iPhone 7 plus
reparatie

Is het scherm van je iPhone 7 plus gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 7 plus reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 7 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

iPhone 7 plus scherm reparatie

iPhone 7 plus scherm reparatie

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus batterij vervangen

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus waterschade

iPhone 7 plus overige reparaties

iPhone 7 plus overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 7 plus reparatie

De iPhone 7 plus is de grote broer van de iPhone 7. Phoneworld heeft ervaring met de reparatie van alle varianten iPhones, dus ook voor een reparatie van de iPhone 7 plus draaien we onze hand niet om. Net als jij zijn we grote fans van het design en de kwaliteit van iPhone toestellen. Dit dragen we uit naar onze keus in onderdelen. We gebruiken alleen originele Apple onderdelen en geven ook 6 maanden garantie op elke reparatie. Nieuwe val- en waterschade aan je iPhone 7 plus is uiteraard niet inbegrepen

Gebarsten scherm

De meest voorkomende reparatie die we uitvoeren op de iPhone 7 plus is het vervangen van een gebarsten scherm. De prijs van deze reparatie is €129,90. Deze reparatie voeren we zeer vaak uit, waardoor we er heel snel en bedreven in zijn. Binnen 30 tot 60 minuten vervangen we het scherm en kan je weer genieten van je telefoon met nieuw scherm.

Andere iPhone 7 plus reparaties

Naast het vervangen van een scherm, kan je bij ons ook terecht voor allerlei andere iPhone 7 plus reparaties. Zie hieronder voor een lijst van mogelijkheden.

  • Batterij vervangen (2900 mAh) – €49,90
  • Oude Lightning poort repareren – €64,90
  • Gehele moederbord vervangen – €149,90
  • Ultrasone reiniging om waterschade tegen te gaan – €49,95

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor reparaties aan de gewone iPhone 7.

Waarom je iPhone 7 plus laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld is een expert in het repareren van Apple producten, zoals de tablets en de iPhones. Al meer dan 10 jaar voeren we met succes reparaties uit, mede dankzij onze keus voor originele Apple onderdelen en de samenwerking met erkende specialisten. Voor het repareren van de iPhone 7 plus hebben wij de juiste tools in huis.

Phoneworld hecht veel belang aan het waarborgen van de kwaliteit van Apple. Om zoveel mogelijk dezelfde kwaliteit te bieden, maken we alleen gebruik van originele Apple onderdelen. Dit heeft een aantal grote voordelen, namelijk een langere levensduur van de reparatie en ook een merkbaar betere kwaliteit dan namaak onderdelen. Een merk is een garantie van kwaliteit en dat is Phoneworld ook.

Loop niet door met een beschadigde of defecte iPhone 7 plus en laat hem vandaag nog door ons repareren. Al snel zal je merken dat het is alsof je toestel als nieuw is. Maak je dus geen zorgen, wij herstellen je iPhone 7 plus zonder enige problemen.

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je bellen naar 085 – 760 27 27 of mailen naar [email protected].

Zonder afspraak kan je natuurlijk ook altijd bij ons binnenlopen voor een snelle reparatie of een gratis vrijblijvend advies.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1222 reviews op Kiyoh