iPhone 6s
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 6s gebroken of beschadigd? Je iPhone 6s scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6s schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€99,9030 minuten
iPhone 6s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s reparatie?

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s batterij vervangen

Homeknop iPhone 6s vervangen

iPhone 6s homeknop vervangen

Waterschade iPhone 6s

iPhone 6s waterschade

Overige iPhone 6s reparaties

iPhone 6s overige reparaties

iPhone 6s scherm reparatie

Balen, je iPhone 6s laten vallen met als gevolg een kapot scherm. Het scherm van je iPhone is het meest gevoelige onderdeel van je iPhone en tevens het meest gebruikte onderdeel. Tenslotte bekijk je alles wat je met je iPhone 6s doet via je scherm. Een of meerdere barsten kunnen het kijkgedrag van je iPhone ernstig verstoren. In sommige gevallen is het iPhone 6s scherm zelfs helemaal niet meer leesbaar. Gelukkig is er in de buurt altijd een vestiging van Phoneworld waar we jouw iPhone 6s scherm reparatie kunnen uitvoeren.

Is het scherm van je iPhone 6s zo beschadigd dat het vervangen moet worden? Onze experts kunnen dit razendsnel! Binnen 30 minuten vervangen zij het scherm van je iPhone 6s waardoor jij binnen een half uur weer met een nieuw scherm voor je iPhone 6s onze vestiging verlaat.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Heel eenvoudig! Je maakt een afspraak in een van onze vestigingen. Door ons landelijk dekkende netwerk is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Je neemt je iPhone 6s met het kapotte scherm mee. Onze experts nemen jouw iPhone 6s in ontvangst en vervangen het scherm van je iPhone 6s ter plekke. Het enige dat jij nog hoeft te doen is even wachten tot onze experts jou verblijden met een nieuw scherm voor je iPhone 6s! Ben je niet in de gelegenheid om een van onze vestigingen te bezoeken voor je iPhone 6s scherm reparatie? Dan stuur je hem gewoon naar ons op. Ook dan zorgen onze experts ervoor dat jij zo snel mogelijk je iPhone 6s retour hebt met een nieuw scherm. Bij het opsturen van je telefoon kan je via de website eenvoudig de status van je telefoon volgen.

Onze monteurs zijn door alle kennis en ervaring die zij door de jaren heen hebben opgedaan experts geworden in het uitvoeren van de iPhone 6s scherm reparatie. Hierdoor maken zij jouw scherm van je iPhone 6s binnen 30 minuten. Voor het vervangen van het iPhone 6s scherm maken zij gebruik van originele onderdelen, waardoor jij verzekert bent van een werkend scherm na reparatie. De oude onderdelen worden gerecycled. Dus ook nog eens goed voor het milieu!

Kosten

Wij weten als geen ander dat je graag snel en voordelig je iPhone 6s scherm reparatie wil laten uitvoeren. Het vervangen van je iPhone 6s scherm doen we bij Phoneworld dan ook eenvoudig, razendsnel en tegen een laag tarief. De kosten voor een nieuw origineel iPhone 6s scherm bedragen €99,90. Met de originele factuur ontvang je ook nog eens 6 maanden garantie op je nieuwe scherm. Alle reparaties van Phoneworld zijn goedgekeurd door verzekeraars.

Garantie

Bij Phoneworld willen we graag dat jij tevreden bent met je reparatie. Daarom krijg je na de iPhone 6s scherm reparatie 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Hiervoor heb je de originele factuur nodig, bewaar deze factuur dus goed! Onze experts vervangen het nieuwe scherm met de grootste zorg en zorgvuldigheid. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, is er iets met de iPhone 6s scherm reparatie of heb je nog een vraag over de reparatie dan horen wij dat graag.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1096 reviews op Kiyoh