iPhone
gaat niet meer aan

Gaat je iPhone niet meer aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je iPhone laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone gaat niet meer aan reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone gaat niet meer aan reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone gaat niet meer aan reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone gaat niet meer aan reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone gaat niet meer aan

Gaat je iphone niet meer aan en heb je alles geprobeerd? Kom dan langs bij Phoneworld. Je kan terecht in een van onze landelijke vestigingen, waar de specialisten klaar staan om de oorzaak van het probleem dat je iphone niet meer aangaat op te sporen en verhelpen. Zij zorgen ervoor dat jij weer naar buiten gaat met een werkend toestel! Uitstekende service tegen een laag tarief!

Als je iphone niet meer aangaat kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan om een defect aan de batterij tot aan een intern defect of software fout. Is de exacte oorzaak van het defect niet bekend? Kom dan langs bij Phoneworld. De specialisten zoeken het voor je uit en bieden je een oplossing op maat.

Bij Phoneworld hebben we ruim 10 jaar ervaring in het onderhoud en reparaties van telefoons. We repareren de iphone die niet meer aangaat binnen 30 minuten voor je. Onze experts zijn vakkundig op het gebied van reparaties en weten vrijwel alle iphone problemen te repareren. Voor onze reparaties maken we alleen gebruik van originele onderdelen die van goede kwaliteit zijn. Na onze reparatie kun je weer volledig gebruik maken van je iphone, zoals het hoort!

Kosten reparatie

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het soort reparatie en de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. De prijzen kunnen per model en type verschillen. Omdat het niet altijd duidelijk is waardoor de iphone niet meer aangaat is het van belang om de oorzaak vast te stellen. Wil je een indicatie van de kosten, kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor Phoneworld reparaties?

Phoneworld is door heel Nederland hét adres voor professionele reparaties. Onze experts hebben verstand van zaken en werken met originele onderdelen. Het gebruik van originele onderdelen bevordert de levensduur van je toestel. Hierdoor kan je gegarandeerd weer een tijd voort met je gerepareerde toestel.

Met onze razendsnelle service laat je jouw iphone repareren terwijl je wacht, binnen 30 minuten voeren wij vrijwel al onze reparaties voor je uit. Daarna ga jij weer naar huis met een herstelde iphone. Na onze reparatie heb je 6 maanden garantie op je iphone reparatie bij Phoneworld.

Tijdens de reparatie gaan wij vertrouwelijk met je data om. Omdat we weten dat de data op je telefoon is waardevol, worden al onze reparaties uitgevoerd met het behoud van de data op je toestel. Zowel je telefoon als de data die erop staat zijn bij ons beschermd.

Daarnaast denken we bij Phoneworld ook graag aan het milieu en dragen we graag ons steentje bij. Dit doen we door de onderdelen die worden vervangen niet weg te gooien, maar gescheiden aan te bieden. We geven ze een nieuw leven.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op support@phoneworld.nl. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met onze landelijk gelegen vestigingen is er altijd wel een bij jou in de buurt. Kan je onverhoopt onze vestiging niet bezoeken, maar wil je wel graag je iphone laten repareren? Dan kan je hem eenvoudig naar ons opsturen. Ook dan geniet je van onze razendsnelle service!

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1077 reviews op Kiyoh