iPhone 7
reparatie

Is het scherm van je iPhone 7 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 7 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 7 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 scherm reparatie

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 waterschade

iPhone 7 waterschade

iPhone 7 overige reparaties

iPhone 7 overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 7 reparatie

De tiende generatie, de iPhone 7. Hij is water- en stofbestendig en kan dus ook heel wat doorstaan. Toch is het soms nodig om je iPhone te laten repareren of om onderhouden uit te laten voeren. Vaak is dit veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuw toestel. Bovendien krijg je veel waar voor de reparatie aan je huidige toestel. Phoneworld is de voordelige reparatieservice die een iPhone 7 reparatie voor je kan uitvoeren. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring met Apple producten en ook over de iPhone 7 hebben we veel kennis in huis. We werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs, originele Apple onderdelen en geven ook nog eens 6 maanden garantie op elke reparatie. Aarzel dus niet en laat je iPhone 7 bij ons repareren!

Gebarsten scherm

De meest voorkomende reparatie die we uitvoeren op de iPhone 7 is het vervangen van een gebarsten scherm. Dit kost bij ons €109,90 en is zo gedaan. Doorgaans duurt deze reparatie niet meer dan 30 tot 60 minuten.

Andere iPhone 7 reparaties

Je kan bij ons ook terecht voor veel andere iPhone 7 reparaties. Misschien staat je mankement hier wel onder, dan zie je direct hoeveel het bij ons kost om het te herstellen.

  • Batterij vervangen (1960 mAh) – €49,90
  • Reparatie van versleten Lightning Poort – €69,90
  • iPhone 7 moederbord vervangen – €149,90
  • Speciaal onderzoek en behandeling bij waterschade (ultrasoon) – €49,95

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor reparaties aan de iPhone 7 Plus.

Waarom je iPhone 7 laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld werkt met erkende specialisten op het gebied van iPhone reparatie en garandeert kwalitatief hoogwaardige reparaties aan je iPhone 7. De reparaties worden snel voltooid, meestal binnen 30 tot 60 minuten, en hebben een lange garantieperiode van 6 maanden (nieuwe val- en waterschade niet inbegrepen).

Daarnaast maken we ook alleen gebruik van officiële Apple onderdelen en niet van replica onderdelen. Originele onderdelen gaan bewezen langer mee en hebben kwalitatief ook een streepje voor op replica onderdelen. Apple heeft niet voor niets veel zorg gedragen voor de samenstelling van hun iPhones. Wij garanderen je dat we net zoveel zorg dragen bij onze keuze voor vervangende onderdelen.

Een reparatie is niet alleen lapmiddel, maar het is een manier om het maximale uit de investering in je iPhone 7 te halen. Kies dus voor Phoneworld om voordelig uit te zijn met je smartphone. Waarom een nieuwe iPhone kopen, als je iPhone 7 nog jarenlang mee kan met een professionele reparatie?

Contact

Maak een afspraak door te bellen naar 085 – 760 27 27 of te mailen naar[email protected]

Je bent ook zonder afspraak altijd welkom bij een van onze vestigingen. Een van onze monteurs zal je zo snel mogelijk helpen. Drink tijdens het wachten op onze kosten een kopje koffie.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh