Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone reparatie Rotterdam
iPhone reparatie Rotterdam2021-07-22T20:02:54+01:00

iPhone reparatie
Rotterdam

Is het scherm van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet scherm reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je toestel reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je toestel reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere telefoon of tablet reparatie?

Scherm reparatie

Scherm reparatie

Batterij vervangen

Batterij vervangen

Oplaad connector

Oplaad connector

Backcover reparatie

Achterkant reparatie

Volumeknop reparatie

Volumeknop reparatie

Front camera reparatie

Front camera reparatie

Camera reparatie

Camera reparatie

Cameralens reparatie

Cameralens reparatie

Speaker reparatie

Speaker reparatie

Microfoon reparatie

Microfoon reparatie

Waterschade

Waterschade

Moederbord reparatie

Moederbord reparatie

Overige reparaties

Overige reparaties

iPhone laten repareren in Rotterdam

Ook in Zuid-Holland vind je een Phoneworld filiaal. Zo kun je bij ons in Rotterdam je iPhone laten repareren. Wij hebben monteurs in dienst die al jarenlang meelopen in de ontwikkeling en reparatie van iPhones. Zij werken snel en secuur tijdens elke reparatie. Kom je op afspraak? Dan word je gegarandeerd meteen geholpen zodra je binnenstapt!

Goed bereikbaar

Als je voor je iPhone reparatie naar Rotterdam komt, wil je natuurlijk wel dat je Phoneworld makkelijk kunt vinden. Daarom hebben wij ons gevestigd op De Mark aan de Fascinatio Boulevard 200 aan de snelweg A16. Voor parkeergeld hoef je overigens niet te betalen, het terrein ligt in een vrij-parkeren zone.

Ook aan reizigers met het openbaar vervoer hebben wij gedacht. De bus/metrohalte Kralingszoom (Vlakbij Fascinatio Boulevard) ligt daarom op 2 minuten loopafstand van Phoneworld. Hier stoppen meerdere stadsbussen of metro’s. Wij zijn elke werkdag geopend van 09:00-17:30 uur.

Kwalitatief je iPhone in Rotterdam laten repareren

Hoe beter de iPhones worden, hoe kwetsbaarder ze tegelijkertijd zijn. Fragiele techniek ligt daaraan ten grondslag. Het is geweldig maar ook gevoelig voor schades en defecten. Als je iPhone dan ook een reparatie behoeft, dan is het van groot belang dat dit secuur gebeurt. Wij hebben daarom alleen gescreende, opgeleide monteurs in dienst die een jarenlange staat van dienst hebben. Ook gebruiken wij uitsluitend de beste technieken en apparaten die er bestaan om een iPhone te kunnen behandelen en repareren. Kortom, wordt jouw iPhone in Rotterdam gerepareerd, dan doen we dit met de grootste aandacht en precisie.

Door middel van een gratis vooronderzoek kunnen we snel en gericht te werk gaan. Daarnaast werkt dit kostenbesparend. Breng je jouw iPhone daarom ter reparatie naar ons filiaal in Rotterdam, dan lichten we eerst het apparaat helemaal door. Zo willen we er zeker van zijn dat er geen nevenschades zijn en kunnen we direct het defect of de schade oplossen. Zo loopt geen enkele reparatie onverwacht in de papieren!

Wij verkiezen kwaliteit boven het drukken van de kosten. Daarom werken wij alleen met originele Apple onderdelen. Mocht je daarom bijvoorbeeld het scherm van je iPhone laten repareren bij ons in Rotterdam, dan krijg je gegarandeerd een nieuw origineel Apple scherm terug op je telefoon. De ervaring leert dat originele onderdelen veel hoger in kwaliteit zijn en dus ook duurzaam zijn. Daarmee voorkomen we dat jij snel weer met hetzelfde defect kampt.

Bovendien staat duurzaamheid hoe dan ook hoog bij ons in het vaandel. Komt er daarom een kapot/defect onderdeel van of uit je smartphone, dan wordt deze altijd apart gehouden voor recycledoeleinden. In Rotterdam denken wij tijdens een iPhone reparatie altijd aan het milieu.

Kosten en tijd

Ons filiaal in Rotterdam staat erom bekend in recordtempo een iPhone te kunnen repareren. Helemaal als je per mail of telefoon laat weten dat je wilt langskomen, dan zorgen wij dat alles klaarligt. Een monteur gaat meteen voor je aan de slag. Mocht de reparatie onverhoopt langer dan een halfuur duren, dan overleggen wij dat met je. We delen het kostenplaatje met je en houden ook rekening met jouw planning.

Zodra een monteur overgaat tot reparatie dan heeft de algehele check-up van je telefoon al plaatsgevonden. Mochten de kosten afwijken van wat er op de site vermeld staat, dan zal de monteur uitgebreid uitleggen wat de oorzaak hiervan is. Vaak gaat het dan om een gecompliceerde reparatie of moeten er wellicht meerdere componenten vervangen worden. Hoe dan ook, wij willen altijd helder in de kosten zijn en jij bent leidend in dit proces.

Nadat je iPhone bij Phoneworld Rotterdam gerepareerd is, krijg je van ons een factuur mee. Bewaar deze goed. Niet alleen om eventueel aanspraak te kunnen maken op een vergoeding vanuit je verzekering. Ook heb je met deze factuur een vernieuwde garantie van 6 maanden op de reparatie en op de eventueel vervangen onderdelen van je iPhone.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.