iPhone 9 reparatie 2018-07-29T09:21:26+00:00

iPhone 9 reparatie

Voor alle iPhone 9 reparaties inclusief ook de iPhone 9 plus bent is PhoneWorld de winkel voor u! Wij repareren uw iPhone 9 (plus) op vakkundige wijze met professionele monteurs binnen 30 minuten. Dit gebeurt op in diverse winkels verspreid over Nederland. Mocht er toch onverhoopt wat mis zijn gegaan wat nagenoeg nooit voorkomt, heeft u maar liefst zes maanden garantie op de iPhone 9 reparatie.

Maak afspraak
 
Contact

De iPhone 9 is de nieuwe sensatie van Apple die is uitgebracht in 2018. Het is een van de meest gebruikte en verkochte iPhones. Door in te spelen op de wensen van de klant zijn er twee versies gemaakt, namelijk de normale iPhone 9 en de iPhone 9 plus. Mocht uw iPhone 9 kapot zijn, dan voeren wij uw iPhone 9 reparatie uitsluitend uit met originele LCD schermen en andere onderdelen. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw iPhone 9 als nieuw terugkrijgt.

iPhone 9 nieuw scherm reparatie

Een nieuw iPhone 9 scherm reparatie is zo uitgevoerd bij PhoneWorld. Ondanks dat Apple heeft aangegeven dat het scherm sterker is geworden, blijft het iPhone 9 glas gebroken een van meest voorkomende problemen. Wij hebben al diverse aanvragen voor de iPhone 9 reparatie verkregen. Naast het iPhone 9 scherm blijft een de iPhone 9 batterij altijd een kwetsbaar onderdeel van een iPhone. Onze uitstekende monteurs repareren uw iPhone 9 vaak binnen 30 minuten, waardoor hij klaar is terwijl u wacht. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie of thee, terwijl onze monteurs uw iPhone 9 reparatie uitvoeren. Zodra wij uw iPhone 9 reparatie vakkundig hebben uitgevoerd, krijgt u zes maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Zo weet u zeker dat de reparatie vakkundig is uitgevoerd en laten wij een tevreden klant achter.

Waar kan ik een iPhone 9 reparatie uitvoeren?

U kunt uw iPhone 9 reparatie laten uitvoeren bij één van onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en of Zwolle. Mocht het echter niet uitkomen om langs te komen, dan kunt u uw iPhone 9 altijd opsturen via drie eenvoudige opstuurinstructies. Naast de veelvoorkomende iPhone 9 schermreparatie kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor andere reparaties, zoals het vervangen van de batterij, het onderzoeken naar waterschade, het vervangen van de homebutton en het vervangen van de ingang voor de batterij of de oordopjes. Voor een iPhone 9 reparatie moet u bij PhoneWorld zijn.

Specifieke reparaties

iPhone 6 scherm vervangen