iPhone
scherm reparatie

Is het scherm van je toestel gebroken of beschadigd? Je iPhone scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben wij al duizenden iPhone scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone scherm reparatie

Is je iPhone gevallen en is je iPhone scherm gebroken? Dan kan het zijn dat je jouw iPhone, door het kapotte scherm niet langer naar wens kan gebruiken. Als het iPhone scherm kapot is, is de kans groot dat het scherm nog meer beschadigd raakt wanneer het scherm van je toestel niet vervangen wordt. Wil je het scherm van je iPhone laten repareren? Kom dan langs in een van onze Phoneworld vestigingen. Onze monteurs zijn experts in de iPhone scherm reparatie en vervangen het scherm van je iPhone snel en voordelig.

iPhone glas repareren bij Phoneworld

Een kapot scherm kan allerlei oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat je telefoon is gevallen, waardoor er een of meerdere barsten zijn ontstaan in het glas. Als je iPhone scherm kapot is  en je daardoor niet meer kan lezen wat er op je scherm staat, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je iPhone scherm laten maken. dat het scherm zo snel mogelijk wordt vervangen. Onze monteurs zijn ervaren in alle soorten reparaties en vervangen het scherm van jouw iPhone in slechts 30 minuten. Zo kan jij na de reparatie weer van je iPhone scherm genieten als je onze vestiging verlaat.

Naast het feit dat je met een nieuw iPhone scherm weer optimaal kunt genieten van jouw toestel heeft dit ook nog eens een positieve invloed op de verkoopwaarde van je toestel. Mocht je hem willen verkopen natuurlijk Bovendien is je iPhone glas repareren een fluitje van een cent voor de monteurs van Phoneworld. Door de vakkundige iPhone scherm reparatie van onze monteurs en de originele onderdelen die hierbij gebruikt worden, behoudt je iPhone zijn waarde.

iPhone scherm herstellen – wat zijn de kosten?

Laat je iPhone scherm snel en voordelig bij Phoneworld vervangen. We voeren veelvuldig iPhone scherm reparaties uit. Hierdoor hebben we alle expertise in huis. Ook zijn vrijwel alle onderdelen direct op voorraad en kunnen we je meteen helpen met het vervangen van je gebroken of gebarsten scherm. Een nieuw LCD scherm heb je al vanaf €49,90. Voor al onze reparaties maken wij gebruik van originele onderdelen. Daarnaast ontvang je met de originele factuur maar liefst 6 maanden garantie op je iPhone scherm reparatie.

Kwaliteit en deskundigheid

Is je iPhone scherm gebroken en wil je je iPhone glas vervangen? Dan ben je bij Phoneworld aan het juiste adres.  Onze monteurs zijn deskundig en opgeleid in alle soorten reparaties van diverse merken en modellen van telefoons. Zij voeren de iPhone scherm reparatie met de grootste zorgvuldigheid uit. Voor het vervangen van het iPhone scherm wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Je iPhone scherm laten maken doe je bij Phoneworld met de kwaliteit en deskundigheid van onze vakmensen. Hierdoor ben jij na het vervangen van het scherm van je iPhone verzekerd van een goed werkend scherm.

Contact

Je iPhone scherm herstellen doe je voordelig en snel bij Phoneworld. Kom langs in een van onze vestigingen. Door de landelijke servicedekking is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Onze vestigingen zijn makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Ben je niet in de gelegenheid om een van de vestigingen te bezoeken, dan kan je gebruik maken van onze verzendservice. Je stuurt je telefoon gemakkelijk naar ons op en ook dan zorgen wij voor de iPhone scherm reparatie. Via onze website kan je reparatie volgen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh