iPhone 7
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 7 gebroken of beschadigd? Je iPhone 7 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 7 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€129,9030 minuten
iPhone 7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 7 reparatie?

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 waterschade

iPhone 7 waterschade

iPhone 7 overige reparaties

iPhone 7 overige reparaties

iPhone 7 scherm reparatie

Het Retina HD Display van de iPhone 7 is fantastisch om foto’s mee te maken of een leuk YouTube filmpjes op te kijken. Iedereen laat echter weleens zijn telefoon vallen, waardoor snel barsten in het scherm komen. Dan kan je het scherm van je iPhone 7 niet volledig meer benutten. Laat je iPhone 7 scherm reparatie dus direct uitvoeren wanneer het glas gebroken is.

Phoneworld heeft erkende specialisten in huis, die het scherm van je iPhone 7 binnen een half uur kunnen vervangen. Je hoeft dus helemaal niet lang zonder je toestel te doen. De professionals van Phoneworld zorgen ervoor dat je met een kleine tijd- en kosteninvestering weer jaren verder kan met je nieuwe scherm.

Tarief

De kosten voor de iPhone 7 scherm reparatie bedragen €129,90. Voor deze scherpe prijs zetten we een origineel Retina HD scherm in je iPhone 7. Op de scherm reparatie krijg je ook 6 maanden garantie. Dus als het nadien toch niet goed is, herstellen we hem voor je, zonder moeilijk gedoe. Uiteraard geldt dit niet voor nieuwe val- en waterschade.

Waarom je iPhone 7 scherm laten vervangen bij Phoneworld?

Een reparatie is een beproefde methode om veel langer met je iPhone te kunnen doen dan zonder. Je hoeft geen nieuwe telefoon te kopen als je oude toestel met een goede reparatie nog jaren mee kan. Phoneworld gelooft in de duurzaamheid van Apple telefoons en wil er graag voor zorgen dat je zo lang mogelijk met je iPhone kan doen. Dit doen wij door gebruik te maken van enkel originele Apple onderdelen voor onze reparaties. Wanneer je de iPhone 7 scherm reparatie bij ons laat uitvoeren, kan je er zeker van zijn dat je de uitstekende beeldkwaliteit zal krijgen die je gewend bent. Daarnaast zijn de originele schermen van Apple ook veel duurzamer en gaan ze langer mee.

Was de schade aan je scherm niet jouw schuld? Dan kan het zijn dat je reparatie vergoed wordt door de verzekeraar. Omdat wij goedgekeurd zijn door verzekeraars, zijn wij ook een uitstekende keuze voor reparaties die betaald worden door je verzekeraar. Onze specialisten hebben veel ervaring en zijn zeer deskundig in het uitvoeren van de iPhone 7 scherm reparatie. Hierdoor kunnen we in veel gevallen succes garanderen met de reparatie.

Wacht dus niet te lang en laat je iPhone 7 scherm reparatie vandaag nog door ons repareren!

Levertijd

Het vervangen van het scherm van je iPhone 7 duurt doorgaans niet langer dan 30 tot 60 minuten. Soms zijn onderdelen niet leverbaar en dan duurt het 24 uur voordat het onderdeel beschikbaar is. In deze situaties stellen we je uiteraard netjes op de hoogte, zodat je weet wat je kan verwachten en dat in je planning rekening kan houden met de duur van de reparatie. Bel voor de zekerheid even voor een afspraak en kies het juiste tijdstip om je iPhone 7 langs te brengen.

Contact

Bellen of mailen kan altijd via 085 – 760 27 27 of [email protected].

Tijdens openingstijden kan je zeker ook terecht in onze vestigingen zonder afspraak. Kom met je gebarsten toestel langs en hopelijk loop je na maximaal een uur weer naar buiten met een gemaakt toestel.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh