iPhone 6s
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 6s kapot of beschadigd? Je iPhone 6s homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6s homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone 6s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s reparatie?

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s batterij vervangen

Waterschade iPhone 6s

iPhone 6s waterschade

Overige iPhone 6s reparaties

iPhone 6s overige reparaties

iPhone 6s home knop vervangen

De home button van de iPhone 6s is een van de meest gebruikte knoppen van het toestel. Als de home button niet meer werkt bemoeilijkt dit de bediening van je iPhone 6s. Waarschijnlijk wil je dat de home button zo snel mogelijk wordt gemaakt zodat je weer eenvoudig je iPhone 6s kunt bedienen. Onze specialisten helpen je graag bij het vervangen van de home button van je iPhone 6s.

De home button van je iPhone 6s vormt de misschien wel belangrijkste toets voor de bediening van je iPhone 6s. Naast de belangrijke Touch ID-functie om de iPhone te ontgrendelen vormt de home button van de iPhone 6s de centrale besturingstoets. Je gebruikt de home button van de iPhone 6s onder andere voor het maken van screenshots, om terug te keren naar het beginscherm, het inschakelen van Siri of de spraakbediening en het schakelen tussen verschillende apps of het sluiten ervan. Wanneer de home button van je iPhone 6s niet of niet goed meer werkt is het soms lastig om optimaal gebruik te kunnen maken van je iPhone 6s. Om het gebruikersgemak terug te brengen kan je de home button van je iPhone 6s laten vervangen. Hiervoor ga je naar Phoneworld!

Voor onze monteurs is het vervangen van de home button van je iPhone 6s een fluitje van een cent. De reparatie voeren zij binnen een half uur uit, zodat jij erop kunt wachten. Het enige dat je hoeft te doen is een afspraak te maken in een van onze vestigingen die je door het hele land kan vinden. Woon je in het noorden, oosten, zuiden of westen? Er is altijd wel een PhoneWorld vestiging bij jou in de buurt. Kan je onverhoopt onze vestiging niet bezoeken? Opsturen kan natuurlijk ook. Ook dan helpen we je graag verder bij het vervangen van de home button van je iPhone 6s. Via onze website kan je jouw iPhone 6s home button reparatie aanmelden en de status van je reparatie volgen.

Kosten

Het vervangen van je iPhone 6s home button vergroot het bedieningsgemak en kost je slechts €39,95 inclusief btw. En weet je dat je ook nog eens 6 maanden garantie krijgt op de vervangen iPhone 6s home button! Dus bewaar de originele factuur die je bij de reparatie hebt ontvangen goed.

Naast de lage prijzen en razendsnelle reparatie recyclen we de oude onderdelen die we overhouden na de reparatie. Goed voor jou, goed voor het milieu.

Contact

Wil je de home knop van je iphone 6s laten vervangen? Kom dan langs in een van onze vestigingen! Je vindt de vestigingen verspreid door het land, dus er is altijd een vestiging bij jou in de buurt! Ben je niet in de buurt? Stuur dan je toestel eenvoudig naar ons op of neem contact met ons op. De monteurs helpen je graag!

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh