Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone microfoon kapot
iPhone microfoon kapot2021-07-22T19:11:33+01:00

iPhone
microfoon kapot

Is de microfoon van je iPhone kapot of beschadigd? Je iPhone microfoon laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone microfoonreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone microfoon reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone microfoon reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone microfoon reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone microfoon reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone microfoon kapot

Vaak is er geen goede verklaring voor het defect raken van een iPhone microfoon. Een klein beetje vocht of een gevoelige tik kunnen vaak al zorgen voor mindere kwaliteit van een microfoon. Pas tijdens het voeren van een gesprek weet je na feedback van je gesprekspartner dat het mis is met je telefoon. Gekraak, echo of zelfs het compleet wegvallen van het geluid. Het zijn allemaal tekenen die kunnen wijzen op een kapotte microfoon in je iPhone. Helaas is dit kleine defect een flink probleem voor elke gebruiker. Zonder goed werkende microfoon is een goed, helder gesprek voeren via je smartphone niet meer mogelijk. Daarnaast zijn andere functies als het gebruik van Siri of het versturen van voice-berichten niet meer goed te gebruiken.

Onderzoek en reparatie

Met andere woorden: je kunt niet meer je iPhone gebruiken zoals jij dat wilt. Zonde, want met een klein onderzoek en eventueel een korte reparatie kan het probleem van je iPhone microfoon al snel verholpen worden.

Alleen originele onderdelen met garantie

Het vervangen van je iPhone microfoon is binnen 30 minuten gepiept. In dat kleine halfuur kun je gebruik maken van onze luxe wachtruimte waar er gratis koffie en Wi-Fi voor je beschikbaar is. Tijdens de reparatie worden er uitsluitend originele onderdelen vervangen van je smartphone. Bewaar dus goed de factuur want na de reparatie zit er weer een garantie van een halfjaar op je vervangen iPhone microfoon.

Kosten

Het vervangen van een kapotte iPhone microfoon is mogelijk vanaf €49,90. Het is een veelvoorkomende reparatie, waardoor we de onderdelen vaak op voorraad hebben en je telefoon direct gerepareerd kan worden.

Kies voor een kwalitatieve en verantwoorde reparatie

Bij elke soort reparatie aan je smartphone is het belangrijk dat je kiest voor kundigheid, zelfs als het gaat om een kleine reparatie als een iPhone microfoon die kapot is. Wij krijgen vaak te maken met iPhones waarvan eerder is geprobeerd ze te repareren door de gebruiker zelf of door een particulier. Omdat het echter om een precies werkje gaat, is de kans dat er nog meer onderdelen beschadigd raken behoorlijk groot. Het is dan ook een verhaal dat we vaak te horen krijgen als er meerdere onderdelen tegelijk gerepareerd moeten worden.

Phoneworld

Kies direct voor Phoneworld als je niet onnodig extra kosten wilt maken. Wij zijn transparant in wat wij doen en de kosten die gemaakt worden. De monteurs die wij in huis hebben, zijn ervaren en werken zorgvuldig tijdens een reparatie. Dit is zeer belangrijk bij een gevoelig product als een smartphone en helemaal belangrijk bij een gevoelig onderdeel als een kapotte iPhone microfoon. Daarnaast worden oude onderdelen gescheiden aangeboden en teruggestuurd door Phoneworld. Zo dragen we bij aan recycling en houden we rekening met het milieu.

Recycling

Doe jij net als wij ook aan recycling? Wil je bijvoorbeeld je iPhone ooit gaan verkopen voor een mooie prijs als je een nieuwe smartphone hebt? Zorg dat deze dan intact is door de telefoon tijdig te laten repareren met goede onderdelen. Zo blijft de waarde van je smartphone hoog en heeft een ander er ook nog wat aan!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.