iPhone
moederbord reparatie

Is het moederbord van je iPhone beschadigd? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Het moederbord van je iPhone laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze moederbord reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone moederbord reparatie uit binnen 8 werkdagen.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone moederbord reparatie uit binnen vier werkdagen na ontvangst en na ongeveer vier werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone moederbord reparatie

Alle smartphones dragen dit in zich: een moederbord. Het is het hart van een apparaat dat gezien kan worden als een printplaat met elektronica waarop andere printplaten worden aangesloten. De voornaamste onderdelen voor een werkende computer zoals de processor of het werkgeheugen bevinden zich direct op het moederbord. Andere printplaten die kunnen worden aangesloten op een moederbord zijn een geluidskaart of een netwerkkaart. Vaak worden die echter al standaard in een moederbord verwerkt. Geen (goed werkend) moederbord betekent de doodsteek voor een apparaat. In een iPhone zitten geen complete kaarten aangesloten op het moederbord maar moet je denken aan zeer kleine chips die de verschillende onderdelen van de iPhone aansturen. Een storing hierin kan dus al snel opgemerkt worden doordat onderdelen niet meer naar behoren werken of omdat de hele smartphone niet meer functioneel is. De vraag is: is een iPhone moederbord reparatie afdoende of moet je deze laten vervangen?

Reparatie

Een iPhone moederbord reparatie of complete vervanging is relatief gezien een vrij grote ingreep en vaak ligt het defect bij een ander onderdeel van de telefoon. Alvorens we dus besluiten een iPhone moederbord reparatie of vervanging uit te voeren, gaan we eerst uitgebreid een microscopisch onderzoek uitvoeren om te kijken waar het defect precies zit. Dit houdt in dat we diep in het toestel (3 lagen onder het scherm) gaan kijken wat er precies aan de hand is. Dat is belangrijk want dat bespaart jou kosten en zorgt ervoor dat je zeker bent van een goede iPhone moederbord reparatie die op de juiste manier is uitgevoerd.

Een verantwoorde iPhone moederbord reparatie

Mocht een iPhone moederbord reparatie onvermijdelijk blijken te zijn, dan wordt dit met je besproken en gaan we met uiterste zorgvuldigheid voor je aan de slag. Het moederbord is een gevoelig onderdeel dat zich dieper in de telefoon bevindt. Het inschakelen van een professional van Phoneworld wordt dus ten zeerste aangeraden, omdat het moederbord bij de lichtste aanraking met statische elektriciteit al defect kan raken. Onze monteurs hebben minimaal 10 jaar ervaring in dit soort reparaties en gebruiken alleen de beste tools om voor een iPhone moederbord reparatie.

Bij Phoneworld vinden we het belangrijk rekening te houden met het milieu door bij te dragen aan verantwoorde inzameling. Wij doen bijvoorbeeld aan recycling door defecte onderdelen gescheiden aan te bieden en terug te sturen.

Reparatie tijd

Het vervangen van een iPhone moederbord of een iPhone moederbord reparatie vergt veel zorgvuldigheid en tijd. Afhankelijk van een reparatie, dan wel complete vervanging moet je er rekening mee houden dat dit een tot twee weken kan duren. Je kan daarbij zelf aangeven bij welke vestiging van Phoneworld je het liefst je iPhone afgeeft. Daarnaast kunt je eventueel de iPhone ook opsturen via de post, handig als je even niet kunt langskomen!

Kosten

Wij voeren een iPhone moederbord reparatie uit vanaf €99,90. Een iPhone moederbord reparatie geniet bij ons de voorkeur omdat dit minder ingrijpend en kostenbesparend is, zowel voor jou als voor ons. Mocht er echter bijvoorbeeld sprake zijn van waterschade waarbij een zekering is doorgebrand, dan is de kans groot dat we het moederbord helemaal moeten vervangen. We zijn er eerlijk in dat dit niet om een goedkope ingreep gaat. Wel zou je daarmee je data kunnen redden wat voor jou misschien onbetaalbaar is.

Garantie op originele onderdelen

Daarnaast ben je er bij Phoneworld zeker van dat als er onderdelen vervangen worden, je met originele vervangen onderdelen weer de deur uit loopt. Tot slot krijg je op het originele vervangen moederbord van je iPhone weer 6 maanden garantie. Gooi dus nooit de factuur weg als je bij ons bent geweest!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh