landelijke servicedekking is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Onze vestigingen zijn makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Ben je niet in de gelegenheid om een van de vestigingen te bezoeken, dan kan je gebruik maken van onze verzendservice. Je stuurt je telefoon gemakkelijk naar ons op en ook dan zorgen wij voor de iPhone scherm reparatie. Via onze website kan je reparatie volgen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.