Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 7 plus reparatie»iPhone 7 plus overige reparaties
iPhone 7 plus overige reparaties2021-07-22T18:45:15+01:00

iPhone 7 plus
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 7 plus kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 7 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere iPhone 7 plus reparatie?

iPhone 7 plus scherm reparatie

iPhone 7 plus scherm reparatie

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus waterschade

Overige iPhone 7 plus reparaties

Naast het vervangen van een gebarsten scherm of een versleten batterij staan onze monteurs klaar voor alle andere iPhone 7 plus reparaties.

iPhone 7 plus loopt steeds vast

Wanneer je iPhone 7 plus steeds vastloopt, kan dit te maken hebben met twee dingen. Of het ligt aan de software van je telefoon, óf het ligt aan de hardware. Als het de software is, heb je geluk, want dan is het probleem meestal opgelost met een simpele software-update of een harde reset.

Werkt een software-gerichte oplossing niet? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een hardware-probleem en dan kan je er het beste een erkende specialist naar laten kijken. Phoneworld is dan een uitstekende keus. Onze ervaren monteurs zullen je telefoon bekijken en een diagnose stellen. Met een snelle reparatie is je iPhone 7 plus weer gefixt. De kosten voor het repareren zijn afhankelijk van de ernst van de hardware fout en de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Voor een indicatie van de kosten adviseren we je om langs te gaan bij een van onze vestigingen.

Camera maakt onscherpe foto’s

Apple iPhones staan bekend om hun goede camera’s. Voor het maken van selfies of het vastleggen van een mooie vakantiemoment is dit werkelijk ideaal. Maar als je telefoon valt, kan de camera ook snel kapot gaan. Het is nu eenmaal gevoelige apparatuur. Phoneworld zet een originele Apple camera in je iPhone 7 plus voor €99,90.

Lightning-poort stuk

De lightning-poort is een belangrijke verbinding tussen je iPhone en andere apparaten en het stopcontact. Zonder een goedwerkende lightning-poort kan je niet meer je iPhone probleemloos opladen. En het overzetten van foto’s naar je computer werkt niet. Laat hem snel maken, zodat je daar in elk geval geen zorgen over hebt. Bij Phoneworld kost het vervangen van een lightning-poort €64,90.

Andere veel voorkomende problemen

Met de volgende problemen aan je iPhone 7 plus kunnen onze specialisten je ook zeker helpen;

  • Slecht verstaanbare telefoongesprekken
  • Ruis en gekraak bij de luidspreker
  • WiFi valt vaak uit

De kosten voor deze reparaties zijn afhankelijk van het probleem en de onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. Onze specialisten helpen je graag bij de reparatie en informeren je over de mogelijkheden en de kosten.

Waarom je iPhone 7 plus laten repareren bij Phoneworld?

Al vele jaren voert Phoneworld met succes reparaties uit op iPhones en Android toestellen. Wij vinden het belangrijk dat je als klant zo min mogelijk tijd kwijt bent aan een reparatie en daarom streven we ernaar om reparaties binnen 30 tot 60 minuten te voltooien. In de tussentijd kan je even een krantje lezen of een stukje gaan wandelen. Je zit in elk geval niet lang zonder je iPhone 7 plus.

Naast snelheid staan we ook voor kwaliteit. Dit blijkt uit onze keuze voor alleen hoogwaardige Apple onderdelen. Wij zijn van mening dat het waarborgen van de originele kwaliteit van een merk één van de taken is van een smartphone reparatieservice. Het repareren van een iPhone dient niet alleen om hem tijdelijk op te lappen, maar is een manier om de iPhone maximaal te benutten en zo lang mogelijk te doen met je waardevolle investering. Onze monteurs zijn erkende specialisten op het gebied van de iPhone. Daarom geven we je 6 maanden garantie op elke reparatie. Nieuwe val- en waterschade niet inbegrepen.

Levertijd

De snelheid van onze reparaties is mede mogelijk door de beschikbaarheid van de onderdelen. Soms is er tijdelijk een onderdeel niet beschikbaar, waardoor we niet aan die 30 tot 60 minuten norm kunnen voldoen. In zo’n geval bestellen we het onderdeel en is het binnen 24 uur beschikbaar. We zullen je uiteraard goed op de hoogte houden van eventuele vertragingen, zodat je niet in onzekerheid blijft.

Contact

Heb je een andere klacht dan hier beschreven staat? Bel gerust even om na te vragen of wij je kunnen helpen. Onze slimme monteurs hebben de antwoorden. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Ook zonder afspraak kun je binnenlopen op een van onze locaties. We helpen je graag met je problemen en de oplossing!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.