iPhone 8 plus
reparatie

Is het scherm van je iPhone 8 plus gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 8 plus reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 8 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

iPhone 8 plus scherm reparatie

iPhone 8 plus scherm reparatie

iPhone 8 plus batterij vervangen

iPhone 8 plus batterij vervangen

iPhone 8 plus waterschade

iPhone 8 plus waterschade

iPhone 8 plus overige reparatie

iPhone 8 plus overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 8 plus reparatie

De iPhone 8 plus heeft een mooie glazen achterkant, de mogelijkheid om draadloos op te laden en een HD display. Een premium iPhone verdient ook een premium reparatieservice en daarvoor moet je bij Phoneworld zijn. Phoneworld heeft meer dan een decennium ervaring met service en onderhoud en is dus de beste keus voor een reparatie van de iPhone 8 plus. Omdat Apple bekend staat om zijn hoge design en kwaliteit, gebruiken we voor een reparatie alleen originele Apple onderdelen.

Gebroken scherm

De meest voorkomende reparatie die we uitvoeren op de iPhone 8 plus is het vervangen van een gebarsten scherm. Dit kost €139,90. Onderdelen zijn meestal op voorraad, dus een monteur kan in veel gevallen direct met de reparatie beginnen. Hierdoor hoef je meestal niet langer dan 30 tot 60 minuten te wachten.

Andere iPhone 8 plus reparaties

Naast het vervangen van het scherm, zijn wij er ook voor veel andere iPhone 8 plus reparaties. Wat kunnen wij voor je betekenen? Zie hieronder voor een overzicht.

  • Gebarsten achterkant repareren – €249,90
  • Batterij vervangen (2691 mAh) – €69,90
  • Versleten Lightning poort herstellen – €74,90
  • Logicboard vervangen of repareren – €149,90
  • Ultrasone schoonmaak bij waterschade – €49,95

Waarom je iPhone 8 plus laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld is een professioneel en kwalitatief hoogwaardige smartphone reparatieservice. Al meer dan 10 jaar voeren wij reparaties uit op Apple en Android telefoons. Onze deskundige monteurs kunnen elk probleem verhelpen en voeren een reparatie op je iPhone 8 plus probleemloos uit.

Omdat een telefoon nu zo’n belangrijk onderdeel is van je leven, kan je niet zo lang zonder. Daarom streven we ernaar om reparaties binnen 30 tot 60 minuten uit te voeren, zodat je niet te lang zonder je iPhone 8 plus hoeft te zitten. Laat je telefoon bij Phoneworld repareren, meestal is je probleem dezelfde dag nog verholpen!

Apple staat bekend om de premium kwaliteit van zijn onderdelen. Daar probeert Phoneworld recht aan te doen. We gebruiken enkel originele Apple onderdelen voor een reparatie van je iPhone 8 plus. Deze onderdelen gaan langer mee, hebben een betere performance en zorgen ervoor dat je telefoon authentiek een Apple telefoon blijft.

Loop dus niet door met een versleten of kapotte iPhone 8 plus en breng hem bij ons langs. Wij zorgen dat je zo snel mogelijk weer verder kan met een optimaal functionerende telefoon.

Contact

Heb je nog een vraag? Bel naar 085 – 760 27 27 en mail naar [email protected]. Je kan ook telefonisch een afspraak maken om je toestel te laten repareren

Bij onze vestigingen ben je ook altijd welkom voor vrijblijvend advies. Wij nemen een kijkje naar je telefoon, stellen het probleem vast en geven een voordelige prijsindicatie van een reparatie.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh