iPhone 8 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 8 plus niet meer goed? Je iPhone 8 plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 8 plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€69,9030 minuten
iPhone 8 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 8 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 8 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 8 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 8 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 8 plus reparatie?

iPhone 8 plus scherm reparatie

iPhone 8 plus scherm reparatie

iPhone 8 plus waterschade

iPhone 8 plus waterschade

iPhone 8 plus overige reparatie

iPhone 8 plus overige reparaties

iPhone 8 plus batterij vervangen

De iPhone 8 plus is een alleskunner, die je overal mee naartoe kan nemen. Omdat hij waterbestendig is, kan je hem ook in veel verschillende weersomstandigheden gebruiken. Maar stel je voor dat je op vakantie bent of langs de snelweg staat en dat hij opeens leeg is. Dit kan gebeuren wanneer de batterij van je iPhone 8 plus versleten of beschadigd is. Er Problemen als batterij iPhone 8 plus snel leeg of laadt niet meer op doen de kop op. Om dit soort problemen snel op te lossen kan je het beste zo snel mogelijk de batterij van je iPhone 8 plus laten vervangen.

Phoneworld heeft deskundige monteurs in dienst die je graag helpen bij het oplossen van het probleem dat je batterij van je iPhone 8 plus snel leeg is. Binnen een mum van tijd kunnen zij je iPhone 8 plus accu vervangen.  Onderdelen liggen meestal op voorraad, dus dit is binnen 30 tot 60 minuten gefixt. Met de nieuwe batterij kan je er weer zo’n 2 tot 2,5 jaar tegen aan.

iPhone 8 plus nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van je iPhone 8 plus batterij kost €69,90. Voor deze prijs krijg je een gloednieuwe iPhone 8 plus batterij in je telefoon met de Apple kwaliteit die je gewend bent. Toch niet tevreden? Dan fixen we het meteen voor je. Je krijgt namelijk 6 maanden garantie op elke reparatie, mits er geen sprake is van nieuwe val- en/of waterschade.

Waarom je iPhone 8 plus batterij vervangen bij Phoneworld?

De kracht van een merk is consistente kwaliteit en duurzaamheid; dit proberen we na te streven bij Phoneworld. In de eerste plaats door dezelfde hoogwaardige onderdelen te gebruiken als Apple zelf. In de tweede plaats door onze deskundige monteurs die probleemloos elke reparatie kunnen uitvoeren.

Al meer dan 10 jaar repareren we alle defecten van Apple telefoons. Of het nu gaat om het beeldscherm, het moederbord of het geheugen. Ook voor het vervangen van de batterij van je iPhone 8 plus kun je bij ons terecht. Een nieuwe batterij gaat doorgaans 2 tot 2,5 jaar lang mee en is dus een uitstekende manier om de levensduur van je premium telefoon te verlengen. De iPhone 8 plus accu vervangen doen wij dan ook alleen met een iPhone 8 plus batterij die origineel is. Zo ben jij verzekert van de kwaliteit en gaat de iPhone 8 plus nieuwe batterij weer een ruime tijd mee.

Batterij snel leeg van je iPhone 8 plus? En wil je de iPhone 8 plus accu vervangen? Kom dan naar Phoneworld. Onze monteurs staan voor je klaar en lossen je batterij probleem snel voor je op. Wij hebben respect voor je tijd en zorgen ervoor dat de batterij van je iPhone 8 plus zo snel mogelijk is vervangen. Hoe klinkt een tijdsduur van 30 tot 60 minuten? Voor je het weet sta je weer buiten en met een telefoon die weer als nieuw is. Wacht dus niet te lang en laat de batterij van je iPhone 8 plus bij Phoneworld vervangen.

Contact

We zijn bereik via de telefoon 085 – 760 27 27 of e-mail [email protected] voor vragen en het maken van een afspraak.

Je kan zeker ook langskomen in onze vestigingen voor een reparatie of voor een vrijblijvend advies. De monteurs helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor je reparatie.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh