Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone reparatie Zwolle
iPhone reparatie Zwolle2021-07-22T19:55:24+01:00

iPhone reparatie
Zwolle

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

iPhone laten repareren in Zwolle

In onze vestigingen verspreid door het land kun je terecht voor een reparatie aan je smartphone, phablet en tablet. Zo kun je ook je iPhone ter reparatie aanbieden in Zwolle. Onze vestiging is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00-17:30 uur. Kom je op donderdag langs, dan kun je zelfs tot 21:00 uur binnenlopen. Wij bieden een snelle en kwalitatieve service aan zoals je die nergens anders ziet. Ook ons filiaal in Zwolle heeft alleen de meest ervaren monteurs in dienst die jou een kwaliteitsreparatie kunnen bieden.

Goed bereikbaar

Geen extra kosten betalen voor parkeren als je voor een iPhone reparatie naar Zwolle komt. Dat hebben wij uiteraard mogelijk gemaakt. Wij hebben daarom een eigen parkeerterrein dat met een slagboom afgesloten is. Via een intercom kun je de receptie laten weten dat je voor een reparatie komt. Niet geheel onbelangrijk: Vanaf de A28 of de N35 kun je ons het beste met de auto bereiken als je van buiten de stad komt. Wij bevinden ons op de Roggestraat 35.

Ook OV-reizigers kunnen met een gerust hart naar Zwolle komen voor een iPhone reparatie. Vanaf het station kun je meerdere bussen nemen die op 6 minuten lopen van het filiaal stoppen.

Kwalitatief laten repareren

Hoe meer de nieuwste iPhones van technische snufjes worden voorzien door Apple, hoe complexer het binnenwerk van de smartphone wordt. Niet alleen is het complex, ook zijn alle interne en externe componenten zeer gevoelig voor de kleinste aanraking. Mocht je een schade of defect hebben, dan is het belangrijk dat je apparaat met de grootste zorg behandeld wordt. Als je daarom je iPhone in Zwolle laat repareren, krijg je altijd een professionele monteur toegewezen. Professioneel omdat deze door ons gescreend is en reeds jarenlang reparaties uitvoert. Daarnaast hebben wij precisie tools in huis waarmee we je iPhone kunnen openmaken en kunnen behandelen. Het stelt ons niet alleen in staat om met precisie te werken, ook kunnen wij op snelheid de reparatie uitvoeren.

Niet alleen de kundige monteurs en precisie-instrumenten zorgen ervoor dat we snel de reparatie kunnen uitvoeren. Ook doen wij eerst een volledige check-up van je apparaat. Dit is belangrijk om gericht de reparatie uit te voeren. Daarnaast kunnen wij daarmee nevendefecten en -schades uitsluiten. Zijn er bijvoorbeeld meerdere onderdelen door waterschade aangedaan, dan komen wij daar snel achter. In de Phoneworld vestiging in Zwolle je iPhone laten repareren gebeurt dus altijd vlug en met de beste service.

De reden dat veel reparateurs op het eerste gezicht goedkoop in de reparatie lijken te zijn, is omdat er vaak namaakonderdelen worden gebruikt. Is bijvoorbeeld je batterij aan vervanging toe, dan wordt er vaak een namaakversie teruggeplaatst om kosten te drukken. Dit lijkt op het eerste gezicht te werken, helaas maken wij te vaak mee dat de batterij binnen de kortste keren weer snel leeg raakt. Om dat te voorkomen, gebruiken wij daarom alleen originele Apple onderdelen. Kom je daarom langs in Zwolle voor een iPhone reparatie en blijkt het dat onderdelen vervangen moeten worden, dan krijg je precies dezelfde kwaliteit terug als die je gewend bent: topkwaliteit, rechtstreeks uit de Apple fabriek. Wist je bovendien dat je een vernieuwde garantie van een halfjaar op vervangen onderdelen krijgt? Bewaar daarom altijd de factuur als je bij ons bent geweest.

Vind jij het ook belangrijk als een reparateur duurzaam werkt? Dan zit je bij Phoneworld goed. Nadat wij in Zwolle je iPhone hebben gerepareerd, zullen wij defecte onderdelen uit je telefoon altijd weer ter recycling aanbieden. Hoe erg een onderdeel er ook aan toe is, het recyclingbedrijf waar wij mee werken zal altijd trachten het een zo lang mogelijk leven te geven.

Kosten en tijd

Het is al erg genoeg als je een kapotte smartphone hebt, daarom moet een reparatie ook niet te lang duren. Als je jouw iPhone laat repareren in Zwolle, staat de koffie voor je klaar. Niet dat je daar lang van kunt genieten want wij stellen alles in het werk om je reparatie zo snel mogelijk te voltooien. Wij hebben de meeste Apple onderdelen op voorraad liggen dus de meeste reparaties kunnen wij binnen een halfuur uitvoeren. Wil je eventuele drukte voor zijn, dan kun je ook op afspraak bij ons komen. Dan hebben wij alles klaar liggen en word je direct bij binnenkomst door een monteur geholpen. iPhones reparaties in Zwolle zijn net zo snel als in onze andere filialen!

Er zijn een hoop standaardreparaties die wij uitvoeren aan een iPhone en die op de website met een prijs vermeld staan. Het kan echter voorkomen dat er een complexere reparatie uitgevoerd moet worden. Ook is het mogelijk dat er meerdere componenten aan vervanging toe zijn. In die gevallen bespreken we dat eerst graag met je na een check-up. Onze monteur geeft je een prijsindicatie en denkt met je mee over de voordeligste oplossing. Een iPhone reparatie in Zwolle laten uitvoeren zal dus altijd op een transparante manier gebeuren.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.