Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6s reparatie»iPhone 6s waterschade
iPhone 6s waterschade2021-07-22T18:40:33+01:00

iPhone 6s
waterschade

Heeft je iPhone 6s waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 6s te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,953 werkdagen
iPhone 6s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s reparatie?

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s batterij vervangen

Homeknop iPhone 6s vervangen

iPhone 6s homeknop vervangen

Overige iPhone 6s reparaties

iPhone 6s overige reparaties

iPhone 6s waterschade

Dat water en telefoons niet zo goed samen gaan hoeven we niemand uit te leggen en toch gebeurt het ons allemaal wel eens. Waterschade aan je iPhone 6s. Je stoot tegen een glas cola, die over je telefoon heen valt, je telefoon neemt een duik in het toilet, een jas die niet waterafstotend blijkt te zijn met als gevolg een kletsnatte telefoon. Je weet vaak niet of het water of andere vloeistof in je telefoon is gelopen waardoor je iPhone 6s interne waterschade heeft opgelopen. Om er zeker van te zijn dat de waterschade aan je iPhone 6s de interne onderdelen niet aantast, staan onze specialisten voor je klaar om dit te controleren in een van onze vestigingen.

Met het blote oog kan je niet altijd zien of de vloeistof je telefoon is binnen gedrongen en de waterschade aan je iPhone 6s de interne onderdelen heeft aangetast. Het is goed om je iPhone 6s te laten controleren op eventuele interne waterschade. Afhankelijk van de waterschade aan je iPhone 6s kan dit in veel gevallen gerepareerd worden. Onze specialisten in een van onze vestigingen helpen je graag verder.

Kosten

Phoneworld streeft naar een snelle reparatie met lage kosten. Indien je iPhone 6S waterschade heeft opgelopen, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk en bij voorkeur dezelfde dag bij ons langskomt voor een reparatie. We voeren voor €39,95 een grondige reiniging uit en maken je toestel weer helemaal droog. We kunnen vooraf niet met zekerheid aangeven of je toestel te repareren is, dit zal blijken uit het onderzoek dat onze specialisten uitvoeren. Belangrijk is, na contact met water, het toestel niet aan te zetten. Als je toestel nog aan staat, zet deze dan zo snel mogelijk uit en laad hem niet op.

Razendsnelle reparatie

Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring met het repareren van iPhones. Zij kennen de iPhone van binnen en van buiten en zijn op de hoogte van alle snufjes en de nieuwste technologieën. Tijdens een bezoek aan een van onze vestigingen verdeeld over het land helpen onze specialisten je graag om te kijken of de waterschade aan je iPhone 6s gerepareerd kan worden en of dit de moeite waard is. Als dit het geval is repareren wij de waterschade aan je iPhone 6s.

Waterschade aan de iPhone 6s kan schade veroorzaken aan diverse onderdelen, denk bijvoorbeeld aan de batterij of het moederbord. Bij het repareren van je telefoon maken wij gebruik van originele onderdelen welke wij veelal op voorraad hebben. Op de originele onderdelen krijg je altijd 6 maanden garantie.

Tips bij waterschade aan iPhone 6s

Niets is vervelender dan een iPhone 6s die het niet meer doet door waterschade. Om ervoor te zorgen dat de gevolgschade enigszins wordt beperkt kan je het volgende doen:
Stel eerst vast hoe erg de waterschade is. Het is een groot verschil of je een glas drinken over je iPhone laat vallen of dat je iPhone enkele seconden of minuten in het toilet heeft gelegen. Je kunt dit doen door de waterschade indicatoren te raadplegen. Deze kleuren rood wanneer de iPhone waterschade heeft. Bij het vermoeden van grote interne schade is het raadzaam om direct contact met ons op te nemen. Wij kunnen vaststellen of je iPhone onherstelbaar beschadigd is of dat de waterschade aan de iPhone 6s gerepareerd kan worden.

  • Zet je iPhone helemaal uit en probeer hem niet direct opnieuw aan te zetten. Laat hem eerst een tijdje drogen. Dit voorkomt dat het eventuele vocht dat in de iPhone zit de interne onderdelen kan aantasten.;
  • Verwijder eventuele accessoires, zoals oortjes of een beschermhoesje en maak je iPhone droog.;
  • Laat je iPhone niet op bij waterschade. Dit kan kortsluiting veroorzaken waardoor de interne onderdelen van de iPhone onherstelbaar beschadigd kunnen raken.;
  • Gaat je iPhone na het drogen niet aan of heb je zichtbare waterschade aan je iPhone 6s, neem dan contact op met onze specialisten of kom langs in een van onze vestigingen.
Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.