Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6s reparatie»iPhone 6s homeknop vervangen
iPhone 6s homeknop vervangen2021-07-22T18:30:26+01:00

iPhone 6s
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 6s kapot of beschadigd? Je iPhone 6s homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6s homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone 6s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s reparatie?

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s batterij vervangen

Waterschade iPhone 6s

iPhone 6s waterschade

Overige iPhone 6s reparaties

iPhone 6s overige reparaties

iPhone 6s home knop vervangen

De iPhone 6s home button is een van de meest gebruikte knoppen van het toestel. Sterker nog, naast de volumeknoppen is dit de knop die je voor alle functionaliteiten gebruikt. Als de home button van je iPhone 6s daarom moeilijk of niet meer werkt bemoeilijkt dit ontzettend de bediening. Hier is maar een oplossing voor: zo snel mogelijk de knop vervangen zodat je weer snel je telefoon optimaal kunt gebruiken. Onze specialisten helpen je graag als de homeknop van je iPhone 6s kapot is.

De algemene bediening via de iPhone 6s home button is niet het enige dat deze knop essentieel maakt. Ook doordat deze knop een Touch ID-functie heeft, kan je de telefoon ontgrendelen of bepaalde beveiligde apps gebruiken. Je gebruikt de home button van de iPhone 6s onder andere voor het maken van screenshots, om terug te keren naar het beginscherm, het inschakelen van Siri of de spraakbediening en het schakelen tussen verschillende apps of het sluiten ervan. Wanneer de home button van je iPhone 6s kapot is of slecht reageert, wordt het ongelofelijk lastig om de telefoon nog te kunnen bedienen. Om het gebruikersgemak terug te brengen kan je de home button van je iPhone 6s laten vervangen. Hiervoor ga je naar Phoneworld!

Voor onze monteurs is het vervangen van de iPhone 6s home button een fluitje van een cent. De reparatie voeren zij binnen een halfuur uit, zodat jij in het filiaal kunt wachten. Wil je er zeker van zijn dat je direct geholpen bent als je de home button van je iPhone 6s kapot is? Bel dan even op of mail ons. Wij zorgen er dan voor dat de benodigde onderdelen voor je klaarliggen. Je plant de afspraak in wanneer dat jou uitkomt en komt naar het filiaal. Er is altijd wel een PhoneWorld vestiging bij jou in de buurt. Kan je onverhoopt onze vestiging niet bezoeken? Opsturen kan natuurlijk ook. Ook dan helpen we je graag verder bij het vervangen van de home button van je iPhone 6s.

Kosten home button iPhone 6s

Het vervangen van je iPhone 6s home button vergroot het bedieningsgemak en kost je slechts €39,95 inclusief btw. En weet je dat je ook nog eens 6 maanden garantie krijgt op de vervangen iPhone 6s home button? Dus bewaar de originele factuur die je bij de reparatie hebt ontvangen goed. Dit kan ook van waarde zijn als je een schadeclaim wilt indienen bij je verzekeringsmaatschappij!

Naast de lage prijzen en razendsnelle reparatie recyclen we de oude onderdelen die we overhouden na de reparatie. Een home knop van een iPhone 6s die kapot is, wordt dus niet zomaar weggegooid. Wij zamelen alle kapotte en defecte onderdelen apart in en sturen die apart op zodat ze voor recycledoeleinden gebruikt kunnen worden. Goed voor jou, goed voor het milieu.

Contact

Wil je de home knop van je iphone 6s laten vervangen? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Je vindt de winkels verspreid door het land, dus er is altijd eentje bij jou in de buurt! Heb je even geen tijd om langs te komen? Stuur dan je toestel eenvoudig naar ons op of neem contact met ons op. De monteurs helpen je graag met het beste advies, de beste service en een kwalitatieve snelle reparatie aan de home button van je iPhone 6s!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.