Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6s reparatie»iPhone 6s scherm reparatie
iPhone 6s scherm reparatie2021-07-22T18:35:09+01:00

iPhone 6s
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 6s gebroken of beschadigd? Je iPhone 6s scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6s schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€69,9030 minuten
iPhone 6s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s reparatie?

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s batterij vervangen

Homeknop iPhone 6s vervangen

iPhone 6s homeknop vervangen

Waterschade iPhone 6s

iPhone 6s waterschade

Overige iPhone 6s reparaties

iPhone 6s overige reparaties

iPhone 6s scherm reparatie

Hoe vaak heb jij je telefoon al laten vallen of stoten? Misschien ben je er een aantal keren goed mee weggekomen. Zonder hoesje is het echter een kwestie van tijd voordat er een barst in het glaswerk van je smartphone ontstaat. En dat is balen, want vaak is een kapot scherm met glassplinters het gevolg. Andere defecten aan een iPhone 6s beeldscherm zijn minstens zo vervelend. Wat dacht je van strepen in je scherm of een die je helemaal niet meer kan uitlezen? Het beeldscherm van de iPhone 6s is niet alleen het meest gebruikte onderdeel van de telefoon maar ook het fragielst. Voor alle toepassingen heb je immers het display nodig. Een half- of niet-functionerend scherm is dan ook ongelofelijk storend. Gelukkig zijn er over heel Nederland vestigingen van Phoneworld verspreid waardoor er altijd eentje voor je in de buurt in. Duurt het scherm laten maken van je iPhone 6s lang? Zeker niet! Als je ons laat weten dat je langskomt, kan je binnen 30 minuten alweer buiten staan met een gemaakte smartphone.

Afspraak maken om iPhone 6s glas te vervangen

Dat is heel eenvoudig! Je kan telefonisch of online van tevoren een afspraak maken. Mochten we een nieuw glas voor je iPhone 6s toevallig niet in huis hebben, dan duurt het maximaal 24 uur voordat we deze wel hebben. Als je daarom een afspraak wilt maken voor een dag later, dan ben je altijd meteen geholpen. Eventueel kan je ook op de bonnefooi binnen komen lopen. Er is dan dus wel een kans dat we nog het onderdeel moeten bestellen. Is dat het geval, dan houden we je gedurende de reparatie van het iPhone 6s scherm constant op de hoogte.

Is het onderdeel wel gewoon in huis? Dan nemen onze experts jouw iPhone 6s in ontvangst en vervangen het scherm ter plekke. Het enige dat jij nog hoeft te doen is even wachten tot onze experts jou verblijden met een nieuw scherm voor je iPhone 6s!

Ben je niet in de gelegenheid om een van onze vestigingen te bezoeken voor je iPhone 6s scherm reparatie? Dan kunnen wij je de opstuurservice aanbieden. Ook dan zorgen onze experts ervoor dat jij zo snel mogelijk je iPhone 6s retour hebt met een nieuw scherm. Bij het opsturen van je telefoon kan je via de website eenvoudig de status de reparatie volgen.

Waarom bij Phoneworld het beeldscherm van je iPhone 6s laten vervangen?

Onze monteurs zijn door alle kennis en ervaring die zij door de jaren heen hebben opgedaan experts geworden in het uitvoeren van de iPhone 6s scherm reparatie. Zij werken snel en secuur met professionele tools. Geen wonder dat je dus binnen 30 minuten weer op pad kunt met een prachtige opgepimpte telefoon die helemaal weer functioneert.

Bij Phoneworld krijgt jouw iPhone 6s een nieuw scherm. Nieuw? Jazeker. En origineel ook want wij werken niet met goedkopere, B-merk onderdelen. Omdat Apple onderdelen van hoogwaardige kwaliteit zijn, is het de beste optie om deze originele onderdelen terug te plaatsen in of op het toestel. Alleen zo kunnen wij onze beste service garanderen en zo voorkomen we dat je binnen korte tijd weer op de stoep staat. A-klasse onderdelen gaan het langst mee en zijn duurzaam wat ook uiteindelijk beter voor het milieu is.

Duurzaamheid vertaalt zich bij ons ook in recycling. Ligt je scherm dan ook helemaal aan diggelen? Dan houden wij alsnog het onderdeel apart van ander afval. Wij zamelen alle defecte en kapotte onderdelen namelijk in voor recycledoeleinden. Een reparatie aan het scherm van je iPhone 6s is dus ook nog eens milieuverantwoord bij Phoneworld!

Kosten iPhone 6s reparatie

Het vervangen van je iPhone 6s scherm doen we bij Phoneworld eenvoudig, razendsnel en tegen een laag tarief. De kosten voor een nieuw origineel iPhone 6s beeldscherm bedragen €69,90. Bewaar na de reparatie goed je factuur. Phoneworld is namelijk een erkend reparatiebedrijf voor de grootste verzekeraars. Daarbij heb je niet alleen de factuur wellicht nodig om aanspraak te kunnen maken op een vergoeding vanuit je verzekering. Ook krijg je daarmee 6 maanden garantie op het nieuwe glas van je iPhone 6s.

Garantie

Bij Phoneworld willen we graag dat jij tevreden bent met je reparatie. Daarom krijg je na de iPhone 6s scherm reparatie 6 maanden garantie op het vervangen onderdeel. Hiervoor heb je de originele factuur nodig, bewaar deze factuur dus goed! Onze experts vervangen het nieuwe scherm met de grootste zorg en zorgvuldigheid. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, is er iets met het nieuwe scherm van je iPhone 6s of heb je nog een vraag over de reparatie dan horen wij dat graag.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.