iPhone 7
waterschade

Heeft je iPhone 7 waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 7 te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone 7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 7 reparatie?

iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 overige reparaties

iPhone 7 overige reparaties

iPhone 7 waterschade

De iPhone 7 is tot een bepaalde mate bestendig tegen water en andere vloeistof. Toch kan het weleens voorkomen dat je waterschade oploopt, bijvoorbeeld als je hem in een zwembad of een vijver laat vallen. Dan is er, ondanks de bouwkwaliteit van de iPhone 7, toch een kans op waterschade. Wat moet je dan doen?

Wat te doen om de kans op waterschade te verminderen aan je iPhone 7:

  • Zet je iPhone 7 meteen uit en laat hem ook uit, in elk geval tot hij droog is.
  • Hang je iPhone 7 ook niet aan de oplader.
  • Droog hem zeer goed af, bijvoorbeeld met een handdoek.
  • Bewaar je iPhone 7 op een droge plek om goed op te drogen.

Om waterschade aan je iPhone 7 te minimaliseren en/of te voorkomen is het zaak om je toestel pas weer aan te zetten als hij echt volledig droog is. Kurk en kurk droog. Dit kun je nooit zeker weten, waardoor het ook altijd een gok is als je je telefoon weer aanzet. Wil je niet gokken met je iPhone 7 bij waterschade? Breng hem dan langs bij Phoneworld. Wij hebben speciale apparatuur waarmee we kunnen vaststellen of je iPhone 7 weer veilig aangezet kan worden. Indien nodig, kunnen we ook een ultrasone reiniging verrichten om waterschade te verhelpen.

Wat kan Phoneworld voor je betekenen?

Phoneworld heeft een speciaal proces ontwikkeld om je telefoon de beste kans op herstel te geven bij waterschade. We voeren eerst een onderzoek uit om vast te stellen wat de schade is; vervolgens maken we gebruik van een meervoudige ultrasone reiniging om waterschade aan je iPhone 7 te minimaliseren. Hierbij maken we gebruik van een combinatie van verschillende reinigingsvloeistoffen en ook verschillende specialistische apparatuur. Tot slot kunnen we ook, als de waterschade zeer ernstig is, een data recovery proces doorlopen, waarmee we in veel gevallen tóch nog wat van je persoonlijke gegevens kunnen redden.

Ultrasoon reinigen

Om waterschade aan je iPhone 7 te beperken, maken wij gebruik van een zelfontwikkeld proces dat in elke stap erop gericht is om je telefoon de beste kans op herstel te geven. Hierin zijn we superieur op het gebied van reparatie services. We zetten alle mogelijke middelen in om waterschade te minimaliseren.

Voor waterschade aan je iPhone 7 is Phoneworld een veilige en voordelige oplossing. Voor €49,95 kunnen we de waterschade reiniging voor je uitvoeren.

Contact

Waterschade aan je iPhone 7 vraagt om een onmiddellijke reactie. Neem dus vandaag nog contact op met Phoneworld om niet in het onzekere te hoeven verkeren.

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Tijdens openingstijden kan je ook altijd met je telefoon binnenlopen bij een van onze vestigingen. We gaan je zo snel mogelijk helpen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh