iPhone 8
reparatie

Is het scherm van je iPhone 8 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 8 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

iPhone 8 scherm reparatie

iPhone 8 scherm reparatie

iPhone 8 batterij vervangen

iPhone 8 batterij vervangen

iPhone 8 waterschade

iPhone 8 waterschade

Overige iPhone 8 reparaties

iPhone 8 overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 8 reparatie

De elfde generatie iPhone, de iPhone 8 heeft een mooie glazen achterkant en uitstekende functionaliteit, waaronder draadloos opladen en fantastische camera. Phoneworld heeft al 10 jaar ervaring met het repareren van Apple producten, ook voor een reparatie van de iPhone 8 kan je dus bij ons terecht. Wij hebben veel respect voor het design en de kwaliteit van Apple producten en dit proberen wij door te voeren in onze filosofie op smartphone onderhoud en reparatie. We werken namelijk alleen met originele Apple onderdelen en proberen reparaties zo mooi en net mogelijk af te ronden. Daarom geven we ook 6 maanden garantie op elke reparatie.

Gebarsten scherm

De meest voorkomende reparatie die we uitvoeren op de iPhone 8 is het vervangen van een gebarsten scherm. Dit kunnen wij voor je doen voor €129,90. Omdat onderdelen vaak op voorraad zijn, en onze monteurs behendig zijn in deze reparatie, duurt een dergelijke reparatie meestal niet langer dan 30 minuten.

Andere iPhone 8 reparaties

Naast het vervangen van een scherm, kun je bij ons ook terecht voor alle andere iPhone 8 reparaties. Zie hieronder voor een lijst van mogelijkheden.

  • Gebarsten achterkant vervangen – €219,90
  • Batterij vervangen (1821 mAh) – €69,90
  • Lightning poort vervangen of repareren – €74,90
  • Moederbord vervangen of repareren – €299,90
  • Ultrasone reiniging bij waterschade – €49,95

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor reparaties aan de iphone 8 Plus.

Waarom je iPhone 8 laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld repareert al meer dan 10 jaar Apple en Android telefoons, hierdoor ben je bij ons verzekerd zijn van een professionele en snelle service. Wij werken met deskundige monteurs die zorg dragen voor de reparatie van je iPhone 8 en heel snel klaar zijn. Doorgaans sta je binnen 30 tot 60 minuten weer buiten met een herstelde iPhone 8.

Kies je voor Phoneworld, dan kies je voor dezelfde kwaliteitsonderdelen als Apple zelf. Wij gebruiken namelijk alléén originele Apple onderdelen voor onze reparaties. De reden hiervoor is dat het gebruik van originele onderdelen de levensduur van je iPhone 8 aanzienlijk zal verlengen. Bij namaak onderdelen is dit niet het geval. Dat is de grote kracht van het Apple merk, namelijk dat je weet wat je koopt en dus ook de kracht van Phoneworld.

Daarnaast zijn wij goedgekeurd door verzekeraars. Valt de reparatie van je iPhone 8 dus onder een garantie of verzekering, dan kan je schadeclaim in elk geval niet afgekeurd worden doordat de reparateur niet goedgekeurd is. Zelf krijg je van ons 6 maanden garantie mee op elke reparatie aan je iPhone, nieuwe val- en waterschade niet meegerekend, uiteraard.

Loop niet door met een kapotte iPhone 8, en laat hem vandaag nog bij ons repareren. Je kan dan zo snel mogelijk weer het maximale uit je iPhone halen, zoals het bedoelt is.

Contact

Voor vragen of een afspraak bel naar 085 – 760 27 27 en mail naar [email protected].

Zonder afspraak binnenlopen bij een van onze vestigingen is geen enkel probleem. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen. Drink ondertussen een bakje koffie bij ons in de zaak terwijl je wacht.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1219 reviews op Kiyoh