Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone moederbord reparatie
iPhone moederbord reparatie2021-07-22T19:13:19+01:00

iPhone
moederbord reparatie

Is het moederbord van je iPhone beschadigd? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Het moederbord van je iPhone laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze moederbord reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone moederbord reparatie

Alle smartphones dragen dit in zich: een moederbord. Het is het hart van een apparaat dat gezien kan worden als een printplaat met elektronica waarop andere printplaten worden aangesloten. De voornaamste onderdelen voor een werkende computer zoals de processor of het werkgeheugen bevinden zich direct op het moederbord. Andere printplaten die kunnen worden aangesloten op een moederbord zijn een geluidskaart of een netwerkkaart. Vaak worden die echter al standaard in een moederbord verwerkt. Geen (goed werkend) moederbord betekent de doodsteek voor een apparaat. In een iPhone zitten geen complete kaarten aangesloten op het moederbord maar moet je denken aan zeer kleine chips die de verschillende onderdelen van de iPhone aansturen. Een storing hierin kan dus al snel opgemerkt worden doordat onderdelen niet meer naar behoren werken of omdat de hele smartphone niet meer functioneel is. De vraag is: is een iPhone moederbord reparatie afdoende of moet je deze laten vervangen?

Reparatie

Een iPhone moederbord reparatie of complete vervanging is relatief gezien een vrij grote ingreep en vaak ligt het defect bij een ander onderdeel van de telefoon. Alvorens we dus besluiten een iPhone moederbord reparatie of vervanging uit te voeren, gaan we eerst uitgebreid een microscopisch onderzoek uitvoeren om te kijken waar het defect precies zit. Dit houdt in dat we diep in het toestel (3 lagen onder het scherm) gaan kijken wat er precies aan de hand is. Dat is belangrijk want dat bespaart jou kosten en zorgt ervoor dat je zeker bent van een goede iPhone moederbord reparatie die op de juiste manier is uitgevoerd.

Een verantwoorde iPhone moederbord reparatie

Mocht een iPhone moederbord reparatie onvermijdelijk blijken te zijn, dan wordt dit met je besproken en gaan we met uiterste zorgvuldigheid voor je aan de slag. Het moederbord is een gevoelig onderdeel dat zich dieper in de telefoon bevindt. Het inschakelen van een professional van Phoneworld wordt dus ten zeerste aangeraden, omdat het moederbord bij de lichtste aanraking met statische elektriciteit al defect kan raken. Onze monteurs hebben minimaal 10 jaar ervaring in dit soort reparaties en gebruiken alleen de beste tools om voor een iPhone moederbord reparatie.

Bij Phoneworld vinden we het belangrijk rekening te houden met het milieu door bij te dragen aan verantwoorde inzameling. Wij doen bijvoorbeeld aan recycling door defecte onderdelen gescheiden aan te bieden en terug te sturen.

Reparatie tijd

Het vervangen van een iPhone moederbord of een iPhone moederbord reparatie vergt veel zorgvuldigheid en tijd. Afhankelijk van een reparatie, dan wel complete vervanging moet je er rekening mee houden dat dit een tot twee weken kan duren. Je kan daarbij zelf aangeven bij welke vestiging van Phoneworld je het liefst je iPhone afgeeft. Daarnaast kunt je eventueel de iPhone ook opsturen via de post, handig als je even niet kunt langskomen!

Kosten

Wij voeren een iPhone moederbord reparatie uit vanaf €99,90. Een iPhone moederbord reparatie geniet bij ons de voorkeur omdat dit minder ingrijpend en kostenbesparend is, zowel voor jou als voor ons. Mocht er echter bijvoorbeeld sprake zijn van waterschade waarbij een zekering is doorgebrand, dan is de kans groot dat we het moederbord helemaal moeten vervangen. We zijn er eerlijk in dat dit niet om een goedkope ingreep gaat. Wel zou je daarmee je data kunnen redden wat voor jou misschien onbetaalbaar is.

Garantie op originele onderdelen

Daarnaast ben je er bij Phoneworld zeker van dat als er onderdelen vervangen worden, je met originele vervangen onderdelen weer de deur uit loopt. Tot slot krijg je op het originele vervangen moederbord van je iPhone weer 6 maanden garantie. Gooi dus nooit de factuur weg als je bij ons bent geweest!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.