Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 8 plus reparatie»iPhone 8 plus overige reparaties
iPhone 8 plus overige reparaties2021-07-22T18:57:05+01:00

iPhone 8 plus
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 8 plus kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 8 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 8 plus reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 8 plus reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 8 plus reparatie?

iPhone 8 plus scherm reparatie

iPhone 8 plus scherm reparatie

iPhone 8 plus batterij vervangen

iPhone 8 plus batterij vervangen

iPhone 8 plus waterschade

iPhone 8 plus waterschade

Overige iPhone 8 plus reparaties

Naast het vervangen van een gebarsten scherm of een versleten batterij, kan je bij de monteurs van Phoneworld terecht voor veel andere iPhone 8 plus mankementen.

iPhone 8 plus reageert niet

Wanneer je iPhone 8 plus vastloopt, kan dit vele oorzaken hebben. Een softwareprobleem is snel gevonden, hiervoor hoef je enkel je iPhone terug te zetten naar fabrieksinstellingen. (Maak wel eerst een back-up van je gegevens.) Wanneer je iPhone het vervolgens weer doet, dan was het waarschijnlijk een softwareprobleem en hoef je niet speciaal langs te komen bij ons voor een nader onderzoek.

Nog steeds een probleem? Dan is er waarschijnlijk iets mis met de hardware van je iPhone 8 plus. Kom langs met je iPhone en onze monteurs zullen een diagnose stellen en je informeren over de mogelijkheden. Wij repareren je telefoon tegen zo laag mogelijke kosten.

De camera maakt geen goede foto’s meer

Na een valpartij of waterschade kan het zijn dat je camera niet goed meer scherpstelt of slechte foto’s maakt. Het is immers ingewikkelde, gevoelige apparatuur en er kan veel misgaan. Phoneworld is een deskundige op het gebied van Apple camera’s en zet een nieuwe, originele Apple camera in je iPhone 8 plus voor €99,90.

Lightning-poort problemen

Via het Lightning-poort verbind je jouw iPhone met je Macbook of de stroomkabel. Als de lightning poort defect is, kan je bijvoorbeeld geen foto’s meer overzetten of niet meer goed je batterij opladen. Het is dus zaak om het zo snel mogelijk te laten maken. Dit kan bij Phoneworld voor €74,90.

Andere veel voorkomende problemen

Is je probleem nog niet genoemd, dan kunnen we je meestal toch helpen. De volgende veel voorkomende problemen kunnen bijvoorbeeld ook probleemloos door ons verholpen worden.

  • Slecht verstaanbare telefoongesprekken
  • Luidspreker die kraakt of veel ruis geeft
  • Slecht werkende bluetooth verbinding

Afhankelijk van wat er precies vervangen of gemaakt moet worden, maken wij je iPhone 8 plus tegen zo laag mogelijke kosten.

Waarom je iPhone 8 plus laten repareren bij Phoneworld?

Al vele jaren repareert Phoneworld met succes alle soorten iPhone en Android toestellen. Wij hechten een groot belang aan onze snelle service, wat wil zeggen dat het ons doel is om je toestel dezelfde dag nog gemaakt en al aan je terug te geven. Een reparatie duurt meestal niet langer 30 tot 60 minuten, dus je hebt je iPhone snel weer in je broekzak!

Daarnaast zijn we trots op de kwaliteit van onze onderdelen. We gebruiken voor elke reparatie uitsluitend de originele merkonderdelen. Voor iPhones gebruiken we dus alleen de Apple onderdelen, die oorspronkelijk voor het toestel bedoeld zijn. Daarmee zorgen we niet alleen dat je toestel weer naar behoren functioneert, maar waarborgen we ook de originele kwaliteit van de Apple iPhone.

Levertijd

De snelheid van onze reparaties is afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen. In bijna alle gevallen zijn de juiste onderdelen voorhanden en kan de monteur direct met je iPhone aan de slag. Is een onderdeel even niet beschikbaar, dan wordt het meteen besteld en is het binnen 24 uur aanwezig. Over dit soort vertragingen zullen we je uiteraard tijdig informeren, zodat je weet wat je kan verwachten en niet in onzekerheid verkeert over de status van je reparatie.

Contact

Bel of mail als je nog vragen hebt over je iPhone 8 plus. Onze slimme monteurs hebben alles weleens gezien, dus kunnen je vraag bijna zeker beantwoorden! Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

In veel gevallen is het handig als je langskomt met je telefoon, zodat we direct kunnen zien wat er aan de hand is. Wees dus welkom bij een van onze vestigingen, ook zonder afspraak. Je kan een bakje koffie drinken terwijl je wacht.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.