iPhone 8
waterschade

Heeft je iPhone 8 waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 8 te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone 8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 8 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 8 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 8 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 8 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 8 reparatie?

iPhone 8 scherm reparatie

iPhone 8 scherm reparatie

iPhone 8 batterij vervangen

iPhone 8 batterij vervangen

Overige iPhone 8 reparaties

iPhone 8 overige reparaties

iPhone 8 waterschade

De iPhone is niet waterdicht, maar wel tot een bepaalde mate waterbestendig. Dit betekent dat veel kwaaltjes, zoals het knoeien van koffie over je telefoon geen een hele grote ramp zullen zijn. Toch kan het weleens voorkomen dat je je iPhone 8 blootstelt aan mogelijke waterschade. Er is namelijk altijd een risico op waterschade.

Wat te doen als je waterschade vermoed aan je iPhone 8:

  • Schakel je iPhone 8 direct uit, en zet hem pas aan wanneer je zeker weet dat hij droog is.
  • Laadt je iPhone 8 ook niet op.
  • Droog je iPhone 8 zeer goed af, bijvoorbeeld met een handdoek.
  • Laat je iPhone 8 vervolgens lang uitdrogen.

Het geheim van waterschade minimaliseren en/of voorkomen is om hem pas weer aan te zetten wanneer je zeker weet dat er geen water is achtergebleven in het apparaat. Als je niet zeker weet of je iPhone 8 helemaal droog is, dan kun je het beste je telefoon langs brengen bij Phoneworld voor een grondig waterschade onderzoek en ultrasone reiniging.

Wat kan Phoneworld voor je betekenen?

Wil je er zeker van zijn dat je de kans op waterschade aan je iPhone 8 reduceert? Wij hebben de beschikking over speciale apparatuur om vast te stellen of het veilig is om je telefoon weer aan te zetten. Zo nodig kunnen wij ook een ultrasone reiniging uitvoeren om waterschade te minimaliseren. Wanneer er echt ernstige waterschade aan je iPhone 8 is, dan is de volgende stap om te proberen de gegevens te redden, middels een datarecovery proces. Bij elke stap is onze prioriteit om je telefoon en je e-mails, contactgegevens, berichten, video’s en foto’s te redden. Zo halen we het meeste uit een slechte situatie, ook bij afgeschreven telefoons.

Ultrasoon reinigen

Om waterschade aan je iPhone 8 te beperken, hebben wij een speciale techniek ontwikkelt die je iPhone 8 de beste kans geeft om waterschade te overleven. Wij maken gebruik van een combinatie van verschillende reinigingsvloeistoffen en apparaten, waarmee we je iPhone zorgvuldig onder handen nemen. Waterschade aan je iPhone 8 kan in veel gevallen geminimaliseerd worden middels dit proces.

Wij onderscheiden ons hierin van andere reparatieservices, die enkel gebruikmaken van een éénmalige ultrasone reiniging of in het ergste geval zelfs een tandenborstel en alcohol. Omdat we begrijpen hoe belangrijk je data kan zijn, doen wij ons uiterste best om je data veilig te stellen.

Voor waterschade aan je iPhone 8 is Phoneworld de beste keus. Voor €49,95 gaan we middels bovenstaande methode je telefoon proberen te redden.

Contact

Waterschade aan je iPhone 8 vraagt om een snelle reactie. Neem dus vandaag nog contact op met Phoneworld via Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected].

Ben je in de buurt van een van onze vestigingen? Loop gewoon bij ons binnen. De monteur zal je zo snel mogelijk helpen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh