Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 7 plus reparatie»iPhone 7 plus waterschade
iPhone 7 plus waterschade2021-07-22T18:49:18+01:00

iPhone 7 plus
waterschade

Heeft je iPhone 7 plus waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 7 plus te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone 7 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 7 plus reparatie?

iPhone 7 plus scherm reparatie

iPhone 7 plus scherm reparatie

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 plus waterschade

De iPhone 7 plus is niet waterdicht, maar wel tot een bepaalde mate waterbestendig. Dit betekent dat veel kleine ongelukjes, zoals het knoeien van koffie over je telefoon niet meteen funest zullen zijn voor je telefoon. Toch kan het weleens voorkomen dat je jouw iPhone 7 plus blootstelt aan mogelijke waterschade. In dat geval is er Phoneworld. Bij ons kan je terecht voor het herstellen van eventuele waterschade.

Wat te doen als je waterschade vermoedt aan je iPhone 7 plus:

  • Schakel je iPhone 7 plus direct uit en zet hem pas aan wanneer je zeker weet dat hij droog is
  • Hang hem zeker niet aan de oplader
  • Droog je iPhone zeer goed af, bijvoorbeeld met een handdoek of keukenpapier
  • Laat je iPhone 7 plus een tijdje uitdrogen op een veilige plek

De truc om waterschade te voorkomen of te minimaliseren is om je iPhone pas weer aan te zetten wanneer hij volledig uitgedroogd is, van binnen én buiten. Als je het echter niet zeker weet, dan raden we je aan om er een erkende specialist naar te laten kijken. De professionals van Phoneworld hebben de beschikking over tools en kennis, die de kans op een afgeschreven telefoon aanzienlijk verminderen.

Wat kan Phoneworld voor je doen bij waterschade?

Wil je jouw iPhone 7 plus redden van eventuele waterschade? Wij hebben speciale apparatuur in huis die kan zien of het veilig is om je telefoon weer te activeren. Indien nodig, kunnen wij ook een speciale ultrasone reiniging uitvoeren om eventuele waterschade te reduceren. Wanneer je toestel ernstige waterschade aan je iPhone 7 plus heeft, dan kunnen wij ook stappen ondernemen om in elk geval je persoonlijke gegevens te redden. Onze prioriteit is om je telefoon en je e-mails, contactgegevens, berichten, video’s en foto’s zoveel mogelijk te redden.

Specialistische ultrasoon reiniging

Om waterschade aan je iPhone 7 plus te beperken, gebruiken wij een bijzondere, zelf ontwikkelde techniek die je iPhone 7 plus de beste kans geeft om waterschade te doorstaan. Deze techniek bestaat uit een combinatie van verschillende reinigingsvloeistoffen, behandelingen en apparaten, waarmee we je iPhone 7 plus zorgvuldig onder handen nemen. Waterschade aan je iPhone 7 plus is dan niet automatisch het einde voor je telefoon. In veel gevallen kunnen we door middel van deze speciale techniek je telefoon nog redden. Dit maakt ons bijzonder ten opzichte van andere reparatieservices. We begrijpen hoe belangrijk een telefoon en de data die erop staat kan zijn. Daarom halen we alles uit de kast om je telefoon te repareren.

Voor waterschade aan je iPhone 7 plus is Phoneworld een vanzelfsprekende keus. Kom snel langs en laat voor €49,95 je telefoon ultrasoon behandelen.

Contact

Waterschade aan je iPhone 7 plus vraagt om een snelle reactie om de schade zoveel mogelijk te beperken. Wacht dus niet te lang en neem vandaag nog contact op met Phoneworld via ons landelijke telefoonnummer: 085 – 760 27 27 of per e-mail: [email protected]honeworld.nl

uiteraard kan je ook bij ons langskomen in een van onze vestigingen. Onze monteurs staan klaar om je te helpen, ook bij waterschade aan je iPhone 7 plus.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.