iPhone 6s
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 6s niet meer goed? Je iPhone 6s batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6s batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9030 Minuten
iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s reparatie?

iPhone 6s scherm reparatie

iPhone 6s scherm reparatie

Homeknop iPhone 6s vervangen

iPhone 6s homeknop vervangen

Waterschade iPhone 6s

iPhone 6s waterschade

Overige iPhone 6s reparaties

iPhone 6s overige reparaties

iPhone 6s batterij vervangen

Wist je dat je bij Phoneworld eenvoudig, snel en tegen een laag tarief je iPhone 6s batterij kunt laten vervangen? Het vervangen van de batterij van je iPhone 6s duurt slechts enkele minuten, dus kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Het komt voor dat ook de batterij van je iPhone 6s na verloop van tijd minder gaat presteren. Zo kan het zijn dat de batterij iPhone 6s snel leeg is, uitvalt of dat sommige apps niet goed meer laden. Wij beschikken over software waarmee we de capaciteit van jouw batterij eenvoudig kunnen testen. Als de batterij van je iPhone 6s vervangen moet worden, is dat geen enkel probleem bij Phoneworld. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag.

iPhone 6s nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

Je iPhone 6s accu vervangen doen we bij Phoneworld eenvoudig, snel en tegen een laag tarief. De kosten voor een nieuwe batterij voor de iPhone 6s zijn €39,90. Met de originele factuur ontvang je ook nog eens 6 maanden garantie op de nieuwe batterij.

Omdat we bij Phoneworld ook graag ons steentje bijdragen aan het behoud van onze planeet recyclen we je oude batterij door deze terug te sturen.

Kies voor deskundigheid

De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik van de telefoon. Zelfs de sterke lithium batterij die wordt gebuikt in de iPhone 6s kan na veelvuldig gebruik minder worden. Dit merk je doordat de batterij van je iPhone 6s snel leeg is of je apps minder goed werken. Door het vervangen van de batterij van de iPhone 6s kunnen deze problemen veelal opgelost worden. Om de performance te behouden is het van belang dat de iPhone 6s batterij origineel is. Bij Phoneworld maken we bij al onze reparatie gebruik van originele onderdelen.

Er zijn ook andere oorzaken waardoor de werking van je batterij achteruit kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan een intern defect door het laten vallen van het toestel of door waterschade. Onze specialisten stellen met hun kennis, ervaring en met behulp van diverse software vast wat het defect is. Is het niet de batterij van je iPhone 6s die vervangen moet worden, maar het betreft een ander onderdeel? Ook dan staan onze specialisten voor je klaar en voeren zij de reparatie aan het toestel snel en vakkundig uit.

Langer genieten van je batterij

Langer genieten van je batterij doe je in de eerste plaats door de iPhone 6s accu te vervangen, wanneer je merkt dat de capaciteit slechter wordt. Als je de batterij laat vervangen is het belangrijk dat je dat doet met een iPhone 6s batterij die origineel is. Originele batterijen hebben doorgaans een langere levensduur. Daarnaast geven we je een paar tips die er ook voor kunnen zorgen dat jij langer kan genieten van je batterij van je iPhone 6s. Met deze tips vergroot je de levensduur van je batterij en hoef je de batterij minder vaak op te laden.

  • Gebruik voor het opladen van je iPhone 6s de originele oplader. De oplader die bij je iPhone 6s wordt geleverd is speciaal voor deze telefoon gemaakt. Deze oplader zorgt ervoor dat de batterij op de juiste spanning en snelheid wordt opgeladen;
  • Laat je iPhone 6s niet langer dan nodig aan de oplader. Niet alle iPhones en opladers stoppen met opladen als de batterij 100 procent is. Als de iPhone te lang aan de oplader ligt kan dit zorgen voor overbelasting van de batterij, waardoor je de batterij van je iPhone 6S eerder dan nodig zou moeten vervangen;
  • Laat je iPhone meerdere keren op. Voor een langere levensduur van de batterij is het beter om je iPhone meerdere keren korter op te laden, dan een keer heel lang. Het meest profijt van je batterij heb je als je het percentage tussen de 10 en 80 procent houdt;
  • Sluit apps af die je niet gebruikt. Door de apps af te sluiten zorg je ervoor dat deze niet op de achtergrond blijven draaien. Zo kunnen de apps ook niet ongemerkt gebruik maken van de batterij;
  • Pas je schermverlichting aan. Wanneer je de verlichting van je scherm naar beneden aanpast gebruikt de verlichting minder batterij.

Contact

Batterij snel leeg van je iPhone 6s en heeft jouw iPhone 6s een nieuwe batterij nodig? Laat dan eenvoudig en snel je iPhone 6s accu vervangen bij Phoneworld. Kom langs in een van onze vestigingen of maak een afspraak via ons landelijke telefoonnummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh