iPhone
microfoon kapot

Is de microfoon van je iPhone kapot of beschadigd? Je iPhone microfoon laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone microfoonreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone microfoon reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone microfoon reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone microfoon reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone microfoon reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone microfoon kapot

Vaak is er geen goede verklaring voor het defect raken van een iPhone microfoon. Een klein beetje vocht of een gevoelige tik kunnen vaak al zorgen voor mindere kwaliteit van een microfoon. Pas tijdens het voeren van een gesprek weet je na feedback van je gesprekspartner dat het mis is met je telefoon. Gekraak, echo of zelfs het compleet wegvallen van het geluid. Het zijn allemaal tekenen die kunnen wijzen op een kapotte microfoon in je iPhone. Helaas is dit kleine defect een flink probleem voor elke gebruiker. Zonder goed werkende microfoon is een goed, helder gesprek voeren via je smartphone niet meer mogelijk. Daarnaast zijn andere functies als het gebruik van Siri of het versturen van voice-berichten niet meer goed te gebruiken.

Onderzoek en reparatie

Met andere woorden: je kunt niet meer je iPhone gebruiken zoals jij dat wilt. Zonde, want met een klein onderzoek en eventueel een korte reparatie kan het probleem van je iPhone microfoon al snel verholpen worden.

Alleen originele onderdelen met garantie

Het vervangen van je iPhone microfoon is binnen 30 minuten gepiept. In dat kleine halfuur kun je gebruik maken van onze luxe wachtruimte waar er gratis koffie en Wi-Fi voor je beschikbaar is. Tijdens de reparatie worden er uitsluitend originele onderdelen vervangen van je smartphone. Bewaar dus goed de factuur want na de reparatie zit er weer een garantie van een halfjaar op je vervangen iPhone microfoon.

Kosten

Het vervangen van een kapotte iPhone microfoon is mogelijk vanaf €49,90. Het is een veelvoorkomende reparatie, waardoor we de onderdelen vaak op voorraad hebben en je telefoon direct gerepareerd kan worden.

Kies voor een kwalitatieve en verantwoorde reparatie

Bij elke soort reparatie aan je smartphone is het belangrijk dat je kiest voor kundigheid, zelfs als het gaat om een kleine reparatie als een iPhone microfoon die kapot is. Wij krijgen vaak te maken met iPhones waarvan eerder is geprobeerd ze te repareren door de gebruiker zelf of door een particulier. Omdat het echter om een precies werkje gaat, is de kans dat er nog meer onderdelen beschadigd raken behoorlijk groot. Het is dan ook een verhaal dat we vaak te horen krijgen als er meerdere onderdelen tegelijk gerepareerd moeten worden.

Phoneworld

Kies direct voor Phoneworld als je niet onnodig extra kosten wilt maken. Wij zijn transparant in wat wij doen en de kosten die gemaakt worden. De monteurs die wij in huis hebben, zijn ervaren en werken zorgvuldig tijdens een reparatie. Dit is zeer belangrijk bij een gevoelig product als een smartphone en helemaal belangrijk bij een gevoelig onderdeel als een kapotte iPhone microfoon. Daarnaast worden oude onderdelen gescheiden aangeboden en teruggestuurd door Phoneworld. Zo dragen we bij aan recycling en houden we rekening met het milieu.

Recycling

Doe jij net als wij ook aan recycling? Wil je bijvoorbeeld je iPhone ooit gaan verkopen voor een mooie prijs als je een nieuwe smartphone hebt? Zorg dat deze dan intact is door de telefoon tijdig te laten repareren met goede onderdelen. Zo blijft de waarde van je smartphone hoog en heeft een ander er ook nog wat aan!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1219 reviews op Kiyoh