Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 7 plus reparatie»iPhone 7 plus scherm reparatie
iPhone 7 plus scherm reparatie2021-07-22T18:46:44+01:00

iPhone 7 plus
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 7 plus gebroken of beschadigd? Je iPhone 7 plus scherm reparatie kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 7 plus schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€99,9030 minuten
iPhone 7 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 7 plus scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 7 plus reparatie?

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 Plus scherm reparatie

Revolutionair

Met het uitbrengen van de iPhone 7 Plus in 2016 bracht Apple een revolutionaire smartphone op de markt. Het beeldscherm van de iPhone 7 Plus was en is nog steeds een uniek stukje techniek in zijn soort. Zo is het display niet alleen prachtig groot maar ook kraakhelder doordat het een Retina HD Display is. De beelden zijn schitterend en van onmiskenbare kwaliteit. De andere zijde van dergelijke techniek is de fragiliteit ervan.

Beschadigen

Het iPhone 7 Plus beeldscherm heeft een grote diameter waardoor de kans ook aanzienlijk groter is om dit te beschadigen. Daarnaast zit een ongeluk letterlijk in een klein hoekje. Met een stootje of val van geringe hoogte kan het beeldscherm al beschadigen. Denk daarbij aan krassen, barsten of zwarte vlekken in je scherm of een scherm dat helemaal niet meer werkt. Dat is zonde want de smartphone leent zich voor allerlei mooie toepassingen zoals bijvoorbeeld het maken van selfies. Met je iPhone 7 Plus maak je herinneringen, zorg er daarom voor dat een reparatie van je iPhone 7 Plus scherm snel wordt uitgevoerd. Zo kan je gauw weer genieten van de functionaliteiten die bij deze geweldige telefoon horen. Een andere reden om het scherm te laten maken van je iPhone 7 Plus bij ons is omdat het voor een zeer voordelige prijs kan. En daarbij krijg je veel waar voor je geld!

Tarief iPhone 7 Plus glas vervangen

Ben je op zoek naar een schermreparatie van je iPhone 7 Plus? Bij Phoneworld kost het vervangen van het iPhone 7 Plus scherm €129,90. Voor deze prijs krijg je allereerst de best mogelijke service die je kan wensen. Onze monteurs geven je graag advies, denken met je mee en voeren de reparatie aan het scherm van je iPhone 7 Plus zo snel en secuur mogelijk uit als kan. Kom je bij ons langs in het filiaal, dan staat de koffie voor je klaar en krijg je een iPad tot je beschikking. Je hoeft je dus niet te vervelen terwijl wij voor je aan het werk gaan. Daarnaast zijn alle materialen die wij gebruiken van fabriekskwaliteit. Dat betekent dat een nieuw scherm voor je iPhone 7 Plus ook echt nieuw en origineel is, afkomstig uit de Apple fabriek. Wij weigeren concessies aan kwaliteit te doen aangezien dit af kan doen aan onze service en daar is niemand bij gebaat. We vinden het gezellig als je langskomt, maar niet als dat het gevolg is van een slechte reparatie met slechte onderdelen. Laat je bij ons dus een nieuw glas voor je iPhone 7 Plus zetten, dan kan je ervan op aan dat je voorlopig niet meer terug hoeft te komen!

Niet helemaal tevreden met je iPhone 7 Plus reparatie? Dat kan gebeuren! Bewaar daarom altijd goed de factuur na de reparatie want dat is je garantiebewijs voor 6 maanden lang. Als je binnen die periode terugkomt, verhelpen we meteen je klachten en zorgen we ervoor dat je 100% tevreden naar buiten loopt.

Waarom je iPhone 7 Plus scherm laten vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld staat voor professionaliteit en snelheid. Dit heeft te maken met ons besef dat je iPhone een steeds belangrijker onderdeel van je leven is geworden. Het is belangrijk om bereikbaar te zijn en je telefoon in je broekzak te hebben om snel informatie tot je beschikking te hebben. Om die reden streven we ernaar om reparaties binnen 30 tot 60 minuten te voltooien zodat je nooit lang zonder je toestel hoeft te zitten. Zo is er zo min mogelijk onderbreking van je dagelijkse werkzaamheden.

Onze erkende specialisten weten alles van iPhones en het is voor hun ook geen enkele moeite om een nieuw scherm in je iPhone 7 Plus te zetten. We gebruiken enkel hoogwaardige originele Apple onderdelen voor onze reparaties. Wanneer we dus een iPhone 7 Plus scherm reparatie uitvoeren, dan kan je er zeker van zijn dat je dezelfde beeldkwaliteit zal hebben als voorheen. Haarscherpe beelden en foto’s, treffende kleuren en een hoge resolutie. Hierin onderscheiden wij ons op het gebied van telefoon reparaties. Er wordt geen gebruik gemaakt van replica onderdelen. Deze onderdelen hebben misschien een goed prijskaartje maar gaan over het algemeen veel minder lang mee en hebben in veel gevallen een slechtere performance dan authentieke onderdelen.

Levertijd iPhone 7 Plus nieuw scherm

De snelle reparatietijden zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste onderdelen. Doorgaans hebben we een nieuw glas voor de iPhone 7 Plus in veelvoud op voorraad liggen. Toch kan het bij veel vraag naar deze schermen voorkomen dat we niet alles direct paraat hebben. Binnen 24 uur is echter alles leverbaar bij ons. Laat je daarom een dag van tevoren weten dat je komt, dan ben je altijd meteen geholpen. Om een afspraak te maken kan je ons bellen of een mailtje sturen. Jij bepaalt helemaal zelf wanneer je een iPhone 7 Plus reparatie wilt inplannen en hoe laat. Wij houden rekening met jouw wensen!

Contact

Je kan ons bereiken op 085 – 760 27 27 of via [email protected]

Je bent altijd welkom in een van onze vestigingen. Een reparatie aan je iPhone 7 Plus scherm wordt zo snel mogelijk uitgevoerd. Wil je alleen even langs komen voor een vrijblijvend advies? Ook dat kan bij ons. Wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.