Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6s plus reparatie»iPhone 6s plus overige reparaties
iPhone 6s plus overige reparaties2021-07-22T18:24:53+01:00

iPhone 6s plus
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 6s plus kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 6s plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s plus reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s plus reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s plus reparatie?

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s plus batterij vervangen

iPhone 6s plus homeknop vervangen

iPhone 6s plus homeknop vervangen

iPhone 6s plus waterschade

iPhone 6s plus waterschade

Overige iPhone 6s plus reparaties

Naast het vervangen van een gebarsten scherm of een versleten batterij, kun je bij Phoneworld terecht voor bijna alle iPhone 6s plus problemen en klachten.

iPhone 6s plus reageert niet

Wanneer je iPhone 6s plus vastloopt, kan dit veroorzaakt worden door een veelvoud aan problemen. Probeer allereerst eens je iPhone terug te zetten naar fabrieksinstellingen. (Maak wel eerst een back-up van je gegevens.) Wanneer het probleem zich vervolgens herhaalt, kan je er vrij zeker van zijn dat er sprake is van een hardware probleem.

Onze monteurs zullen je telefoon bekijken en nauwkeurig vaststellen wat het probleem is. Afhankelijk van wat er vervangen of gerepareerd moet worden, kunnen wij je telefoon herstellen vanaf €29,95.

Camera stelt niet meer scherp of is kapot

Een van de grote voordelen van Apple zijn de hoogwaardige camera’s. Echter het is mogelijk dat je camera na een valpartij niet naar behoren functioneert. Intern kan er bij een camera namelijk van alles kapot gaan. Phoneworld zet een nieuwe, originele iPhone camera in je toestel voor €59,90.

Lightning-port kapot

De Lightning-port is de connectie tussen je iPhone en de buitenwereld. Je kan ermee opladen, maar ook gegevens overzetten en updates uitvoeren. Een niet goed werkende Lightning-port creëert dus veel problemen. Laat hem bij Phoneworld vervangen voor €49,90.

Overige problemen

Voor de volgende problemen met je iPhone 6s plus kan je zeker ook bij Phoneworld terecht.

  • Slecht geluid als bij telefoongesprekken
  • Krakend geluid als ik muziek afspeel op de luidspreker
  • Versleten headphone jack

Afhankelijk van wat er precies kapot is en wat er vervangen moet worden, herstellen wij je iPhone 6s plus vanaf €29,95.

Waarom je iPhone 6s plus laten repareren bij Phoneworld?

Al meer dan 10 jaar repareert Phoneworld iPhone en Android toestellen. Wij hechten veel belang aan onze zogenoemde zelfde-dag-service, wat wil zeggen dat we ernaar streven dezelfde dag nog je toestel gerepareerd en al aan je mee te geven. Vaak is een reparatie binnen 30 tot 60 minuten ook voltooid, dus je zit zeker niet te lang zonder je waardevolle iPhone.

Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige Apple-onderdelen voor de reparatie. Wij geloven sterk dat het waarborgen de originele kwaliteit van het premium merk één van de taken is van een smartphone reparatie service. De reden hiervoor is dat we niet enkel een lapmiddel zijn, maar een methode om het maximale uit je dure iPhone te halen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en weten alles van iPhones. Daarom geven we 6 maanden garantie op je iPhone 6s plus reparatie.

Levertijd

De snelle reparaties zijn mogelijk door vakkundige monteurs en de beschikbaarheid van onderdelen op onze werkplaatsen. Wij streven ernaar onderdelen voor alle mogelijke iPhone reparaties op voorraad te hebben, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. Soms kan het voorkomen dat een onderdeel tijdelijk niet beschikbaar is, bijvoorbeeld door een bijzonder drukke dag. In dat moment worden nieuwe Apple onderdelen direct besteld en zijn ze binnen 24 uur leverbaar. We zullen je uiteraard goed op de hoogte houden van deze termijnen, en plannen graag met je een tijdstip in waarin je iPhone direct onder handen kan worden genomen.

Contact

Wordt je mankement hierboven niet genoemd? Bel even of maak een afspraak om langs te komen. Onze slimme monteurs weten er meer vanaf. Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Wees welkom op een van onze vestigingen, ook zonder afspraak. Koffie staat klaar, dus je kan lekker achterover leunen met een krantje terwijl wij je toestel herstellen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.