Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone gaat niet meer aan
iPhone gaat niet meer aan2021-07-22T19:14:27+01:00

iPhone
gaat niet meer aan

Gaat je iPhone niet meer aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je iPhone laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone gaat niet meer aan reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone gaat niet meer aan reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone gaat niet meer aan reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone gaat niet meer aan reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

iPhone gaat niet meer aan

Gaat je iPhone niet meer aan en heb je alles geprobeerd? Kom dan langs bij Phoneworld. Je kan terecht in een van onze landelijke vestigingen. De specialisten staan klaar om de oorzaak van het probleem ‘iPhone gaat niet meer aan’ op te sporen en te verhelpen. Daarna ga jij weer naar buiten gaat met een werkend toestel! Dat is de uitstekende service van Phoneworld tegen een laag tarief!

iPhone doet niets meer? Het probleem ‘iPhone gaat niet meer aan’ komt vaker voor. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan om een defect aan de batterij tot aan een intern defect of software fout. Is de exacte oorzaak van het defect niet bekend? Kom dan langs bij Phoneworld. De specialisten zoeken het voor je uit en bieden je een oplossing op maat.

Bij Phoneworld hebben we ruim 10 jaar ervaring in het onderhoud en reparaties van telefoons. met deze vakkundigheid en expertise weten zij vrijwel alle iPhone problemen op te lossen. Je iPhone gaat niet meer aan of reageert niet meer? Wij repareren je toestel vaak binnen 30 minuten. Voor onze reparaties maken we alleen gebruik van originele onderdelen. Na onze reparatie kun je weer volledig gebruik maken van je iPhone, zoals het hoort!

iPhone doet niets meer – wat zijn de kosten?

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het soort reparatie en de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. De prijzen kunnen per model en type verschillen. Omdat het niet altijd duidelijk is waardoor de iPhone niet meer aangaat, is het van belang om de oorzaak vast te stellen. Wil je een indicatie van de kosten, kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor Phoneworld reparaties?

Phoneworld is door heel Nederland hét adres voor professionele reparaties. Onze experts hebben verstand van zaken en werken met originele onderdelen. Het gebruik van originele onderdelen bevordert de levensduur van je toestel. Hierdoor kan je toestel gegarandeerd weer een tijd mee.

Zit je met je handen in je haar?  En denk je ‘help! mijn iPhone doet niets meer’? Geen paniek, kom gewoon naar Phoneworld. Met onze razendsnelle service laat je jouw iPhone repareren terwijl je wacht. Binnen 30 minuten voeren wij al onze reparaties uit. Daarna ga jij weer naar huis met een herstelde iPhone. Na onze reparatie heb je 6 maanden garantie op je iPhone reparatie bij Phoneworld.

Je iPhone gaat niet meer aan, dit is een vaker voorkomend probleem, waarbij wij je graag helpen. Tijdens de reparatie gaan wij vertrouwelijk met je data om. Omdat we weten dat de data op je telefoon waardevol is, worden al onze reparaties uitgevoerd met het behoud van de data op je toestel. Zowel je telefoon als de data die erop staat zijn bij ons beschermd.

Daarnaast denken we bij Phoneworld ook graag aan het milieu en dragen we graag ons steentje bij. Dit doen we door de onderdelen die worden vervangen niet weg te gooien, maar gescheiden aan te bieden. We geven ze een nieuw leven.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met onze landelijk gelegen vestigingen is er altijd wel een bij jou in de buurt. Kan je onverhoopt onze vestiging niet bezoeken, maar wil je wel graag je iPhone laten repareren? Dan kan je hem eenvoudig naar ons opsturen. Ook dan geniet je van onze razendsnelle service!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.