iPhone 8 batterij vervangen 2018-10-18T15:27:08+00:00

iPhone 8 batterij vervangen

Als u iPhone 8 batterij vervangen dient te worden gaat u naar PhoneWorld. Wij vervangen de batterij van uw iPhone 8 snel en vakkundig. Uiteraard gebruiken wij geschikte batterij voor de Apple iPhone 8 bij het vervangen en repareren. Wij geven uw oude batterij indien gewenst mee en u ontvangt bij ons altijd drie maanden garantie op de reparatie. U bent bij PhoneWorld verzekerd van monteurs die opleidingen en trainingen hebben gehad in het repareren van Smartphones. Daarnaast werken wij met correct gereedschap en in een ESD veilige omgeving.

Maak afspraak
Contact

 

Hoe het beste om te gaan met uw iPhone 8 batterij

Door de jaren zijn veel verhalen de ronde gegaan over wat het handigste is betreft het goed houden van uw iPhone 8 batterij. Het beste wat wij u kunnen adviseren is de batterij tussen de 15% en 85% geladen te houden. De hoeveel bijladen maakt voor een lithium batterij niet uit. Wel vind de batterij het niet prettig op 100% te blijven staan. Denk aan in de nacht aan kabel hangen. Ook vanuit brandgevaarlijk is het absoluut af te raden een telefoon ’s nachts op te laden tijdens het slapen.

Kenmerken defecte iPhone 8 batterij

Er zijn verschillende kenmerken wanneer mogelijk uw iPhone 8 batterij vervangen dient te worden. Hieronder volgt een kort overzicht bij situaties waarbij het soms nodig is om deze te laten vervangen.

  • Waterschade
  • Uitvallen terwijl batterij nog niet leeg is
  • Laadt niet meer op
  • Wisselende percentages
  • Opgezwollen batterij
  • Toestel is 2 jaar of ouder

Contact

Wilt u de iPhone 8 batterij vervangen hebben? Maak dan nu voordat u langskomt een afspraak zodat u zeker weet dat u direct geholpen wordt! Onze locaties zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer, fiets en auto. Parkeergelegenheid is vaak aanwezig maar is wel betaald parkeren. U vindt ons in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Zwolle. Voor vragen met betrekking tot onze iPhone 8 reparatie service kunt ons bereiken via landelijk Tel 085 – 760 2727 of via de email op support@PhoneWorld.nl. Voor een goede reparatie gaat u naar PhoneWorld waar ons motto: “Blijf mobiel” is.

Meer informatie: iPhone 8 reparatie, iPhone 8 gebroken achterkant vervangen