iPhone 7 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 7 plus niet meer goed? Je iPhone 7 plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 7 plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,9030 minuten
iPhone 7 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 7 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 7 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 7 plus reparatie?

iPhone 7 plus scherm reparatie

iPhone 7 plus scherm reparatie

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 plus batterij vervangen

De iPhone 7 plus heeft een uitstekende bouwkwaliteit en is ook nog eens stof- en waterbestendig. Hierdoor is het een ideaal toestel om overal mee naartoe te nemen. Als je batterij echter versleten is, de batterij van je iPhone 7 plus snel leeg is of niet goed meer oplaadt, dan ben je een stuk minder mobiel. Stel je voor: Je hebt je aansluiting gemist op het station en moet snel een nieuw plan maken over hoe je van A naar B komt. Dan is het onhandig als de batterij snel leeg is van je iPhone 7 plus. Om dit soort problemen te voorkomen, kan je het beste de batterij van je iPhone 7 plus laten vervangen. Hiervoor kan je terecht bij Phoneworld!

Phoneworld beschikt over een groot assortiment aan batterijen, inclusief de juiste batterij voor de iPhone 7 plus (2900 mAh). Je iPhone 7 plus accu vervangen is daardoor snel geregeld. Erkende specialisten maken je iPhone voorzichtig open en zetten de nieuwe batterij erin. Dit gebeurt allemaal binnen 30 tot 60 minuten. Daarna kun je weer 2 tot 2,5 jaar verder met je nieuwe batterij. Best een prima rendement voor een kleine investering dus!

iPhone 7 plus nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Het vervangen van je iPhone 7 plus batterij kost €49,90. Voor deze scherpe prijs krijg je in je iPhone 7 plus batterij die origineel is, dezelfde die Apple ook gebruikt. Met uitzondering van nieuwe val- en waterschade, krijg je 6 maanden garantie op je reparatie.

Waarom je iPhone 7 plus batterij vervangen bij Phoneworld?

Is de batterij van je iPhone 7 plus snel leeg? Je iPhone 7 plus accu vervangen kan dan een goede en snelle oplossing zijn. De experts van Phoneworld kunnen een iPhone 7 plus nieuwe batterij plaatsen in slechts 30 minuten. Zo kan je snel weer genieten van een langdurig volle accu.

Het is belangrijk om niet te besparen op de onderdelen als je een telefoon laat repareren. Een iPhone 7 plus accu vervangen is een klein klusje, maar het gebruik maken van originele onderdelen maakt een groot verschil. Wil je de duurzaamheid van je toestel behouden, dan moet de iPhone 7 plus batterij origineel zijn. De onderdelen van Apple gaan namelijk veel langer mee en hebben een veel betere performance dan namaak onderdelen.

Phoneworld heeft veel ervaring met het repareren en herstellen van Apple iPhones. Al ruim een decennium vervangen en repareren we schermen, batterijen, moederborden en alles wat je maar kan bedenken. Voor het vervangen van de batterij van je iPhone 7 plus zit je bij ons dus zeker goed.

Deze ervaring betaalt zich uit in een efficiënte werkwijze. Binnen 30 tot 60 minuten is de batterij van je iPhone 7 plus vervangen (afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen.) Zo kan je er bijna zeker van zijn dat je niet langer dan een dag zonder je iPhone zit. Wel zo belangrijk, aangezien je leven steeds meer wordt ingericht op je telefoon. Aarzel dus niet langer en laat de batterij van je iPhone 7 plus bij Phoneworld vervangen.

Contact

We zijn bereikbaar via de telefoon: 085 – 760 27 27 / e-mail: [email protected]

Je kan ook altijd even langskomen bij een van onze vestigingen. Meestal hoef je niet al te lang te wachten en is je vraag of probleem snel verholpen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh