Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone homeknop kapot
iPhone homeknop kapot2021-07-22T19:09:27+01:00

iPhone
homeknop kapot

Is de homeknop van je iPhone kapot of beschadigd? Je iPhone homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

Homeknop iPhone kapot

Je iPhone ontgrendelen, vanuit een app terugkeren naar het startscherm, starten van stembediening, het gebruik van Siri, geopende apps afsluiten. Allemaal voorbeelden van bediening van de iPhone via de homeknop. Wanneer de homeknop van je iPhone kapot is wordt het bedienen van je toestel lastig. Gelukkig staan de monteurs van Phoneworld voor je klaar om de homeknop van je iPhone te repareren.

De homeknop van de iPhone heeft door de jaren heen steeds meer functies gekregen. Deze knop kenmerkt zich dan ook als de centrale besturingsknop van het toestel. Omdat dit de meest gebruikte knop is komt het helaas wel eens voor dat de homeknop van de iPhone kapot gaat. Wil je de kapotte home knop laten vervangen? Kom dan naar Phoneworld!

Work around of laten repareren?

Is je iPhone home button kapot? Dit kan meerdere oorzaken hebben, waarbij de monteurs van Phoneworld je graag helpen. Het kan zijn dat de homeknop helemaal niet meer werkt of dat de home knop af en toe niet werkt. Op internet vind je oplossingen die het mogelijk maken om je iPhone te besturen zonder de homeknop. Wanneer de homeknop van je iPhone kapot is, kan deze work around in sommige gevallen een oplossing bieden. Echter is het vervangen van de kapotte homeknop van je iPhone vaak een duurzamere oplossing. Met een nieuwe homeknop kan je het toestel weer als van ouds gebruiken.

iPhone home button kapot – wat zijn de kosten?

Onze monteurs zijn meester op het gebied van iPhone reparaties. Doordat we veel onderdelen op voorraad hebben kunnen we de reparatie vaak snel uitvoeren. Is je iPhone home button kapot en wil je deze laten vervangen? De kosten voor het vervangen van de home knop bedragen €39,95 inclusief btw. Bewaar de originele bon van de reparatie goed. Hiermee krijg je 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Bij Phoneworld hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het repareren van iPhones. Onze monteurs vervangen de kapotte iPhone homeknop binnen 30 minuten. Zij maken gebruik van originele onderdelen, waardoor jij na de reparatie verzekert bent van een goed werkende iPhone homeknop.

Waarom je homeknop laten repareren bij Phoneworld?

Bij Phoneworld maken we bij de reparaties gebruik van originele onderdelen. Originele onderdelen hebben hun kwalitatieve standaard bewezen en zijn daarmee een stuk duurzamer. Hiermee borgen we de kwaliteit van de reparatie en zorgen we ervoor dat je telefoon na de reparatie weer een tijd mee kan.

Net als kwaliteit staat service bij Phoneworld hoog in het vaandel. We willen graag dat jij tevreden bent over de reparatie aan jouw toestel. Onze specialisten zijn zeer vakkundig en zorgen ervoor dat jouw toestel met de grootste zorgvuldigheid wordt gemaakt. Veelal kunnen de specialisten de reparatie in slecht 30 minuten voor je uitvoeren. Op een moment dat het voor jou goed uit komt. Dat is de service van Phoneworld!

Bij Phoneworld geloven wij in onze dienstverlening. Daarom geven wij jou 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

De reparaties van Phoneworld zijn erkend en goedgekeurd door telefoonverzekeraars. Onze specialisten helpen je graag bij schade of een claim.

Contact

Is je iPhone home button kapot en wil je de homeknop van je iPhone laten repareren? Of heb je een ander defect of een vraag? Kom dan snel langs in een van onze Phoneworld vestigingen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.