iPhone 6s
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 6s kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s reparatie?

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s batterij vervangen

Homeknop iPhone 6s vervangen

iPhone 6s homeknop vervangen

Waterschade iPhone 6s

iPhone 6s waterschade

Overige iPhone 6s reparaties

Tegenwoordig doen we bijna alles met onze iPhone 6s. En net als je het perfecte plaatje vast willen leggen met de camera van je telefoon, doet je camera het niet. Of als je iemand probeert te bellen en je hoort die persoon niet, omdat je speaker het niet meer doet. Je doet je iPhone 6s aan de oplader, maar hij laadt niet op. Allemaal gevallen waar we als doorgewinterde iPhone gebruikers liever niet mee te maken willen krijgen. Maar wat nu als er dan toch een defect aan je iPhone 6s ontstaat? Je vraagt je waarschijnlijk af of je iPhone 6s nog gemaakt kan worden of dat je nu voor een hoog bedrag een nieuwe iPhone moet aanschaffen? We hebben goed nieuws voor je! In veel gevallen kan de iPhone 6s gerepareerd worden en daarvoor ga je naar PhoneWorld!

PhoneWorld heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als expert in het repareren van iPhones. Zo ook de iPhone 6s. Alle soorten reparaties aan de iPhone 6s worden door onze experts met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd, en dat terwijl je wacht.

Razendsnelle reparatie

We kennen de iPhone 6s als een solide smartphone. Maar ook aan de iPhone 6s kan er iets stuk gaan, waarvoor een reparatie nodig is. Naast de veel voorkomende reparaties als het vervangen van de batterij of het scherm helpen onze experts je ook graag bij de overige iPhone 6s reparaties.

Volumeknop reparatie

De volumeknop is een veel gebruikt onderdeel van je iPhone 6s. Je gebruikt deze knop, zoals de naam al aangeeft om het volume te regelen bijvoorbeeld bij bellen, muziek luisteren of het bekijken van video’s. Een defecte volume knop is door onze experts eenvoudig te repareren.

Dock/oplaad connector reparatie

De dock/oplaad connector bevindt zich aan de onderkant van je iPhone 6s. De dock/oplaad connector heeft diverse functie. Zo zorgt hij er onder andere voor dat je telefoon opgeladen kan worden, verbinding kan maken met Itunes en voor geluid via je koptelefoon. Ondervind je problemen met een van de genoemde functies? Kom dan langs bij een van onze vestigingen, waar onze experts je graag verder helpen.

Camera reparatie

Krijg je bij het maken van een foto met je iPhone 6s slecht of geen beeld? Dan kan het zijn dat je camera/lens defect is. Het repareren van de camera voor of achter valt onder overige iPhone 6s reparatie, welke onze experts ter plekke uitvoeren.

Speaker reparatie

Geen geluid tijdens het bellen, luisteren van muziek of bij gebruik van je oortjes? Dit kan duiden op een defecte speaker. Deze overige iphone 6s reparatie kan ter plekke door onze experts worden uitgevoerd.

Staat je defect niet tussen de genoemde overige iPhone 6 reparaties? Neem dan contact op met onze experts of kom langs in een van onze vestigingen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh