iPhone 7 plus
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 7 plus gebroken of beschadigd? Je iPhone 7 plus scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 7 plus schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€149,9030 minuten
iPhone 7 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 plus scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 plus scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 plus scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 plus scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 7 plus reparatie?

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 Plus scherm reparatie

Het Retina HD Display van de iPhone 7 Plus is in staat om prachtige beelden te weergeven. Het voegt zo een ware beleving toe aan je selfies en momentopnames van bijzondere gebeurtenissen in je leven. Zorg er daarom voor dat je altijd optimaal kan genieten van de beelden die je maakt. Een barst in je scherm of vlekken of zwarte strepen kunnen snel verholpen worden door het uit laten voeren van een iPhone 7 Plus scherm reparatie. Dat kan bij Phoneworld voor een voordelige prijs.

Tarief

Het vervangen van het iPhone 7 Plus scherm kost €149,90. Hiervoor krijg je een origineel Retina HD scherm in je iPhone 7 Plus. Daarnaast bieden we je ook 6 maanden garantie op de scherm reparatie. Als er dus achteraf toch iets niet helemaal goed zit, dan lossen we het voor je op. Mits er geen sprake is van nieuwe val- en/of waterschade.

Waarom je iPhone 7 Plus scherm laten vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld staat voor professionaliteit en snelheid. Dit heeft te maken met ons besef dat je iPhone een steeds belangrijker onderdeel van je leven is geworden. Het is belangrijk om bereikbaar te zijn en je telefoon in je broekzak te hebben om snel even wat nuttige informatie op te zoeken. Om die reden streven we ernaar om reparaties binnen 30 tot 60 minuten te voltooien, zodat je nooit lang zonder je toestel hoeft te zitten en zo min mogelijk onderbreking van je dagelijkse werkzaamheden ervaart.

Onze erkende specialisten weten alles van iPhones en het is voor hun ook geen enkele moeite om een nieuw scherm in je iPhone 7 Plus te zetten. We gebruiken enkel hoogwaardige originele Apple onderdelen voor onze reparaties. Wanneer we dus een iPhone 7 Plus scherm reparatie uitvoeren, dan kan je er zeker van zijn dat je dezelfde beeldkwaliteit zal hebben als voorheen. Haarscherpe beelden en foto’s, treffende kleuren en een hoge resolutie. Hierin onderscheiden wij ons op het gebied van telefoon reparaties. Er wordt geen gebruik gemaakt van replica onderdelen. Deze onderdelen hebben misschien een goed prijskaartje, maar gaan over het algemeen veel minder lang mee en hebben in sommige gevallen een slechtere performance dan authentieke onderdelen.

Aarzel dus niet en kom langs met je iPhone 7 Plus scherm reparatie en laat het scherm door ons vervangen!

Levertijd

De snelle reparatietijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste onderdelen. Dit is in de meeste gevallen geen enkel probleem, zeker niet voor de iPhone 7 Plus scherm reparatie. Mocht er toch toevallig een onderdeel niet beschikbaar zijn, dan is dat onderdeel meestal binnen 24 uur leverbaar. Over eventuele vertragingen stellen we je uiteraard van op de hoogte, zodat je er rekening mee kan houden.

Contact

Je kan ons bereiken op 085 – 760 27 27 of via [email protected]

Je bent altijd welkom in een van onze vestigingen. Je reparatie wordt zo snel mogelijk uitgevoerd. Wil je alleen even langs komen voor een vrijblijvend advies? Ook dat kan bij ons. Wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh