iPhone 7
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 7 gebroken of beschadigd? Je iPhone 7 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 7 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€109,9030 minuten
iPhone 7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 7 reparatie?

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 waterschade

iPhone 7 waterschade

iPhone 7 overige reparaties

iPhone 7 overige reparaties

iPhone 7 scherm reparatie

Wat doe jij allemaal met je iPhone 7? Foto’s maken, Youtube filmpjes bekijken en de route vinden via Maps? Het is een greep uit de eindeloze mogelijkheden van deze geweldige smartphone. Daarbij is het belangrijk dat het beeldscherm van je iPhone 7 optimaal werkt. Dit is immers het onderdeel dat je het meest gebruikt omdat je informatie moet aflezen. Hoe rampzalig is het dan ook als uitgerekend dit onderdeel niet goed werkt? Dit kan allerlei oorzaken hebben. Vocht, een val of stoot of kortsluiting. Het leidt allemaal tot ellende als zwarte strepen, krassen of barsten in je iPhone 7 beeldscherm of zelfs een scherm dat helemaal niet meer aangaat. Zonde, want je kan de functionaliteiten dan niet meer optimaal benutten. Wij raden dan ook aan een iPhone 7 scherm reparatie direct uit te laten voeren wanneer het glas gebroken is. Zo voorkom je irritatie maar ook vervelende zaken als splinters in je handen of gezicht.

Het scherm laten maken van je iPhone 7 doe je het beste bij Phoneworld. Wij hebben erkende specialisten in huis die binnen een halfuur een nieuw glas op je iPhone 7 hebben geplaatst. Je hoeft dus helemaal niet lang zonder je toestel te doen. De professionals van Phoneworld zorgen ervoor dat je met een kleine tijd- en kosteninvestering weer jaren verder kan met je nieuwe scherm.

Tarief reparatie scherm iPhone 7

De kosten voor de iPhone 7 scherm reparatie bedragen €109,90. Voor deze scherpe prijs krijg je een professionele, kundige monteur door ons toegewezen. Hij of zij kan je adviseren en je meenemen in het reparatieproces. Alles wordt besproken, ook als er eventueel bijkomende kosten zijn doordat er meer schade aan de telefoon blijkt te zijn. Wij zullen je nooit verrassen en onnodig meer laten betalen. Daarover gesproken! Wij willen ook niet dat je binnen afzienbare tijd terug moet komen voor dezelfde reparatie. Daarom werken wij uitsluitend met authentieke onderdelen uit de Apple fabriek bij een iPhone 7 reparatie. Een nieuw scherm voor je iPhone 7 is dus een origineel Retina HD scherm zoals je deze ook nieuw in de winkel zou kopen. Wist je dat je daarbij ook nog eens 6 maanden garantie krijgt op de reparatie van je iPhone 7 scherm? Bewaar daarom altijd de factuur goed. Mocht er onverhoopt binnen die tijd iets niet in orde zijn met het gerepareerde onderdeel, dan gaan we direct voor je aan de slag. Net zolang totdat jij tevreden bent! Uiteraard geldt dit niet voor nieuwe val- en waterschade.

Waarom je iPhone 7 scherm laten vervangen bij Phoneworld?

Een iPhone 7 glas vervangen is een duurzame methode om veel langer met je iPhone te kunnen doen dan wanneer je direct een nieuwe smartphone zou aanschaffen. Dat is overigens ook zeer onnodig aangezien het repareren van een scherm slechts een kleine ingreep is. Als je toestel door deze reparatie nog jaren meekan, zal dat je veel kosten besparen. Een iPhone 7 reparatie bij Phoneworld is het dus dubbel en dwars waard.

Phoneworld gelooft in de duurzaamheid van Apple telefoons en wil er graag voor zorgen dat je zo lang mogelijk met je iPhone kan doen. Dit doen wij door gebruik te maken van enkel originele Apple onderdelen voor onze reparaties. Wanneer je de iPhone 7 scherm reparatie bij ons laat uitvoeren, kan je er zeker van zijn dat je de uitstekende beeldkwaliteit zal krijgen die je gewend bent. Daarnaast zijn de originele schermen van Apple ook veel duurzamer en gaan ze langer mee.

Er zijn veel schades die mogelijk door jouw verzekeraar worden vergoed. Check eens goed wat er onder je inboedelverzekering valt. Advies nodig? Onze filiaalmedewerkers vertellen je graag meer. De kosten van een iPhone 7 reparatie zijn hoe dan ook bij Phoneworld gedekt als je aanspraak kunt maken op je verzekering. Wij zijn namelijk erkend door de grote verzekeraars.

iPhone 7 nieuw scherm levertijd

Een iPhone 7 glas vervangen duurt doorgaans niet langer dan 30 tot 60 minuten. Soms zijn onderdelen niet leverbaar en dan duurt het 24 uur voordat het onderdeel beschikbaar is. In deze situaties stellen we je uiteraard netjes op de hoogte, zodat je weet wat je kan verwachten en dat in je planning rekening kan houden met de duur van de reparatie. Heb je geen tijd om een dag te wachten? Bel dan voor de zekerheid even voor een afspraak en kies het juiste tijdstip om je telefoon langs te brengen. Wij zorgen er dan voor dat een nieuw scherm voor de iPhone 7 in huis is zodat we direct voor je aan de slag kunnen.

Contact

Bellen of mailen kan altijd via 085 – 760 27 27 of [email protected].

Tijdens openingstijden kan je ook terecht in onze vestigingen zonder afspraak. Kom met je gebarsten toestel langs en loop na maximaal een uur weer naar buiten met een gemaakt toestel.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh