iPhone 8 plus
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 8 plus gebroken of beschadigd? Je iPhone 8 plus scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 8 plus schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€139,9030 Minuten
iPhone 8 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 8 plus scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 8 plus scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 8 plus scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 8 plus scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 8 plus reparatie?

iPhone 8 plus batterij vervangen

iPhone 8 plus batterij vervangen

iPhone 8 plus waterschade

iPhone 8 plus waterschade

iPhone 8 plus overige reparatie

iPhone 8 plus overige reparaties

iPhone 8 Plus scherm reparatie

Beeldschermen in smartphones zijn een van de mooiste stukjes techniek van het moment. Het is complexe elektronica die uitzonderlijke prestaties levert. De keerzijde hiervan is dat het tegelijkertijd een fragiel onderdeel van de telefoon is. Met name het beeldscherm van een iPhone 8 Plus is uitzonderlijk groot en daardoor extra bevattelijk voor krassen en barsten. Je telefoon in je achterzak meedragen waardoor deze gaat buigen of een keer laten vallen. Het is zo gebeurd! Juist omdat het iPhone 8 Plus beeldscherm de belangrijkste functionaliteit van de telefoon is, is het extra zonde als deze niet meer werkt of als deze zelfs gebarsten is. Heb je een reparatie aan het scherm van je iPhone 8 Plus nodig? Kom dan naar Phoneworld. Bij ons kan je het scherm laten vervangen voor een origineel authentiek exemplaar van Apple zelf binnen 30 tot 60 minuten. Een iPhone 8 Plus glas vervangen is bij Phoneworld snel en secuur gedaan door professionals die jarenlange expertise in huis hebben.

Tarief nieuw glas iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus scherm reparatie kost €139,90. Bij deze scherpe prijs zit alles inbegrepen om jou weer te voorzien van een smartphone die als nieuw is. Zo krijg je een nieuw scherm voor je iPhone 8 Plus, ofwel een gloednieuw origineel Retina HD scherm. Daarnaast is het verstandig de factuur van de reparatie goed te bewaren. Wij geven namelijk 6 maanden garantie op het nieuw geplaatste scherm (mits er geen sprake is van nieuw opgelopen schade) en de reparatie. De reparatie van een iPhone 8 Plus scherm is het dus zeker waard bij Phoneworld!

Waarom je iPhone 8 Plus scherm laten maken bij Phoneworld?

Phoneworld gebruikt al 10 jaar uitsluitend originele Apple onderdelen bij reparaties, dat geldt dus ook voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie. Wij geloven er namelijk in dat originele onderdelen veel langer meegaan dan goedkopere alternatieven. Het nadeel van deze goedkope oplossingen is namelijk dat de gebruikte materialen veel minder duurzaam zijn. De kans is dan ook groot dat je snel weer opnieuw een reparatie moet laten uitvoeren. Wij vinden dat zonde omdat we jou de beste service willen bieden en omdat we rekening houden met het milieu. Wij werken daarom duurzaam met onderdelen die rechtstreeks uit de Apple fabriek komen. Een iPhone 8 Plus reparatie is daarom altijd bij ons kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd met de beste onderdelen.

Check goed wat er mogelijk is bij jouw verzekeraar als je het beeldscherm van je iPhone Plus 8 bij ons laat vervangen. Vaak vallen schades namelijk onder de inboedelverzekering. Daarnaast is Phoneworld aangesloten bij alle grote verzekeraars. Een factuur van ons kan je dus zomaar juist weer geld opleveren! Kom daarom snel langs bij ons voor je iPhone 8 Plus scherm reparatie!

Levertijd iPhone 8 Plus nieuw scherm

Onze filialen hebben grote magazijnen waar de meeste Apple onderdelen in veelvoud aanwezig zijn. Een nieuw scherm voor je iPhone 8 Plus is daar geen uitzondering op. Grote drukte komt echter ook weleens bij ons voor. Wil je er dus zeker van zijn dat je meteen geholpen wordt? Laat ons dan even weten dat je langs wilt komen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat de juiste onderdelen binnen 24 uur in huis zijn. Kom je dan langs, dan kan een van onze gespecialiseerde monteurs je direct helpen met je iPhone 8 Plus scherm reparatie.

Om ons te laten weten dat je langs komt voor een iPhone 8 Plus reparatie, kan je het beste bellen om een afspraak te maken. Kies het tijdstip uit dat jou het beste uitkomt. Door goede communicatie sluiten we onnodig lang wachten zo veel mogelijk uit.

Contact

Bel of mail met onze klantenservice via 085 – 760 27 27 of [email protected].

Tijdens openingsuren kan je ook altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een kopje koffie en gratis vrijblijvend advies. Je wordt zo snel mogelijk geholpen en staat snel weer buiten mét een gerepareerd toestel.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh