Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 7 reparatie»iPhone 7 overige reparaties
iPhone 7 overige reparaties2021-07-22T18:51:04+01:00

iPhone 7
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 7 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 7 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 7 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 7 reparatie?

iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 waterschade

iPhone 7 waterschade

Overige iPhone 7 reparaties

Naast het vervangen van een gebarsten scherm of een versleten batterij, kan je bij Phoneworld terecht voor al je andere iPhone 7 reparaties.

iPhone 7 reageert niet

Een vastlopende iPhone 7 is kan vele oorzaken hebben. Als het ligt aan de software, dan heb je geluk. Een eenvoudige update of harde reset kan je problemen dan verhelpen. Ligt het echter aan de hardware dan is het ingewikkelder. Een specialist zal er dan naar moeten kijken.

Phoneworld heeft ervaren specialisten in dienst die probleemloos vaststellen waar het probleem zit en schrijven de juiste reparatie voor. De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van welk onderdeel er precies vervangen moet worden.

Een kapotte camera op je iPhone 7

De enorm scherpe camera van de iPhone 7 is ideaal voor selfies en voor je vakantiekiekjes. Maar er kan ook veel mis meegaan, het betreft immers vrij gevoelige apparatuur. Voor elke vorm van schade aan je camera, is Phoneworld hét bedrijf om het repareren. Wij kunnen een nieuwe camera in je iPhone 7 zetten voor €69,90.

Lightning-poort zit los

De Lightning-poort is belangrijk voor de verbinding tussen je iPhone en de buitenwereld. Je laadt ermee op, luistert ermee naar muziek en kan er ook gegevens mee overzetten naar de computer. Een versleten Lightning-poort is een groot probleem. Voor €69,90 kunnen wij je Lightning-poort vervangen en staat je iPhone weer in contact met de wereld.

Heb je andere problemen?

Er zijn veel problemen of defecten mogelijk. Phoneworld heeft de deskundigheid in huis om ze allemaal te verhelpen. Hieronder een lijst met veel voorkomende problemen aan de iPhone 7;

  • Ik kan mijn gesprekspartner niet goed verstaan tijdens telefoneren
  • Het geluid uit mijn luidsprekers kraakt of heeft een slechte kwaliteit
  • Matig geluid uit mijn oortjes

De kosten van de reparaties zijn afhankelijk van wat er precies kapot is en wat er vervangen moet worden. Wil je meer weten over de kosten of een reparatie? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. In een gratis onderzoek stellen onze specialisten het defect vast en kunnen jouw de passende oplossing voor reparatie bieden, uiteraard mét een indicatie van de kosten.

Waarom je iPhone 7 laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld is een expert op het gebied van iPhone reparatie. Dit dragen we uit door op elke reparatie 6 maanden garantie te geven. We geloven in onze service, omdat onze monteurs goed zijn opgeleid. Daarnaast maken we alleen gebruik van originele Apple onderdelen.

Bovenal werken we snel en netjes. Binnen 30 tot 60 minuten zijn de meeste reparaties afgerond. Je bent dus een minimale hoeveelheid tijd kwijt aan het laten maken van je telefoon. Dat is niet mis, omdat het belangrijk is om bereikbaar te blijven.

Levertijd

De snelheid van onze reparaties is afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen. Soms is een onderdeel tijdelijk niet beschikbaar. Binnen 24 uur is het leverbaar, waarna we direct met je toestel aan de slag gaan. Hoe het ook zij, als een reparatie langer duurt dan een half uur, zullen we je hierover tijdig informeren, zodat je er rekening mee kan houden.

Contact

Wordt iPhone 7 defect hierboven niet genoemd? Bel even of maak een afspraak om na te vragen wat we voor je kunnen betekenen. Onze slimme monteurs hebben vrijwel zeker een oplossing voor je probleem. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Bij onze vestigingen kan je ook altijd binnenlopen met je kapotte iPhone 7. Je bent snel aan de beurt en als alles goed gaat sta je ook snel weer buiten met een gerepareerde iPhone!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.