Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone laadt niet op
iPhone laadt niet op2021-07-22T19:10:32+01:00

iPhone
laadt niet op

Laadt je iPhone niet meer (goed) op? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je iPhone laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone laadt niet op reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone laadt niet op reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone laadt niet op reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone laadt niet op reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone laadt niet meer op

Je legt je iPhone aan de oplader, maar je iPhone laadt niet op. Je probeert van alles met als resultaat, een iPhone die nog steeds niet oplaadt. Bij Phoneworld herkennen we dit probleem. Onze specialisten kunnen het vaak snel voor je oplossen. Wacht niet langer en kom langs in een van onze vestigingen.

Stof ophoping in de connector, dock-connector defect, waterschade, software fout of een defecte batterij. Allemaal oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat je iPhone niet meer oplaadt. Om vast te stellen wat de oorzaak is van het probleem, ‘iPhone laadt niet op’, voeren we een kort onderzoek uit. We overleggen met jou de mogelijkheden voor een eventuele reparatie en geven je een indicatie van de bijbehorende kosten. Wat het probleem ook veroorzaakt, onze specialisten weten raad en verhelpen je probleem in slechts 30 minuten!

iPhone laadt niet op – waarom je iPhone repareren bij Phoneworld?

Phoneworld is expert op het gebied van telefoon reparaties. Het soort defect of probleem, het merk of model telefoon maakt ons niet uit. Door de ruim 10 jaar ervaring, zijn we in staat om bijna elke probleem op te lossen. De specialisten hebben een uitstekende vakkennis en beschikken over de juiste tools en gereedschappen om jouw reparatie binnen no time uit te voeren. Een reparatie aan je toestel kost je slechts 30 minuten. Daarna sta je weer buiten met een werkende telefoon. Bij alle reparaties die we uitvoeren maken we gebruik van originele onderdelen. Deze onderdelen hebben een bewezen betere kwaliteit dan merkloze onderdelen. Hierdoor wordt de kwaliteit van je toestel gewaarborgd. Bovendien krijg je 6 maanden garantie op de door ons vervangen onderdelen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de factuur bewaren.

Tegenwoordig doen we bijna alles met onze telefoon, waardoor deze veel data kan bevatten. We weten als geen ander hoe belangrijk de data op je telefoon is, daarom voeren we de reparaties uit met het behoud van de data die erop staat. Dit betekent dat alle foto’s, filmpjes, contacten en ander data bewaard blijven. We respecteren je privacy en gaan dan ook vertrouwelijk om met de data op jouw toestel. Kortom je toestel is bij ons in goede handen!

iPhone laadt niet op – wat zijn de kosten?

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het probleem en het te vervangen onderdeel bij een reparatie. Voor een indicatie van de kosten adviseren we om langs te komen in een van onze vestigingen of om contact op te nemen per telefoon of per email.

Contact

Wil je meer informatie over de reparatie mogelijkheden of wil je meteen een afspraak maken? Bel dan naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Je kunt ook meteen bij ons langs komen in een van onze vestigingen. Vaak kunnen we direct naar je toestel kijken en indien nodig repareren.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.